کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید آخرین پله از وبملت, وامید, کیسون, فملی و خصدرا
خرید قبل از عید تکمیل شد و از فردا فقط نظاره گر هستم.
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
فروی وریشمک که دیروز خریدم انشالله بازدهی عالی خواهند داد ولصنم هم که تک سهمش هستم نیاز بگفتن نداره ودر حال حاضر در حال خرید سنگین بیمه نوین هستم که دوپله خرید شده وپله اخر امروز خرید میشه واز اون سهمهاس که بازار بریزه ویاصعودی بشه حداقال 50درصد کوتاه مدت به بازار بدهکاره وحرکتش امروز اخروقت یافردا وصف سنگین خواهد بست حتی اگه جو گروه بیمه منفی کامل باشن
غچین هر چتد اراده بازیگرش باز به صعود بیشتره! و هنوز جا برای رشد داره اما توصیه به فروش یک پله دیگه تو صف خریدش دارم
طمعمون رو کنترل و کم کنیم!! میتونیم مستمر از این بازار سود و بهره رو ببریم اما نمیرنو رو هنوز توصیه به نگهداری دارم... یا حق@};-@};-
تو این سهمهایی که چند روز پیش معرفی کردم داروئی ها رشدشون رو کردند و باید به فکر سیو سود و خروج پله ای بود
از گروه غذائی غچین امروز تازه استارت رشدش رو زد و حداقل 5 روزی جا برای رشد داره
در گروه فلزی فملی رو توصیه به نگهداری میشه
زشریف هم همینطور
چافست و مادیرا و شسپا هم خوبه تو مثبتها پله ای خروج کنیم
اما نمرینو هنوز استارتش رو نزده و امروز در منفی داره معامله میشه و خودتون هم میتونید تکنیکالی بررسیش کنید و به نظرم یه 30 درصدی نوسان مثبت تو این سهم خوابیده... یا حق@};-@};-
غچین هر چتد اراده بازیگرش باز به صعود بیشتره! و هنوز جا برای رشد داره اما توصیه به فروش یک پله دیگه تو صف خریدش دارم
طمعمون رو کنترل و کم کنیم!! میتونیم مستمر از این بازار سود و بهره رو ببریم اما نمیرنو رو هنوز توصیه به نگهداری دارم... یا حق@};-@};-
نظر