کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوشحالی از نگهداری دشیری و خرید بمیلا و متعجب از افت پلاست و باز نشدن پارتا و ناراحتی از نخریدن لسرما و کفپارس
:D/:.tonguesmiley:.//:.yead.://:.wubsmiley.:/
فروش بخشی از شپترو با سود حدود 200 درصدی در مدت کوتاه(خرید قبل از افزایش سرمایه در حدود 150 تومان بود)
حق تقدم هارو فعلا دارم بعلاوه بخشی از خود سهم
از نظرم سهم همچنان جای رشد خوبی دارد
علت فروش صرفا رشد سریع و زودتر از برنامه بود وگرنه طبق برنامه قبلی تا بهار سهامدار بودم و قصد فروش نبود ولی بخشی جهت مدیریت نقدینگی و جابجایی سبک شد
فروشهارو معمولا کمتر مینویسم بدلایلی که ممکنه حاشیه ایجاد کند ولی چون خریدم رو چند بار نوشته بودم اخلاقی دونستم فروشش رو هم ذکر کنم
سال پیش هم که خرید شد اوایل امسال بعد از افزایش سرمایه فروختم و اونجا هم همین سهم 150 درصد سود داد که سود مرکبم در این نماد در یکسال اخیر به حدود 700 درصد رسید!
قلر وقچار وقمرو که همه قندی بودن فدای قشکر کردم وتک سهم شدم ودوسه روز استراحت تا قشکر راهشو برای وحله اول 2650بره منم ده روز جایی نرفتم فردامسافرت جایی بریم توهوای سرد بچسبه تا اخر هفته نیسم
قلر وقچار وقمرو که همه قندی بودن فدای قشکر کردم وتک سهم شدم ودوسه روز استراحت تا قشکر راهشو برای وحله اول 2650بره منم ده روز جایی نرفتم فردامسافرت جایی بریم توهوای سرد بچسبه تا اخر هفته نیسم
جناب آبشار شما این همه سهم خرید و فروش می کنید همه رو سود می کنید؟؟؟
هفته ای چند درصد از بازار می کشید؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
خیلی کم پیش میاد ضرر بدم چون نوسانگیرم سهمی که خریدم روندش تا یکساعت برام جالب نباشه شرشو میکنم مثلا اخرین سهمی که خریدم وصنابود 534خریده بودم که با 4درصد مثبت دادم رفت وجون تک سهمی کار میکنم سودش برام عالیه وهم عادتمه ترک عادت..والا بقول اباد عزیز فقط سهامداری وتوبازار مثبت سهامداری جواب میده وزیاد نباید شاخه بشاخه پرید قضیه من فرق داره امثال ماهم باید باشه بازارو تکون بدن وبجنبش دربیارن ودر اخر راضیم از سودها وکمتر از سهامداری نمیفته وبیشتر هم میفته برام>مثلا قثابت را دیروز در منفی 3فکرکنم خریدم وبصف ذادم ومیدانسمم صفش پایدار خواهد ماند بازم فروختم قشکرم نفروختم دلیلش کم خسته ام وتااخر هفته استراحت وتفریح لازممه وقشکر راهمین امروز میفروختم خاطر تک سهمی سودش خوب میشد 2130تا2135خریدوفروش 219تا2195میزدم سودش عالی میشد ولی هم دیدم روندش وحشی تر از قثابت خواهد بود وهم چون نیستم بدون سهم نتونسم بمونم انشاله همه زیر سایه خدا پرسود وشاد باشن یاحق
جناب متین سلام
شما از تریدر های موفق هستید ...
انتخاب های خوبی دارید ...
بی ادعا و صادق ... خداوند برکت دهد به شما ...
این حرف از طرف شما باعث افتخار من هست.
سعی میکنم در این فروم از تخصص و مهارت دوستان کسب تجربه کنم و به مرور ضریب خطا رو در هر ترید کاهش بدم.
ممنون از دوستانی که بی منت، دانش و تجربه شون رو به اشتراک می ذارن.
إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
نظر