کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برکت ،دکوثر ،دیران ،دزهراوی،داوه ، دبالک،دسانکو ،دعبید و دتوزیع ،دسینا ،هجرت و چندتای دیگه همه منفی اند.به نظرم شما باید در اطلاع رسانی بیشتر دقت کنید
بعله جسارتا مشخصه مغرضانه اطلاع رسانی میکنید / تو این بازار بیش از 10 نماد مثبت و صف خرید هستند و احتمال برگشت همه انها وجود دارد / جسارتا دقیقا در راستای اسپم پاشی حرکت میکنید وگرنه ما خودمون داریم تابلو رو نگاه میکنیم
در ضمن صف فروش سنگین هم متعلق به برکت و دزهراوی میباشد
بعله جسارتا مشخصه مغرضانه اطلاع رسانی میکنید / تو این بازار بیش از 10 نماد مثبت و صف خرید هستند و احتمال برگشت همه انها وجود دارد / جسارتا دقیقا در راستای اسپم پاشی حرکت میکنید وگرنه ما خودمون داریم تابلو رو نگاه میکنیم
در ضمن صف فروش سنگین هم متعلق به برکت و دزهراوی میباشد
فکر کنم شما در مورد برکت که الان می فرمایید صف فروشش سنگینه تارگت دو هزارتومانی می دادید و می گفتید سوپر مفته!!!
فکر کنم شما در مورد برکت که الان می فرمایید صف فروشش سنگینه تارگت دو هزارتومانی می دادید و می گفتید سوپر مفته!!!
ضمنا از این همه نظر لطفتون ممنونم./:.sadsmiley.:/
دیگه چیزی بنویسید جواب نمی دم
یادم نرفته / بعدها میارم بالا / الان میگم بزرگترین هلدینگ دارویی ارزشش خیلی زیاده / برو نگاه چه سهامی رو توچه قیمتی تو چه بازاری پیشنهاد دادیم قبل ها
من برکت رو 1160 گفتم ارزنده هست تا 1420 رفت و برگشت / الانم صف فروشش 1150 ببنید کی گفتم / من نگفتم یک روزه میشه دو هزار تومان / در ضمن فروختم و اینجا اعلام کردم و باز میخرم شاید فردا ....
در ضمن دید پست های شما در راستای اسپم پاشی هست / دوخط تحلیل ازت ندیدم فقط میای میگم 10 تا صف فروش / 20 تا صف خرید
انروز جناب محسن زیبا بهتون انتقاد کردند ولی متاسفانه در همین راستا قدم برمیدارید و اصلاحی در کار شما مشاده نمیشود که جالب نیست / در بازار منفی همه خودشون میدونند چی صف خریده چی صف فروش
یک تاپیک بزن و اونجا 24 ساعته از این چیزهای که اصلا ارزشی نداره بنویسید / جسارت و رک بودن منو رو ببخشید
خریدهای امروز:
اضافه کردن کیسون از صف فروش
اضافه کردن بهپاک و تلیسه به قصد افزایش سرمایه
هیچ توصیه به خرید/فروش نیست.
فعلا از 3 خرید چهارشنبه 2 مورد صف خرید و کیسون صف فروش که درصورت ادامه افت اضافه خواهد شد.
بخش عمده سبدم که صدرا 2500 تومانیست که متوقف است. بقیه هم درحال حاضر تلیسه بهپاک و کیسون هست . فاذر هم اگر افت کند مجدد میخرم.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
فعلا از 3 خرید چهارشنبه 2 مورد صف خرید و کیسون صف فروش که درصورت ادامه افت اضافه خواهد شد.
بخش عمده سبدم که صدرا 2500 تومانیست که متوقف است. بقیه هم درحال حاضر تلیسه بهپاک و کیسون هست . فاذر هم اگر افت کند مجدد میخرم.
بابت معرفی تلیسه ممنون ... یکی اینو بگیره تو بازار فاجعه امروز یه کمی گرفتم ... بقیه شم تو صف خرید هستم حالا برسه یا نرسه
نظر