کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش بخاور..با تمام علاقه ای که بهش داشتم
خرید فاسمین..
..
لذت بردن از برکت...برو که تا کنفرانس راهی نیست
با استرس زیاد سر این هسته داغون
فاسمین و با 5 درصد فروختم
و وبملت خریدم...هوررراااا... هیپ هیپ ...هوررررا
با خیال راحت دیگه میزاریمش کنار تا دو ماه..
خوشحالم الان..
..
برکت هم که فعلا کاری باهاش نداریم..
خیلی از دوستانی که با آگاه کار میکردن چنین صحبتی داشتن، من خودم با ملت و تامین سرمایه مشکلی نداشتم و اوکی بودن یه خرده عقب بود از TSETMC ولی خب خرید و فروش رو انجام میداد!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
خیلی از دوستانی که با آگاه کار میکردن چنین صحبتی داشتن، من خودم با ملت و تامین سرمایه مشکلی نداشتم و اوکی بودن یه خرده عقب بود از TSETMC ولی خب خرید و فروش رو انجام میداد!!!
کارگزاری کشاورزی هم 20 دقیقه از tsetmc عقب بود
ولی اگاه برای من مشکلی نداشت فقط موجودی درش نداشتم....این هم از شانس
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
با این بلایی که امروز سر من آورد در اولین فرصت از آگاه خارج میشم.
فقط باید یه کارگزاری خوب پیدا کنم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
اگه موجودی داشتید و سفارش می زاشتید متوجه عمق فاجعه ی امروزش می شدید.
بنده در کارگزاری کشاورزی موجودی داشتم..حتی شلرد را هم فروخته بودم...صف وبوعلی و ثفارس هم رفتم....ندادند..سهام در صف فروش معامله می شد....حتی اردر بالاتر از صف فروش هم گذاشتم بهم نمی دادند....
باور کنید منفی 3 غشهداب هم رفتم باز ندادند...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر