کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیران رافرداباز خواهم خرید صف فروش داشته باشه حتی چدنی که ۸۰درصد پرتفومه ونوین ودیران که کنارشه ازچدن قرض میگیرم به دیران تبدیل میکنم چدنی که با اعتقاد خریدم وسه سهم ناز ولصنم وریشمک وفروی توصف خریدشون با۲۵درصد سئد فداش کردم را کمیشو فدای دیران میکنم پایین بیا باشه تافردا یا حق
بازار بهم ریخته چدن را در دقایق اولیه بازار فروختم که ۸۵درصد پرتفو بود نقد شدم موند نوین ودیران که ۱۵درصد پرتفویه خب دوستان بازار گیجه خاطر سقوط نفت وجابجایی ریسس بورس و.. وبازار برگرده سهم خواهم خرید شده ولصنم باشه یا دیران یاهرچی وفعلا صبرمیکنم با۸۵درصد نقد
فروش كگهر تو مثبت و خريد كپرور تو منفي اما چي شد يكي يه دفه يه مليون رنج كشيدن و از منفي ۲ به مثبت ۵ رفت و ۵مليونم صف شد ايا از دوستان ميدونه چه خبري شده تو اين سهم
سلام
نشستن پاي سيستم و لذت بردن ازكپرور عزيز تنها ۵ مثبت تو اين بازار كه از خون كفتر هم قرمزتره البته آپ هم دارم ايشالا فردا برميگرده اونم تو مايه هاي همين كپروره اگه خدا بخاد
نظر