کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
متاسفانه از ورودم به دیران که ۲۱۲۰خرید شده بود وتقریبا ۸۵درصد پرتفو کرده بودم امروز فروختم وبرای اولین بار همچین ضرری کردم وهم از بازار ونوسانش یک هفته عقب موندم ولی با ورودم به شکلر امروز انشالله ضررم برخواهد گشت بالای ۷تا۸درصد ضرر بورسی نخورده بودم این نفله زد ولی فکر کنم من خروج زدم فردا متعادل وصف خریدشم بکنن وسهمم شد ۸۵درصد پرتفو شکلر و ۱۵درصد بقیه نوین و کلوند که امروز یه پله خریدم تافردا اگه باقدرت بخاد برگرده پله دومش میخرم والا کلوند رافردا میفروشم زیاد نیس ۳۰تاس ولی شکلر فکر کنم یه نوسان ۴۰درصدی خوشکل بده هم دیرانم ضررش برگرده وهم ۲۵درصد کل سرمایه تود ببره نوین راهم که همپای اباد عزیز روزی ۵تا ۱۰تا میخرم
البته جای شکر فراوان بر رازق اصلی ضرر از سود زیاد امسال بود خاطر ضررش ناراحت نیسم هم مقدار بسیار کم از سود امسالم رفت وهم سهم خوب شکلر راشکار کردم ناراحتیم از خرید بدموقع دیران اونموقعم بود همچین اشتباهی نکرده بودم باز شکر وتوکل برخدا برادامه بورس وبورس بازی در سال جدید که انشالله خوش یمن از هرجهت تمام بورس بازاباشه وتمام ایرانیان
خوب افزایش خودرو تصویب شد ازسبدمون مونده خساپا بکام و خصدرا هم ک مجوز دادن امسال سال سهام تجدیدارزیابی بود دیگه نقدینگی ندارم ک بتونم سهمی اضاف کنم سال همه دوستان پیشاپیش مبارک برای من سال خوبی نبود ۳ ماه پدرم سنگ صبورم ازدست دادم خدا همه رفتگان بیامرزه ممنون میشم هر کی ازدوستان دوست داشت یک فاتحه برای پدرم بخونه
باتشکر سالی سرشاراز خوشبحتی هیچ وقت غم سراغ هیچ کسی نیاد ب این زودی
ضمنآ دوستانی که سهم داروئی و سیمانی دارند دقت کنند که هنوز اصلاح قیمتی این دو گروه تموم نشده و ممکنه تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه داشته باشه! لذا در خریدهاشون در این گروه احتیاط کنند!! بنده نمی گم سهمشون رو بفروشند فقط تو خرید کمی مواظب باشند در یکی از پستهای قبلی هم به این موضوع اشاره کوچکی کرده بودم البته این تنها نظر شخصی بنده است و ممکنه کاملآ اشتباه باشه... یا حق
غپینو که دمش گرم خدایی
برکت که بکش خودت و بالا ابرومون و بردی
دیروز کسرا خریدم که نگهش داشتم
و پله دوم و وارد قثابت شدم..از صف فروش خریدم... یه سریا میدونن تو این سهم چه خبره..ما هم میام و سهامداری میکنیم..!
نظر