کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تا الان به این نتیجه رسیدم که مفید هیچ مزیتی ندارد که معایب خیلی بزرگی دارد.
مفید فقط تبلیغ زیاد میکنه.
من که اگه وقت کنم میرم عوضش میکنم
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
دکوثری ها نمی خوان امروز عرضه کنند؟!! خالی کنید یک پولبک درست کنید ما هم بیام تو صف دوا دکتر!! آلودگی هوای تهران هممون را مریض کرده!! همه به دوا و دارو احتیاج داریممممم!!! :d
اینجا فرق یه مبتدی مثل من با حرفه ای ها مثل شما مشخص میشه دیگه! ;;) یک قدم از بازار جلوتر حرکت میکنید. دیروز شاخص ذغال سنگ جالب نبود اما الان داشتم بررسی می کردم دیدم با تغییر جهتی که داد حالا وضعیتی متفاوت و مناسب داره! پشت بندش رفتم رو سهم کطبس ببینم چجوریه ، دیدم خر بیار باقالی پر کن!!! چه صفیه!!! نگو بعضی ها قبلا کامیون بردند دم صف بارو بستن ! :d
دیروز صحبت سر این بود
چون هیچ فلشی تو کطبس نخورده
فردا (یعنی امروز) روی 600 بر میگرده
الان نگرانم حجم مبنا هم پر نکنه
اقا ما دیروز هر چی خریدیم امروز صف خریده چه حالی دادن. خاور-شفارس-شپارس-شاراک=)) ما که رفتیم کلاس فعلا. حالا که داریم میریم بزار یه چند تا دیگه سفارش برا شفارس بچینم شاید دادن ;)
ای بابا ساعت 11 شد من هنوز زنبیلم خالیه! عجب بدبختیه! مثلا قرار بود این هفته همش منفی بشه! هرجا چشممون کار میکنه مردم صف واستادن!!! من نانوایی نمیرم که تو صفش نایستم بعد اینجا باید برم تو صفهای طویل! :((
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر