در اصل توسط ناظم پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postدوستان من 70000 تا سهم حق وشمال دارم نمیدانم چه کار کنم اگر الان بفروشم متحمل ضرر میشوم اگر 100 تومان را واریزکنم آیا شرکت خوبی است آیا ارزش واریز وصبر کردن را دارد تا حق تبدیل به سهم شود ویا اینکه بهتر است 100 تومان را واریز نکنم خود شرکت برایم بفروشد کدام حالت بهتر است خواهشا راهنمایی کنیدزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
خیلی نامردیه یکی گفت کارگزارها اول میرن تو صف واقعا همینطوره. من راس ساعت 8:30 هرچه برای ورود به اوایل صف خرید دکوثر زدم پیغام میداد که بازار باز نشده! حال آنکه جلو چشمم 3 میلیون صف خرید را تشکیل دادند بعد بازار واسه من باز شد و من پشت صف قرار گرفتم...خیلی نامردیه x-(ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postخیلی نامردیه یکی گفت کارگزارها اول میرن تو صف واقعا همینطوره. من راس ساعت 8:30 هرچه برای ورود به اوایل صف خرید دکوثر زدم پیغام میداد که بازار باز نشده! حال آنکه جلو چشمم 3 میلیون صف خرید را تشکیل دادند بعد بازار واسه من باز شد و من پشت صف قرار گرفتم...خیلی نامردیه x-(
تا کلیک کنی رو خرید و پیغام رو بده صف شده.
از کجا میشه فهمید ساعت بورس دقیقا چنده؟
نظر
-
-
تصمیم داشتم همه شصفها را بفروشم <دروغ چرا با کارگزار تماس هم گرفتم> گفت ما خودمون 700 هزار تا اردر خرید داریم حداقل بذار فردا 4 % بالاتر بفروش اما احتمالا 100 تا امروز میدم و 150 تا هم فردا.....تپمپی هم که اینقدر دوستان گفتند واسه خرید تو قیمت پایین درگیریم با دوستان.....کسعدی هم انشا الله حجم پر میکند....و اگر نه که 20 تا من میدم بقیشم دوستانی که دارن زحمتشو بکشن...دیروز همینجوری واسه حجم پر کردن 20 تا کساوه دادم که اشتباه بود...حجم هم پر نشد....
نظر
-
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postخیلی نامردیه یکی گفت کارگزارها اول میرن تو صف واقعا همینطوره. من راس ساعت 8:30 هرچه برای ورود به اوایل صف خرید دکوثر زدم پیغام میداد که بازار باز نشده! حال آنکه جلو چشمم 3 میلیون صف خرید را تشکیل دادند بعد بازار واسه من باز شد و من پشت صف قرار گرفتم...خیلی نامردیه x-([B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
دوستان نظرتون در مورد معاملات کبافق چیه؟
چرا داره اینجوری میشه؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postتصمیم داشتم همه شصفها را بفروشم <دروغ چرا با کارگزار تماس هم گرفتم> گفت ما خودمون 700 هزار تا اردر خرید داریم حداقل بذار فردا 4 % بالاتر بفروش اما احتمالا 100 تا امروز میدم و 150 تا هم فردا.....تپمپی هم که اینقدر دوستان گفتند واسه خرید تو قیمت پایین درگیریم با دوستان.....کسعدی هم انشا الله حجم پر میکند....و اگر نه که 20 تا من میدم بقیشم دوستانی که دارن زحمتشو بکشن...دیروز همینجوری واسه حجم پر کردن 20 تا کساوه دادم که اشتباه بود...حجم هم پر نشد....
واسه چی میخوای بفروشی؟
نظر
-
-
نظر