در اصل توسط keyvan پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
میگن خط روندش را شکونده و .......در اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستاین تا دیروز ناز میکرد راه بره الان یهو چی شد؟! یعنی میخواد ۱۱۵ رو بزنه ؟! منو قبلا چندبار گذاشته بود سر کار آخرش نفهمیدم تکلیف سهم از چه قراره !
نظر
-
-
حجمتون هم که پر شد! ;)در اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستدیروز صحبت سر این بود
چون هیچ فلشی تو کطبس نخورده
فردا (یعنی امروز) روی ۶۰۰ بر میگرده
الان نگرانم حجم مبنا هم پر نکنه
مبارک باشه :)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
با تشکر از مدیریت محترم سایت ظاهرا مشکل سرعت سایت برطرف شده وجای قدرداتی داره
واقعا خسته نباشید
نظر
-
هورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا اادر اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است مشاهده پستبا تشکر از مدیریت محترم سایت ظاهرا مشکل سرعت سایت برطرف شده وجای قدرداتی داره
واقعا خسته نباشید
سرعت سايت شده مثل قبل ، اينقدر آفلاين کار کردم خسته شدم :-s#:-S، اخه شانس گزينه Exit هم پايين گزينه Work Offline هست و بعضي مواقع پاييني رو کليک مي کردم و تمام پنجره هام به فنا مي رفت :((
ممنون به خاطر زحمات مديريت محترم
نظر
-
با سلام
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست .شاید آن لحطه که امروز دریعش کردیم آخرین فرصت خندیدن ماست
زندگی همهمه مبهمی از رد شدن خاطره هاست . هر کجا خندیدیم زندگانی آنجاست .
فروش قمرو و ثامان خدار ا شکر من درویش مسلکم ما رابس;;)
در یکی از سایتها به من لقب وارن بافت را دادند من گفتم نه بابا من درویشم همان بیل گیتس مرا بس است .:dآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
چون حق تقدم های استفاده نشده هنوز عرضه نشده و این طبیعی که قیمت را کنترل کننددر اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پستمن نمدانم چرا سهامدار عمده ایران دارو سهم را داره عرضه میکند نمگذارد بالا رود اگر ۳ تا ۴ روز عرضه نکند صف خرید میشود وراحت تا ۶۰۰ بالا میرود و آن موقع صف را بدهد
نظر

نظر