کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
انشاالله که همه مردم توی سود باشن ولی این صف خریدها پیاپیتمامی سهمها نمیدونم چرا خوشحالم نمیکنه.
این هجوم وحشت افرین کد اولیها و ورود نقدینگی شدید و توی چشم رفتن بورس و اینکه همه کشور با خیالی اشتباه تصور کنن بورس همیشه سود ده هست شیرین نمیکنه این سودهای مقطعی رو.
اینکه هر ایرانی این روزها توی خانوادش یک بورسی داره به جای اینکه جای خوشحالی داشته باشه جای نگرانی داره، البته این نظر منه.
دوست من ..ما قدیمی های بورس در تابوی افکار گذشتمون زندگی میکنیم ! وضعیت عوض شده ..بازار بورس جایی شده که تابوی پوسیده گذشته رو شکونده ..اگر بورس قابل پیش بینی بود همه ما الان ثروتمند شده بودیم ..همه قدیمی ها میگفتند روزی که همه بخوان بخرن باید فروخت و فرار کرد ولی الان مدتهاس بازار داره یه چیز دیگه میگه ..تابوهای پوسیده گذشته شکسته شده
یک پله وتوکا و یک پله شگل هم خرید شد
.................................
مالک45% ورقهاي پوششدار تاراز چهارمحال حدود 382.5 میلیون سهم (شاید بشه تاراز رو یه جورایی با فجر مقایسه کرد..قیمت امروز فجر33.332 ریال و حدود4.5 میلیون صف خرید/:.smilingsmiley.:/)..سود -سال 97 تاراز حدود 130 تومان بوده./.:biggrinsmiley.:/.
-مالک یک نیروگاه 16 مگاواتی
ا-ین شرکت که امروز قیمتش حدود 1100 تومانه فقط حدود 900تومان سهام توریل داره(مالک 1.203 میلیون سهم توریل با قیمت 18236)
کلی سهام دیگه هم داره که اشانتیون خریداراش
دوست من ..ما قدیمی های بورس در تابوی افکار گذشتمون زندگی میکنیم ! وضعیت عوض شده ..بازار بورس جایی شده که تابوی پوسیده گذشته رو شکونده ..اگر بورس قابل پیش بینی بود همه ما الان ثروتمند شده بودیم ..همه قدیمی ها میگفتند روزی که همه بخوان بخرن باید فروخت و فرار کرد ولی الان مدتهاس بازار داره یه چیز دیگه میگه ..تابوهای پوسیده گذشته شکسته شده
منم با شما موافقم..
با این جریان پولی باید همراه شد و تفکراتمون رو عوض کرد..
اگه زودتر فکرم و عوض میکردن پدرخش 450 تومنی رو نمیفروختم.. کرمان 400 تومنی رو نمیفروختم..نطرین 900 تومنی رو نگه میداشتم..و..
منم با شما موافقم..
با این جریان پولی باید همراه شد و تفکراتمون رو عوض کرد..
اگه زودتر فکرم و عوض میکردن پدرخش 450 تومنی رو نمیفروختم.. کرمان 400 تومنی رو نمیفروختم..نطرین 900 تومنی رو نگه میداشتم..و..
من هم به شدت با نظر شما دو دوست گرامی موافقم.
جسارت می کنم در حضور بزرگان بورسی این رو میگم.
اما توی همین یک سال این رو متوجه شدم.
این که بعضی ها از ترس هاشون تو تجربه ی سالهای قبل زیاد می گفتن.
اما هیچوقت اون اتفاقات نمی افتاد.
به نظر من باید با تغییرات تغییر کرد.
بورس هم الان یه چیزاییش تغییر کرده. مثل گذشته نیست.
اگه آدم با تغییراتش تغییر نکنه به فنا میره.
مثل دایناسورها که با تغییرات (تغییرات جوی زمین) نتونستن خودشون رو وفق بدن و نسلشون منقرض شد.
اما مورچه ها با تغییرات تغییر کردن و همچنان هستن و تو همه خونه ها هم هستن و از سر و کول آدم بالا میرن. /.:biggrinsmiley.:/
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
من هم به شدت با نظر شما دو دوست گرامی موافقم.
جسارت می کنم در حضور بزرگان بورسی این رو میگم.
اما توی همین یک سال این رو متوجه شدم.
این که بعضی ها از ترس هاشون تو تجربه ی سالهای قبل زیاد می گفتن.
اما هیچوقت اون اتفاقات نمی افتاد.
به نظر من باید با تغییرات تغییر کرد.
بورس هم الان یه چیزاییش تغییر کرده. مثل گذشته نیست.
اگه آدم با تغییراتش تغییر نکنه به فنا میره.
مثل دایناسورها که با تغییرات (تغییرات جوی زمین) نتونستن خودشون رو وفق بدن و نسلشون منقرض شد.
اما مورچه ها با تغییرات تغییر کردن و همچنان هستن و تو همه خونه ها هم هستن و از سر و کول آدم بالا میرن. /.:biggrinsmiley.:/
هلالات تازگی ها گفت سال 99 شاخص 600 هزار رو نمی بینه..
الان فروردینه..597 هزاره :))
نظر