کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بحث خروج را جدي بگيريم يا خير؟؟؟؟
اينكه از حالا روي اين موضوع كار مييشه جاهاي مختلف.
دلايل خروج را بدانيم.
لطفا اون هايي كه دليل خاص دارند بفرمايند.بدون هيچ تعصب.بالاخره بورس روزهاي شيرين داره و روزهاي تلخ هم انشاالله كمتر داشته باشه
(لذت فروختن به موقع بهتر از خريدن هست)
(اينكه اكثر ما ، حداقل از سال گذشته نوسان گيري كمتر مي كرديم و بيشتر سهامداري ميكرديم الان وضعيت سودمان بهتر بود.براي آينده مثلا 3-4 ماه ديگه با اين وضع ورودي به بورس و تبليغات كدوم مسير را انتخاب كنيم؟سهامداري يا ...)
باتشكر
هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
فک کنم آگاه این مدت که مردم میرفتن کد بورسی بگیرن از همه بیشتر ثبت نام کرده.
تا میتونسته فقط ثبت نام کرده.
سامانه آساتریدر پوکیده ... باید هر چه زودتر از اینجا رخت بربندیم بریم یه کارگزاری دیگه.
قبلا آگاه جزو خوبا بود. هیچ مشکلی نداشتم وقتی خیلی از دوستان مشکل داشتن.
اما دو روزه داغونه
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
فک کنم آگاه این مدت که مردم میرفتن کد بورسی بگیرن از همه بیشتر ثبت نام کرده.
تا میتونسته فقط ثبت نام کرده.
سامانه آساتریدر پوکیده ... باید هر چه زودتر از اینجا رخت بربندیم بریم یه کارگزاری دیگه.
قبلا آگاه جزو خوبا بود. هیچ مشکلی نداشتم وقتی خیلی از دوستان مشکل داشتن.
اما دو روزه داغونه
بیائید کارگزاری رضوی اعتبار هم خوب بهتون میده مشتریانش هم در مقایسه با آگاه خیلی کم هستند
شیراز نمایندگی داره؟
فقط کلا نمی دونم برای تغییر کارگزاری چجوری باید اقدام کنم.
اعتبار که میگن رو تراکنش میدن.
من نوسان گیری نمی کنم که تراکنشم بالا باشه.
من مدلم سهامداری ست.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
بحث خروج را جدي بگيريم يا خير؟؟؟؟
اينكه از حالا روي اين موضوع كار مييشه جاهاي مختلف.
دلايل خروج را بدانيم.
لطفا اون هايي كه دليل خاص دارند بفرمايند.بدون هيچ تعصب.بالاخره بورس روزهاي شيرين داره و روزهاي تلخ هم انشاالله كمتر داشته باشه
(لذت فروختن به موقع بهتر از خريدن هست)
(اينكه اكثر ما ، حداقل از سال گذشته نوسان گيري كمتر مي كرديم و بيشتر سهامداري ميكرديم الان وضعيت سودمان بهتر بود.براي آينده مثلا 3-4 ماه ديگه با اين وضع ورودي به بورس و تبليغات كدوم مسير را انتخاب كنيم؟سهامداري يا ...)
باتشكر
هرکسی نقد شه..به زودی در قیمت بالاتر میشینه تو صف..این نظر منه. صندوق ETF اول تا دو ماه دیگه اجازه فروش نداره..و دولت فقط در صورتی میتونه پول بیشتری تو مارکت بیاره که تبلیغاتش روی این مورد در دو ماه بعد سود بوده باشه واسه مردم.. ارزش این صندوق ها..سهام بانکی و بعدی پالایشی و.... هستند.. پس باید این ها رشد کنن..پس شرکت های سرمایه گزاری که اینا رو دارن رشد میکنن..پس بازار رشد میکنه
من هرکسی منفی بنویسه درباره شاخص دو ماهه که بایپسش میکنم..
بازار قطعا اصلاح میتونه داشته باشه ولی ریزش نداره... نترس..میریم جلو فول سهم.. تا شهریور
البته این نظر منه و ملاک تصمیم گیری نباشه
شیراز نمایندگی داره؟
فقط کلا نمی دونم برای تغییر کارگزاری چجوری باید اقدام کنم.
اعتبار که میگن رو تراکنش میدن.
من نوسان گیری نمی کنم که تراکنشم بالا باشه.
من مدلم سهامداری ست.
نظر