کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردابازارو برمیگردونن اینقد الارم منفی ندین منتهی سهام ارزنده بهتر روندشون راطی میکنن وسهام حبابی اصلاح قیمتی یازمانی 20درصدی دارن شاید کل بازارو برگردوندن فردا باید ببینیم چه میکنن گیج کردن همه رو واینم یه تزه که کسی ندونه اینا چکار میخان بکنن من دوروزه پیش که کامل نقد کردم پول وتمام سودمو واینجا هم اعلان کردم ولی این دلیل نمیشه بیای الارم منفی بدی بازار برخواهد گشت یکی دوروزه وچه بساهمین فردا ومن با 50درصد از سودهام تو بازارم که 25درصدش راامروز تکنو از صف فروش برداشتم و25درصدشم فردا ورود میکنم ولی اصل پول و50درصد سودم را دیگ بازار نمیارم چون مبلغ خوبی شد تاببینم باهاش چکارکنم
خريد شگويا براي من هم خيلي جذاب بود ، متاسفانه نقدينگي نداشتم و ترجيح دادم به وضعيت فعلي سبد دست نزنم .
حس ميكنم اين سهم تا آخر سال قيمت هاي چند برابري را مي بيند .
خريد شگويا براي من هم خيلي جذاب بود ، متاسفانه نقدينگي نداشتم و ترجيح دادم به وضعيت فعلي سبد دست نزنم .
حس ميكنم اين سهم تا آخر سال قيمت هاي چند برابري را مي بيند .
امروز شکر پروردگار را به جای آوردم و افسوس خوردم به حال آنانکه خود را زرنگ تصور میکرده و وتجارت را در قیمت دیروز فروختند ! بازار مکانیست برای غافل گیری !
نظر