امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

شدوص یک پله خرید شد از صف فروش ... 899 ت
    نوین یک پله خرید شد از صف فروش ...268 ت
    توصیه ام به دوستان کماکان نقد بودن است ...
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ebiman
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 2071

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
      از روز شنبه میگم بفروش بفروش
      خدا بزرگه فردا دیگه فرصت داد بفروش
      من که به شخصه بیشتر سهام را تبدیل به فولاد کردم و رفتیم مجمع ‌. یه مقداری سهام دیگه مثل سکرما و بمیلا دارم که به شخصه اگر فردا هم منفی باشه نخواهم فروخت . ولی باز هم به نظرم هر کسی خودش باید تصمیم بگیرد برای فروش یا نگهداری سهامش
      حتی در صورت منفی بودن باز هم اضافه خواهم کرد !
      سلام

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
        فول نقد.. تماشای بازار..هیچ سهمی نخرید..قطعا فردا هم سهم ها صف فروشه..تا جمعه که چه تصمیم بگیره اروپا واسه برجام
        مثلاً فکر می کنید چه تصمیمی میگیره اروپا .همه دنیا می دانند تصمیم گیرنده اصلی کس دیگری است ( آمریکا )
        اروپا هم به مانند دفعات قبلی به دادن یک بیانیه و درخواست از ایران برای پایبندی به برجام بسنده خواهد کرد . همین !
        سلام

نظر

• رامین حیاتی
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1321

دقیقا هر بلایی که می‌خواسته سرمون بیاد اومده چند وقت دیگه میشه دوسال که زیر فشار هستیم دقیقا دیگه چه اتفاقی میخواد بیفته کمی تفکر کنید فقط این سهام داران که توی صف فروش هستن هم بعداً تقاص پس خواهند داد
          همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
            مثلاً فکر می کنید چه تصمیمی میگیره اروپا .همه دنیا می دانند تصمیم گیرنده اصلی کس دیگری است ( آمریکا )
            اروپا هم به مانند دفعات قبلی به دادن یک بیانیه و درخواست از ایران برای پایبندی به برجام بسنده خواهد کرد . همین !
            بازار بخاطر سخنرانی امروز فرمانده کل سپاه ترسید و منفی شد
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• noori
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 206

سلام
              مسئله تصميم گرفتن اينهاست نه امريكا و اروپا ،اتفاقهايي كه ما تجربه ميكنيم نتيجه عملكرد حكومت خودمونه ما همگي بايد ياد بگيريم مسئوليت رفتارهامون را ياد بگيريم از كوچيك تا بزرگ
              حالا مسئولين بايد تصميم بگيرند بالاخره اين انتقام بزرگ چي هست وگرنه اگر قرار باشه هر اتفاقي بعد از اين تو منطقه بيفته را بخوان به اسم انتقام تموم كنن، اوضاع از كنترل خارج ميشه و تبعات داخليش سنگين خواهد بود حداقل در حوزه اقتصاد و بورس
              بحث اينه كساني كه دم از انتقام ميزنند همه متفق القولند كه سردار براي حفظ اين آب و خاك رفت سالها جنگيد و رفت ولي الان احساسي رفتار ميكنند
              با اين اوضاع مني كه سهمهام را نفروختم فردا و شنبه هم منفي را خواهم ديد تا ببينيم بعد چي ميشه

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4718

سلام
                من فکر می کنم موضوع خروج احتمالی از برجام در کوتاه مدت نه تنها برای بورس مشکل ایجاد نمی کرد که باعث رشد بورس هم می توانست بشود!چرا؟ چون تهدید به تحریمها و برگشت تحریمهای قبلی اولین اثرش روی نرخ ارز می بود که با بالا رفتن نرخ ارز بایستی منتظر شوک تورمی می بودیم .بنابراین با بی ارزش تر شدن ریال طبیعی بود که بازار سهام و سایر داراییهای واقعی رشد کنند . اما وضعیت کنونی بورس بیشتر متاثر از عدم قطعیت در ثبات وضع کنونی و احتمال بروز جنگ است که در ان صورت تنها چیزی که بدرد می خورد ارز و طلا خواهد بود . کسی که سهام پالایشگاهی یا فولاد یا هر کارخانه ای دیگری را می خرد باید بداند خدای ناکرده یک موشک به کارخانه بخورد دیگر سالها باید منتظر بماند تا به اصل پولش برسد .

نظر

• ali_nostro
                  ستاره‌دار (34)
                  • Feb 2017
                  • 863

اگه به حد بیانیه باشه که بازار مثبت میشه شنبه
                  ولی اگه بخواد اروپا ببره سمت مکانیزم حل اختلاف و بعد مکانیزم ماشه خطرناک میشه
                  نتیجه اش چی میشه؟ ترس
                  ترس سهم ها رو قرمز میکنه..حالا هرچی شما میخواید خبر خوب هم تزریق کنن بازار.. هرچقدر میتونن حمایت کنن..ولی ترس مانع رشده
                  بورس نیاز به امید داره..خبرهای خوب..انشالله ما هم منظریم

نظر

• ali_nostro
                    ستاره‌دار (34)
                    • Feb 2017
                    • 863

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                    خوش به حالتون جناب ali-nostro. من صبح همه سبدم فرصت خروج داد و حتی سه تاش مثبت بود.
                    اما فک کردم بازار برگشته و نفروختم.
                    حالا خیلی خیلی پشیمونم.
                    نشستم پای سیتسم و دارم گریه می کنم.
                    بدهکار کارگزاری هم هستم.
                    تا شنبه وقت دارم که بفروشم. بدهیم و بدم.
                    من البته یکشنبه نقد شدم
                    و اینم بگم من خودمم گند زدم
                    از شهریور تا الان هیچ سودی نکردم..یر به یر!!

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      بازار بخاطر سخنرانی امروز فرمانده کل سپاه ترسید و منفی شد

.................................................. .....................................

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/01/07, 11:54.
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• مرشد
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 683

نظر

• masoud_bo
                          عضو جدید
                          • Oct 2018
                          • 19

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          اهااااااااااااای بازار لعنتی؟؟؟؟
                          درسم و گرفتم بسه دیگه
                          دیگه من و بکشن از کارگزاری اعتبار نمی گیرم.
                          برگرد لطفا
                          در ضمن از حالا تا یه اتفاق سیاسی بیوفته و بازار منفی بشه اولین نفری که میفروشه منم.
                          درس اول: اعتبار کارگزاری هرگز!
                          درس دوم: اتفاق سیاسی و ... و ریسکهای سیستماتیک بازار وقتی روی میدهد که کسی فرصت واکنش ندارد.
                          درس سوم: وقتی سهام هر روز 5 درصد میرفت بالا کسی نمی گفت چرا؟! حالا که سه روز منفی خورد، همه لعنت میکنند: صبر!
                          درس چهارم: همون گسی که اون سودها را داد الان داره بخشی از اون را پس میگیره: مکانیزم بازار!
                          درس پنجم: نگاه کنید ببینید بزرگان بازار در این شرایط چه میکنند؟: اصلاح سبد!
                          آخرین ویرایش توسط masoud_bo؛ 2020/01/07, 11:18.

نظر

• arman36
                            ستاره دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 962

فعلا نقد بودن بهترین گزینه هست تا بازار حسابی اصلاح کنه گول نخورید هرجمع شدنی فرصت فروشه
                            تا شاخص ۳۰۰هزار اصلاح داریم

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

در اصل توسط masoud_bo پست شده است View Post
                              درس اول: اعتبار کارگزاری هرگز!
                              درس دوم: اتفاق سیاسی و ... و ریسکهای سیستماتیک بازار وقتی روی میدهد که کسی فرصت واکنش ندارد.
                              درس سوم: وقتی سهام هر روز 5 درصد میرفت بالا کسی نمی گفت چرا؟! حالا که سه روز منفی خورد، همه لعنت میکنند: صبر!
                              درس چهارم: همون گسی که اون سودها را داد الان داره بخشی از اون را پس میگیره: مکانیزم بازار!
                              درس پنجم: نگاه کنید ببینید بزرگان بازار در این شرایط چه میکنند؟: اصلاح سبد!
                              درود
                              نکاتی خوبی را اشاره کرده اید ...
                              من خودم روز شنبه در بازار نبودم و روز یکشنبه کل اعتباری کارگزاری را تسویه کردم ...و در تاپیک نوین به دوستان هم توصیه کردم
                              و البته به میزان اعتبار فعلا نقد هستم ...
                              با سرمایه خودم هم سهامداری می کنم
                              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

جنگ و آینده بازارهای سهام
                                اتفاقی این چنینی ریسک بزرگی را بر بازارهای سهام تحمیل می‌کند؛ زیرا در آن صورت سرمایه‌گذاران به جای سرمایه‌ گذاری در بورس نگران امنیت و آینده خود هستند.

?➖ در واقع سرمایه‌گذاری با یک سری مفروضاتی انجام می‌شود
                                ➖ فرض اولیه سرمایه‌گذاری، حفظ امنیت است.

1➖ به‌نظر نمی‌رسد جنگی مطابق با تصورات عادی اتفاق بیفتد و اگر واکنشی هم وجود داشته باشد محدود به اقدامات واکنشی طرفین خواهد بود؛ ضمن اینکه ما نباید هم‌اکنون سخن از جنگ به میان بیاوریم و به بازار، ترس تزریق کنیم.

2➖ اتفاقات اخیر سیاسی و به‌ویژه شهادت سردار سلیمانی اثرات عمیقی داشته و متأسفانه هضم آن برای بازار سنگین بود.

3➖ باید پذیرفت تنش بین ایران و آمریکا ریسک سیستماتیک بازار را افزایش داده اما باید دقت کرد بازار رفته‌رفته به این ریسک عادت خواهد کرد.

4➖ درگذشته هم بازار با ریسک‌های سیستماتیک مختلف خود را تطبیق داده؛ ازجمله تحریم‌های مختلف، جنگ سوریه یا حتی شهادت سردار همدانی. بنابراین باید گفت این ریسک سیستماتیک در کنار بازار باقی خواهد ماند اما بازارخود را با آن تطبیق خواهد داد.

5 ➖ به‌زودی از هیجان معاملات کاسته خواهد شد

6 ➖ بازارسهام دریک‌ماه و نیم گذشته یک نفس رشدکرده بود و بازار به یک دوره تنفس و اصلاح نیاز داشت
                                باید درنظر بگیریم از نظر تکنیکالی انتظار یک نزول در محدوده 370هزار واحد برای شاخص بورس وجود داشت و اتفاقات اخیر بهانه‌ای برای نزول بازار سهام شد. در واقع براساس نمودار‌ها انتظار می‌رفت شاخص بورس در محدوده 370هزار واحد با اصلاح مواجه شود اما بورس یک نفس تا محدوده 384هزار واحد رشد کرد و بعد از آن رویدادهای اخیر به بهانه‌ای برای اصلاح شاخص تبدیل شد.

7➖ با حمایت سهامداران حقوقی در روز‌های شنبه و یکشنبه التهاب بازار فروکش کرده است ، ظرف روز‌های آینده بازار متعادل‌تر خواهد شد.

8 ➖ با افزایش نرخ برابری ریال در برابر دلار و همینطور چشم‌انداز تورمی در آینده قطعا دوباره بازار سهام مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار خواهد گرفت اما باید درنظر گرفت که ریسک‌های سیستماتیک همچنان در کنار بازار باقی خواهد ماند.
                                مهدی طحانی مدیر سرمایه گذاری شرکت مدیریت سرمایه کیان
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X