جناب حامد ومحمد ساده وساده ساده قیمت خریدم را اصلاح می کنم 34 تومان و3ریال خواهشمندم راهنمایی کنید
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postجناب حامد ومحمد ساده وساده ساده قیمت خریدم را اصلاح می کنم 34 تومان و3ریال خواهشمندم راهنمایی کنیدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postجناب حامد ومحمد ساده وساده ساده قیمت خریدم را اصلاح می کنم 34 تومان و3ریال خواهشمندم راهنمایی کنیدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postخرید پله دوم کطبس :->در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postانگار امروز همه دوستان کطبس خریدن;;)نگو بعضی ها قبلا کامیون بردند دم صف بارو بستن ! :d
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postجناب ساده ساده ضمن تشکر از شما اگر امکان دارد مزایا ومعایب واریز 100 تومان وعدم واریز را ذکر کنید که بهترین تصمیم را بگیرممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
خرید کترام
خرید قشکر
فروش شزنگ
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postجناب ساده ساده ضمن تشکر از شما اگر امکان دارد مزایا ومعایب واریز 100 تومان وعدم واریز را ذکر کنید که بهترین تصمیم را بگیرمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
چه فرقي اگه اوضاع بازار پيچيده شد و خود سهم تا 120 اومد پايين و حقها 20 تومن معامله شد چي هيچ چيزي تو اين بازار قطعيت نداردالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postچه فرقي اگه اوضاع بازار پيچيده شد و خود سهم تا 120 اومد پايين و حقها 20 تومن معامله شد چي هيچ چيزي تو اين بازار قطعيت نداردمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
اون كسي كه الان داره همين جوري ميفروشه روي 30 تومن نمياد حقهاي استفاده نشده را باز روي 30 تومن بخره من با توجه به تجربه شخصيم ميگويم صحبت شما هم درست امكان داره سهم بياد بالا و قيمت حق ها هم بياد بالا يك موضوع ديگر هم اينكه شما بازار را از دست ميدهيد وقتي حق بسته بشه تا خود شركت برايتان بفروشه و پول شما رو بده حداقل 2 ماه زمان ميبرهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
با درود
مصیبت حق تقدم های استفاده نشده از آن دست پدیده هایی است که گمان می کنم حداقل یک بار بایست سر هر سهامداری بیاید تا معنای نوشته صحیح شما را با گوشت و پوست لمس کنند.
با سپاسهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
مطلب زير درسايت همسايه توسط دوستي نقل شده
در این چند روز تعطیلی برای مسافرت به شمال کشور رفتم و در منزل یکی از دوستان که اتفاقا نزدیک دفتر شرکت در بالای ساختمان صندوق قرض الحسنه ولیعصر بود ساکن شدم.
به طور اتفاقی با یکی از مدیران شرکت که در حال خروج از دفتر محل کارش بود برخورد کردم و از او در مورد شرکت و دلیل منفی شدن و حمایت نکردن آن پرسیدم.
ایشون گفتند که ما در چند هفته قبل مجبور شدیم که برای اینکه سهم خیلی شدید و سریع رشد نکند, کمی جلوی رشد سهم را بگیریم و از طرف سهامدار عمده حق تقدم توی بازار عرضه کردیم وگرنه شرکت هیچ علاقه ای نداشت که سهم منفی شود, فقط از طرف سازمان تحت فشار بودیم که سهم به علت کوچکی رشد خیلی سریع و انفجاری نداشته باشد و رشدی معقول و منطقی داشته باشد.
در ضمن گفت که سهامدار عمده به هیچ عنوان قصد خارج شدن از سهم را ندارد و نزد سازمان بورس و در آخرین گزارش شرکت متعهد شده که نهایتا تمام حق تقدم های بازار را خریداری کند.
در خصوص شرکت گفت, با شهرداری بابل برای احیا و ساخت بافت های فرسوده به توافق رسیده اند و این پروژ ه ها دارای حاشیه سود 50 درصد به بالا است.
و همچنین خرید معدن سنگ آهن و ساخت بافت های فرسوده منطقه 16 تهران به قوت خودش باقی است و عملیات ساخت و ساز آن در حال اجراستزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
نظر