کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همانطور که گفته بودم دیروز و امروز 75% شصفهایی که در بازار منفی و اوج تحریم پتروشیمیها خریده بودم را فروختم و تا آخر وقت امروز یا اول وقت شنبه بقیشم میفروشم....دوستان بهم گفتن نفروش گره میره اما به نظرم کسانی که بالاتر از من خریدند<حوالیه 330-350> همه اونجا عرضه ککنده اند و من بهتره زودتر خارج شم....هرچند پتروشیمی اصفهان با توجه به تعدیل های پیش رو 500 را خواهد دید...ولی به قولی گفتنی ما را بس است.....
همانطور که گفته بودم دیروز و امروز 75% شصفهایی که در بازار منفی و اوج تحریم پتروشیمیها خریده بودم را فروختم و تا آخر وقت امروز یا اول وقت شنبه بقیشم میفروشم....دوستان بهم گفتن نفروش گره میره اما به نظرم کسانی که بالاتر از من خریدند<حوالیه 330-350> همه اونجا عرضه ککنده اند و من بهتره زودتر خارج شم....هرچند پتروشیمی اصفهان با توجه به تعدیل های پیش رو 500 را خواهد دید...ولی به قولی گفتنی ما را بس است.....
سلام مهران جان آقا شما بلوکی معامله میکنی باید هم توی چند روز خارج بشی.
من کلا 10 تا دارم فکر میکنی کی خارج بشم خوبه؟
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر