کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نفر میشناسم از پارسال تا الان بدون معامله وفقط با سهامداری سرمایه اش بیست برابر شده اما صداشو درنمیاره
حالا اینجا میام میبینم طرف هر روز عشق نوشتن داره و سودهای چندرغازشو رگباری اینجا مینویسه و خیلی هم خوشحاله ادم خندش میگیره تو این تاپیک میاد
بجای هر روز خرید و فروش و کارمزد و مالیات بیخود برید یادبگیرید سهامداری کردن که عمرا کار هرکسی نیست
صبر کردن و خوابیدن رو یه سهم هنر میخواد که کارهرکسی نیست
منتظر حمله دوستان هستم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نفر میشناسم از پارسال تا الان بدون معامله وفقط با سهامداری سرمایه اش بیست برابر شده اما صداشو درنمیاره
حالا اینجا میام میبینم طرف هر روز عشق نوشتن داره و سودهای چندرغازشو رگباری اینجا مینویسه و خیلی هم خوشحاله ادم خندش میگیره تو این تاپیک میاد
بجای هر روز خرید و فروش و کارمزد و مالیات بیخود برید یادبگیرید سهامداری کردن که عمرا کار هرکسی نیست
صبر کردن و خوابیدن رو یه سهم هنر میخواد که کارهرکسی نیست
منتظر حمله دوستان هستم
حمله چرا ؟
حرفت كاملا درسته
تو بازار صعودي سهامداري كردن و صبور بودن و نوسان نگرفتن كار خيلي سختيه و كار هر كسي نيست .
خودم امروز تا شفارا يكم شل كرد خارج شدم
خيلي محتمله كه ديگه نتونم سوار اين سهم بشم
نظر