کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وقتی آدم بدون تحلیل سهمی و میخره نمی تونه نگهش داره.
چون با حرف یکی میخری و با حرف یکی میفروشی.
متاسفانه هیچ بررسی روی خساپا نداشتم.
یه سهم دیگه میخوام به جاش بخرم.
توکل به خدا.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
فروش سیتا
سیدکو و سیتا هر دوتاشون از شرکت های سرمایه گذاری سیمانی شستا هستن تقریبا سود هر دوتاشون هم یکیه ،سیدکو از سیتا کوچکتر هم هست اما قیمتش یک سوم سیتا هست.کسی این دو تا رو بررسی کرده؟
باسلام واحترام آبشار جان
هدف ولتجار را چطور مي بيني؟ تا چه زماني؟
و با توجه به اينكه چند روز پيش حجم خريد خوبي بود اما به نوسان 3 درصدي دوباره خالي كردند.ممنون
هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
احتمالافردا شاهدصف خرید خودرو وخساپا خواهیم بود...
طبیعیه باتوجه به صف های فروش سنگین روزهای قبل و جو بی اعتمادی به وجودآمده فروشندگان زیادی
داشته باشیم.حجم بسیاربالای معامله شده امروز بعدازافت سنگین برگشت خوب سهم روتسهیل میکنه...
همچنان فرداهم معامله گران مردد زیادی خواهیم داشت وبه همین دلیل ممکنه فروشنده زیادی داشته باشیم
ولی به نظرمیرسه فردا تقاضا بتونه عرضه رو ضربه فنی کنه!...
اگه خودرو وسایپا فرداپرحجم معامله شده وبتونن فرداباصف خریدببندن برگشت قوی شون تاییدمیشه
وبعدازاون بازارخیلی بیشترمیادسراغ این دوسهم ومجدداشاهدصف های خریدسنگین شون خواهیم بود...
البته دربازاربورس قطعیت نداریم ولی باتوجه به فاکتورهای مختلف تحلیل شخصی من اعتقادبه برگشت قوی خودرو وخساپابعدازاین افت سنگینه وبه همین دلیل امروز کل نقدینگی باقیمانده خودوسبدهای دوستان و آشنایان رو فدای خودرو وخساپا کردم!
همواره گفتم وبازهم میگم:هیچ نظر-خبر-تحلیل-شایعه ای روکه ازجانب من یاهرشخص دیگری مطرح میشه
بدون بررسی وتحلیل دقیق شخصی قبول نکنید!
با پول هر سهم آریا ساسول میشه دو تا سهم شپدیس خرید و باهاش رفت مجمع و حداکثر سه ماه دیگه 1200 تومان سود گرفت.فکر می کنم شپدیس پس از نزول زیاد ،یواش یواش باید صعودش رو آغاز کنه در حالی که آریا احتمالا یکی دو روز دیگه هم منفی باشه.
البته اینهایی که نوشتم معنیش این نیست که اریا ارزنده نیست
:)
نظر