کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان اینهمه خرید و فروش نباید کرد فرصت اصلاح پرتفوی تمام شد سهامداری با رعایت حد زیان همراه صعود حد زیان باید بالا اورد حد زیان ده درصدی کفایت میکند برای ماندن باسهم
زرنگی نباید کرد که حتما در سقف و به صف خرید داد زمانیکه سقف مشخص نیست! موجب عقب افتادن از روند میشود نهایتا ده درصد پایینتر میتوان خارج شد
باید مواظب بود دچار اور ترید نشد و با خرید فروش زیاد پول به جیب کارگزاریها ریخت
این سودهایی که نوسانگیران میگیرند که سود نیست در واقع باید بیان بالاتر بخرند و.............
ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد
دوستان اینهمه خرید و فروش نباید کرد فرصت اصلاح پرتفوی تمام شد سهامداری با رعایت حد زیان همراه صعود حد زیان باید بالا اورد حد زیان ده درصدی کفایت میکند برای ماندن باسهم
زرنگی نباید کرد که حتما در سقف و به صف خرید داد زمانیکه سقف مشخص نیست! موجب عقب افتادن از روند میشود نهایتا ده درصد پایینتر میتوان خارج شد
باید مواظب بود دچار اور ترید نشد و با خرید فروش زیاد پول به جیب کارگزاریها ریخت
این سودهایی که نوسانگیران میگیرند که سود نیست در واقع باید بیان بالاتر بخرند و.............
جناب خاکسار من یه مقداری نقدینگی اومده دستم. الان تو صف غشهداب هستم. (از قبل وارد شدم میخوام اضافه کنم.)
ولی چون صبح یه کم دیر بیدار شدم نتونستم 8.5 اردر بزارم. یه رب به 9 گذاشتم. شاید بهم نرسه.
به نظر شما بازار دیگه مثل هفته های گذشته اصلاح نداره ؟؟؟
قصد جابجایی یکی از سهام سبدم رو هم دارم. کاش یه فرصت دیگه میداد بازار.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
جناب رادین ثفارس به نظرتون اصلاح داره همچنان.
یه مقدار خیلی کمی خریدم ازش. در واقع یه ناخنک زدم.
میخوام ردش کنم بره. مثبت نمیشه به نظرتون دیگه؟
یعنی رفت تو اصلاح؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر