کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این روزهای منفی یکی از مزیتهاش همینه سهامی که امکان ورود نمی دادند امکان ورود می دهند .
کارگذاری آگاه ۶میلیون صف خرید داره و سفارش ما هم تو صف گیر کرده
ولی تو مفید مثل نقل و نبات معامله میشه .
بازار بورس نیست که بازار مکارست/.:biggrinsmiley.:/
صحتش رو نمیدونم ولی از یک منبعی شنیدم که مدیریت فناوری به هر کارگزاری یک لاین معاملاتی مشخص اختصاص میده که با افزایش مشتریانشون به همون نسبت فضای استفاده از اون باند کمتر میشه و از کارایی سیستمشون کم میشه بدلیل کمبود ظرفیت ..
لذا به نظر میرسه یه راهکار اینه که به جای کارگزاری های بزرگ مثل مبین سرمایه، آگاه، مفید که اکثرا مشتریانشون ناراضی اند، به کارگزاری های کوچک تر یا کارگزاری های بانکی که تبلیغات چندانی ندارند نقل مکان کرد..
ثاخت هم مقداری خرید شد ! به نظرم تو چند روز گذشته حجم خوبی معامله شده و اصلاحش نزدیک به اتمام باشه . اگر امروز بازار منفی نبود احتمالا با صف خرید بسته میشد دیروز رنج را از منفی 5 زدند تا مثبت 4 بردند بالا هر چند قیمت پایانی اش به مثبت 4 نرسید .اما مشخصه که زیر نظر دارنش .
تو مفید هم نمیشد خرید چند دقیقه از بازار عقب بود/:.sadsmiley.:/
85درصد که دیروز نقد بودم دیرانم راهم فروختم فقط 5000تا بایکا موند که فردا بازمیشه البته عرضه اولیه ه را دارم که شگویا وزکوثروتملت راهم فروختم فقط صبا مونده وصدف وساوه که زیاد نیسن وصبا را احتمالا چارشنبه فروش بزنم وتا هفته دیگه منتظر حرکت بازار وسمت وسوش مینشینم والبته نوسان جذاب وفروش ساعتی گیرم بیاد امون نمیدم ولی استراتزی فقط صبر تا هفته بعد یکشنبه دوشنبه
قصد نصیحت ندارم، اما طی این روزها دنبال گرفتن نوسان نباشید.
اگر به ترید کردن اعتیاد دارید، با ده درصد سرمایه این کار را بکنید و مبنای کارتان دمو کاران،که دنبال لایک و محبوبیت مجازی هستند نباشد .
اگر سهم مطمئن با قیمت خرید خوب دارید کمی تمرین سهامداری کنید
حتی بشرط اصلاح ،که امری حیاتی و مهم است .در بازار فرصت سود است.
تاپیک را که ملاحظه کنید همیشه هستند عده ای که یا در حال ۱۰۰درصد نقد شدن هستند یا معاملات روزانه و لحظه ای دارند
با سلام و درود
امروز هم مانند روزهای قبل تنها کاری که کردم این بود که کاری نکردم!!!
در این چند روز فشار زیادی داشت بهم وارد میشد از نظر روانشناسی!!!
جنگ بین طمع و ترس در بازار بشدت بالا گرفته بود...
فعلا سهامداری میکنم تا ببینم چی میشه!!!
با سلام و درود
امروز هم مانند روزهای قبل تنها کاری که کردم این بود که کاری نکردم!!!
در این چند روز فشار زیادی داشت بهم وارد میشد از نظر روانشناسی!!!
جنگ بین طمع و ترس در بازار بشدت بالا گرفته بود...
فعلا سهامداری میکنم تا ببینم چی میشه!!!
فک کنم درست ترین کار بورسی رو کردید. اینکه کاری نکردید.
میگن خیلی وقت ها کاری نکردن توی بورس نتیجه بهتری میده.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر