کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اضافه کردن به خدیزل از محل فروش مرقام که یر به یر فروختمش نمیذارن بالا بره شدم دوسهم کترام وخدیزل که بذارید ببینیم میشه خدیزلو صف خریدش کرد یانه فروشنده سمجش نمیذاره
دوستان یک سوال دارم
من امروز در پرتفو خودم نگاه کردم
دیدم 6000 حق تقدم پتایر ح در پرتفوی من بوده و خرید کردم ظاهرا از سال 93 و من خبر نداشتم!!
حالا من باید چکار کنم و تکلیف این حق تقدم ها چه میشه و چه جوری قابل معامله هست؟
ممنون
دوستان یک سوال دارم
من امروز در پرتفو خودم نگاه کردم
دیدم 6000 حق تقدم پتایر ح در پرتفوی من بوده و خرید کردم ظاهرا از سال 93 و من خبر نداشتم!!
حالا من باید چکار کنم و تکلیف این حق تقدم ها چه میشه و چه جوری قابل معامله هست؟
ممنون
سلام، تو سامانه سجام، سمات هست اسمش چیه؟، اونجا مشاهده کردین؟ حقش تبدیل به سهم شده؟ ? منم نمی دونم، چون دوستان پاسخ ندادن گفتم پیام بدم بیاد بالا، شاید باید 100 تومن سهم پتایر بخیرین اگر سهمو ندارین، بعد تغییر کارگزار ناظر را بزنید، ی راه دیگه اشم اینه برین دفاتر پیشخوان مجاز 15 تومن بدین، ی کاغذ از دارایی سهامتون میدن، میارین کارگزاری می فروشید، 1 ماه هم طول میدن دفاتر پیشخوان،
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر