دوستان سمايه از دستتون درنره به كف رسيده خوب نوسانهايي ميده .
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postاقا كيوان ازدكوثراطلاع چنداني ندارم تواينقيمتها چگونه استما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postحامد جان من امروز منتظر عرضه سهم و افت سهم تا 315 بودم. حمایتشم رو 312 بود. تصمیم داشتم اگر واکنش سهم طبق پیشبینیم باشه خرید کنم که عینا شد! چون اگر رفتارش اینگونه باشد نتیجه هم احتمالا همانگونه خواهد بود که باید باشد ! ;)
شاخص دارویی تو موج b هست
هر لحظه امکان داره روند عوض بشه(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postمواظب باش
شاخص دارویی تو موج b هست
هر لحظه امکان داره روند عوض بشهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
شکبیرح چی شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Post70% بیمه ما را امروز 3 تومان پایینتر از هدف فروختیم 30% دیگر را هم شنبه میفروشیم....
مهران جان فکر نمی کنی رفتار سهم چیزی مشابه افرا بشه. البته میدونم ماهیتا تفاوتهایی زیادی هست ولی با توجه به حجم معاملات در برابر حجم متقضیان در چندروز اخیر خوشبینانه اش به نظر میاد شاید سهم بتونه تا 170 بره! ؟ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
بدون شرح.....
پایین صفحه رو فقط نگاه کنید عکس خبرهارو!!!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبدون شرح.....
پایین صفحه رو فقط نگاه کنید عکس خبرهارو!!!
عکس همه خبرهارو اون عکس چای و قند که برای خبرهای قند میزنه گذاشته بودن!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر