کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نه
من جای شما بودم وارد نمیشدم
با توجه به اینکه قیمت فلزات جهانی در هفته های آتی احتمال ریزشی خواهد داشت و بهانه ای میشه واسه افت بازار ، سهام های بانکی میتونند مورد توجه بازار قرار گیرند
شاخص بانکی هنوز یه موج صعودی از شاخص طلبکار هست
با تشکر از راهنماییتان .
:x
حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نه
من جای شما بودم وارد نمیشدم
با توجه به اینکه قیمت فلزات جهانی در هفته های آتی احتمال ریزشی خواهد داشت و بهانه ای میشه واسه افت بازار ، سهام های بانکی میتونند مورد توجه بازار قرار گیرند
شاخص بانکی هنوز یه موج صعودی از شاخص طلبکار هست
اتفاقا کار درستی کردی فروختی. اسی هم در مورد بانکی ها درست میگه الان حجم پارسیانو نگاه کنید ! 86 میلیون! نمی دونم چه بلوکی بود!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
اینجاست که معلوم میشه اعتماد به بازار برنگشته که هیچ هر روز هم کمتر میشه . وقتی بازار نمیتونه تحلیل کنه که همه ی سهم ها بنیادیشون مثل هم نیست که همه با هم بالا برن همه با هم پایین بیان تا مدت ها نباید انتظار خاصی داشت
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
وحید جان ما هم تعداد خوبی برداشتیم ولی مثل شما زرنگ نیستیم که میانگین شد 122 تومان........به امید فروش حوالیه 150....
فردا که با این اختلاف قیمت پایانی با معاملات آخر اگر اتفاق خاصی نیافته صف خریده
شما زرنگ هستی که میخوای 150 بفروشی نه من که 130 فروختم!! اگر نقدینگی داشتم نگهش میداشتم....
الان با امور سهام شرکت وشمال تماس گرفتم
گفت که مهلت حق تقدم تمدید نخواهد شد
01113214470
البته اگرم هم قرار به تمدید باشه معمولا الان اعلام نمیکنن و یکی دو روز اخر میگن!
نظر