کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هفته گذشته که داشتم با سیو سود فروش پله ای میزدم و نقد میشدم و فروشهام رو یک به یک همینجا اعلام میکردم! یه عده با ولع بیشتر تو مثبتها خرید میکردند و تصور میکردند که نقد شدن تصمیم اشتباهی هستش!! و این هفته که دارم پله ای ورود میزنم! و سهمهای فروخته شده رو در قیمتهای خیلی ارزونتری پس میگیرم ! شاید یه عده از خرید کمی ترس و واهمه داشته باشند!! دقیقآ 180 درجه اختلاف در شیوه معامله گری و شیوه نگرش به بازار!! شاید من در اشتباه باشم!! نمیدانم!
هفته گذشته که داشتم با سیو سود فروش پله ای میزدم و نقد میشدم و فروشهام رو یک به یک همینجا اعلام میکردم! یه عده با ولع بیشتر تو مثبتها خرید میکردند و تصور میکردند که نقد شدن تصمیم اشتباهی هستش!! و این هفته که دارم پله ای ورود میزنم! و سهمهای فروخته شده رو در قیمتهای خیلی ارزونتری پس میگیرم ! شاید یه عده از خرید کمی ترس و واهمه داشته باشند!! دقیقآ 180 درجه اختلاف در شیوه معامله گری و شیوه نگرش به بازار!! شاید من در اشتباه باشم!! نمیدانم!
فروش حسینا اخر وقت دیروز با دودرصد سود وشکر در رفتیم وخرید کل 50درصد از سودم وتک سهمی درحق سمگا در پایین ترین قیمت 1740تا1760وتک سهمی در ان وچه بازاری شد امروز وخداکنه خاطر ورود سایپا باشه نه خروج بزرگان ومن همچنان اصل پول و50درصد از سودهای کسب شده در بورس تاحالا را از حدود 10روز پیش نقد وتا 15خرداد ورود نمیکنم وبا50درصد سود کسب شده تاحالا کارمیکنم بازار درعین بالاروندگیش باید شدید مراقب بود وواینم نمیگم که بازار دیگ فایده نداره نه منظور باید مراقب سودها بود واینم ده رور پیش موقع نقد بودن گفتم وبازار فردا برخواهد گشت وخودمم با 50درصد سودهام تک سهم حق سمگام ودوستان ماجایی غیر بورس نداریم که کار خوبی هم هست
11]فروش حسینا اخر وقت دیروز با دودرصد سود وشکر در رفتیم وخرید کل 50درصد از سودم وتک سهمی درحق سمگا در پایین ترین قیمت 1740تا1760وتک سهمی در ان وچه بازاری شد امروز وخداکنه خاطر ورود سایپا باشه نه خروج بزرگان ومن همچنان اصل پول و50درصد از سودهای کسب شده در بورس تاحالا را از حدود 10روز پیش نقد وتا 15خرداد ورود نمیکنم وبا50درصد سود کسب شده تاحالا کارمیکنم بازار درعین بالاروندگیش باید شدید مراقب بود وواینم نمیگم که بازار دیگ فایده نداره نه منظور باید مراقب سودها بود واینم ده رور پیش موقع نقد بودن گفتم وبازار فردا برخواهد گشت وخودمم با 50درصد سودهام تک سهم حق سمگام ودوستان ماجایی غیر بورس نداریم که کار خوبی هم هست
جناب آبشار عزیز خستهنباشید
جدایی از تراکم تریدهای روزانه شما نکته جالب دیگر که میشود به شما لقب داد خدای «و» هست! بعضی اوقات از بالا تا پایین جملاتون رو دنبال هم میخونم و بعد متوجه میشم جدا از هم هستند؛ و پیروز و سربلند و موفق و پرسود باشید.
در وصف بسیاری از کاربران تاپیک فعلی، این توضیح بسیار بجا است(فریب دموکاران را نخورید )
تفاوت حساب دمو (آزمایشی رایگان) با حساب معاملاتی واقعی در چیست ؟
حساب دمو و حساب معاملاتی واقعی از بسیاری جهات یکسان هستند. تنها تفاوت عمده بین این دو حساب این است که در حساب دمو (آزمایشی) شما با پول مجازی معامله می کنید تا بتوانید مهارت و تجربه خودتان را در تحلیل و بازار و مدیریت معاملات محک بزنید.. یعنی در حساب دمو، در صورتی که تمام موجودی خودتان را ضرر کنید یا سودی به دست بیاورید، در عمل هیچ نفع و ضرر مادی متوجه شما نخواهد بود.
در وصف بسیاری از کاربران تاپیک فعلی، این توضیح بسیار بجا است(فریب دموکاران را نخورید )
تفاوت حساب دمو (آزمایشی رایگان) با حساب معاملاتی واقعی در چیست ؟
حساب دمو و حساب معاملاتی واقعی از بسیاری جهات یکسان هستند. تنها تفاوت عمده بین این دو حساب این است که در حساب دمو (آزمایشی) شما با پول مجازی معامله می کنید تا بتوانید مهارت و تجربه خودتان را در تحلیل و بازار و مدیریت معاملات محک بزنید.. یعنی در حساب دمو، در صورتی که تمام موجودی خودتان را ضرر کنید یا سودی به دست بیاورید، در عمل هیچ نفع و ضرر مادی متوجه شما نخواهد بود.
نظر