در اصل توسط yasin1 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
مشكلي داشت شما فروختي يا خواستي سودتو سيو كنيالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
خريد دفارا[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
دوستان من 70000 تا سهم حق وشمال دارم نمیدانم چه کار کنم اگر الان بفروشم متحمل ضرر میشوم اگر 100 تومان را واریزکنم آیا شرکت خوبی است آیا ارزش واریز وصبر کردن را دارد تا حق تبدیل به سهم شود ویا اینکه بهتر است 100 تومان را واریز نکنم خود شرکت برایم بفروشد کدام حالت بهتر است خواهشا راهنمایی کنید
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postدوستان من 70000 تا سهم حق وشمال دارم نمیدانم چه کار کنم اگر الان بفروشم متحمل ضرر میشوم اگر 100 تومان را واریزکنم آیا شرکت خوبی است آیا ارزش واریز وصبر کردن را دارد تا حق تبدیل به سهم شود ویا اینکه بهتر است 100 تومان را واریز نکنم خود شرکت برایم بفروشد کدام حالت بهتر است خواهشا راهنمایی کنیدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر