امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Postیک پله بفجر خریدم. و یک مقدار هم ساینا اضافه کردم .علی برکت الله
(بفجر ،اگر چه گزارش سه ماهه سومش خوب نبود اما با توجه به امکان فروش بیشتر و ظرفیت خالی برای افزایش تولید و امکان گرفتن افزایش نرخ به نظرم خوب اومد!!!)
-** مدیریت شرکت برای رسیدن و تحقق اهداف استراتژیک خود در جهت دستیابی به سودآوری پایدار همچنان بدنبال کشف بازار جدید برای فروش محصولات و استفاده از ظرفیتهای خالی تولید خود می باشد. ۲- پیگیری اخذ نرخهای فروش محصولات در سال ۱۳۹۸ از شرکت ملی صنایع پتروشیمی ۳- مبلغ فروش محصولات در سال ۱۳۹۸ و برآورد سه ماهه اول سال ۱۳۹۹ به صورت علی الحساب بر اساس نرخهای مصوب شورای رقابت برای سال ۱۳۹۷ محاسبه شده است.
*** بیدبلند هلدینگ #فارس به بهره برداری نزدیک شد. این پروژه 99درصد پیشرفت فیزیکی دارد بنابراین اسفند سال جاری به بهره برداری می رسد. منابع خبری می گویند با افزایش حجم فعالیت پتروشیمی ها، #بفجر هم یوتیلیتی بیشتری می فروشد. همکنون بفجر نیمی از ظرفیت خود را استفاده می کند.
نظر
-
در اصل توسط matin پست شده است View Postشدوص صف خرید (اوردر گذاشتم پایین بهم نرسید)؛
غگل صف خرید (پله دوم هم اضافه شد)؛
کفپارس صف خرید؛
بمیلا صف خرید؛
وجامی صف خرید؛
فرآور صف خرید؛
ثعتما (کمی اضافه کردم)؛
غفارس (پله دوم نقد شدم)؛
سیلام بسته؛
سرچشمه بسته؛
کفپارس صف خرید؛
فرآورر صف حرید؛
وجامی صف خرید (اضافه کردم کمی)
کحافظ صف خرید (اضافه کردم کمی)
ثعتما صف خرید (فروختم کمی)
بمیلا صف خرید؛
خفنر (یک پله خریدم برای مجمع)؛
شدوص فروختم؛
غفارس نقد شدم؛
سیلام بسته است؛
سرچشمه بسته است؛إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
نظر
-
-
خروج از حق تقدم شپترو
هرچند باز بالا میره ولی کلا از شپترو و شپتروح در روزهای اخیر خارج شدم(شپترو چند روز پیش ،شپتروح دیروز و امروز) و بجز تعداد اندکی جهت در چشم بودن صفحه انلاین ندارم
خرید غشهداب در صف خریددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر