کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان یک سوال دارم
من امروز در پرتفو خودم نگاه کردم
دیدم 6000 حق تقدم پتایر ح در پرتفوی من بوده و خرید کردم ظاهرا از سال 93 و من خبر نداشتم!!
حالا من باید چکار کنم و تکلیف این حق تقدم ها چه میشه و چه جوری قابل معامله هست؟
ممنون
سلام
با امور سهام شرکت تماس بگیرید و با ارائه اطلاعات هویتیتون بهتون اطلاع میدن در چه وضعیتی هست..
اگر از سال 93 بوده که یا تبدیل به سهم شده (از محل مطالباتتون) یا مبلغ حق استفاده نشده به حساب بستانکاریتون رفته که با مراجعه به بانکی که امور سهام میگه قابل وصوله..
اگر تبدیل به سهم شده با خرید تعداد کمی از سهام پتایر، فردای روز کاری در پورتفوتون خواهد آمد و قابل معامله میشه..
با امور سهام پتایر تماس بگیرید راهنماییتون میکنند..
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
سلام
با امور سهام شرکت تماس بگیرید و با ارائه اطلاعات هویتیتون بهتون اطلاع میدن در چه وضعیتی هست..
اگر از سال 93 بوده که یا تبدیل به سهم شده (از محل مطالباتتون) یا مبلغ حق استفاده نشده به حساب بستانکاریتون رفته که با مراجعه به بانکی که امور سهام میگه قابل وصوله..
اگر تبدیل به سهم شده با خرید تعداد کمی از سهام پتایر، فردای روز کاری در پورتفوتون خواهد آمد و قابل معامله میشه..
با امور سهام پتایر تماس بگیرید راهنماییتون میکنند..
در مورد کفپارس چندی از دوستان پیام دادند مختصر دیدگاه شخصی سلام رو این رنج حدضررطبیعتا بالاست درصورت تایید افزایش سرمایه از نظر بنده سهم بیشتر از غگل بازدهی میده . و در رنجی که غگل به مجمع رفت این سهم هم خواهد رفت . همه این ها در گرو تایید افزایش سرمایه است .از ۴۰۰۰تومن باسهم هستم و دیروز نیز مقداری اضافه شد
تماشای غبشهر :.thumbsupsmileyanim برو بالا که 20 درصد تا کنفرانس بیشتر باقی نمونده..اونجا خیلی مسایل و باید روشن کنی.
حقوقی غبشهر شروع کرده صف ها رو دادن...ولی باز بلعیده میشه
....
واقعا باید ناظر بورس و محاکمه کرد..چجوری وآوا رو بردن بالا حباب چند برابر کردن انداختن به ملت بدبخت..کسایی که با هدف سود کردن پول میارن واسه خرید... خدا نگذره از کسایی که این بازی ها رو تو سهم ها در میارن.
از آخرین فرصتهای خرید در غپونه نهایت استفاده را ببرید
سهمی که کلا 43 میلیون شناوری داره.هنوز سقف قبلی 2100 هم نرسیده.امروز حقوقی 4 میلیون به کد نور چشمی ها زده.
غپونه در کار روغن هم هست.حذف ارز روغن هم می تونه در بالا رفتن سهم مفید باشه.
امروز زیر مقاومت بالای 5/800 میلی.ن سهم معامله شد.و به صف خرید نشست.
نمودار گویای همه چیز هست http://
نظر