خرید خودرو
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postو خرید یک سهم دیگه از پول فروش دکوثر های چهارشنبهحضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postببینید دوستان عزیز سهمی که سینا خان فرمودند اوضاع خوبی داره اون زمین های شیرازش رو اگه امسال فروشش قطعی بشه که خب....اما اگر برای سال بعد هم بشه چون تقریبا همه کارهاش انجام شده میتونه در پیش بینیش در نظر بگیره...170 هزارتا از این سهم رو با خون دل خوردن بین قیمت 140 تا 165 تونسته بودم بخرم و منتظر بودم بعد از این بازگشایی یه افت حدود 10% بکنه و بعد با همه دوستان مثل زیر خاکی واردش بشیم....اما دیگه امروز سینا خان دست گذاشتند روش من هم 100 هزارتا برداشتم.........و تعداد رو به 270 تا رسوندم انشا الله بقیه خرید هم فردا یه 6-7 صفحه ای تحلیل بنیادی از این سهم دارم که میخواستم به موقع در تاپیک زیر خاکی قرار دهم به نظرم خیلی خیلی احتمالش کمه سهم از 175 پایین تر بره و چون حجم میخواستیم از امروز خرید انجام دادیم..ضمنا در نهایت اینکه سهم اگر نتواند کوتاه مدتی جواب دهد میتواند در یک بازه میان مدت 100% بدهد...ولی باید صبور بود شما حال من را بنگرید که چند ماه است 2 هزارتا تا 5 هزارتا این سهم را میخرم اما میدانستم دوستان صبر زیادی ندارند برای همین اون زمان اسمی ازش نیاوردم امیدوارم حالا که استاد سینا زحمتش را کشید به حرکت اصلی و زمان انفجار نزدیک شده باشیم...<ضمنا این را به یاد داشته باشیم که معرفی این سهم توسط تصمیم کبری انجام گرفته و من میخواستم روی این سهم تک خوری کنم و اگر سود خوبی نصیبتان شد سینا جان را دعا کنید>شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
در اصل توسط اسطوره پست شده است View Postببخشيد مهران جان اين سهم اسمش چيه؟؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
با سلام و صبح بخیر
امروز چکارم گرفتم تو گره تو قیمت 704 ریال. رو 70 تومن حمایت خوبی داره.[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postياسن جان كارخونش مشهده وضع خوبي نداره[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
سلام
امروز قصد خرید سهم نداشتم
فقط خواستم سرعت ارسال سفارش و چک کنم
100 سهم کمرجان درخواست خرید گذاشتم که معلوم شد جایم خوب بوده و دادند
خب میافته هرسهم 9025 ، اینم از شانس من است دیگه[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
امیر جان این سایت و امتحان کن
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=111C1111[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
[QUOTE=امیر2309;74323]كسي مي تونه راهنمايي كني
تو تي سي من فقط چند تا نماد را نشون مي ده تو تنظيمات هم مي رم نمايش همه نمادهار رو مي زنم بازهم درست نمي شه
با تشكر[/ اينوبروببين چطوره
QUOTE] http://old.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=111C1111زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
نظر