امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bourse-Plan
    عضو فعال
    • Jun 2020
    • 491

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

دوستان اگر بخواید 6 نماد به دید 2-3 سال به بالا پیشنهاد بدید چی خواهد بود؟ کاری به نوسانات و افت و خیزش ندارم. میخوام بلند مدتی بگیرم. اگر گروه های مختلف باشه ممنون میشم.

نظر

• گرگین خان
      عضو فعال
      • Oct 2010
      • 1095

بازار به مرحله اشباع فروش رسیده است

با دارایی خود مهربان باشید

نظر

• wxy4u
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 330

در اصل توسط wxy4u پست شده است View Post
        دولت معزز راس ساعت 10 شروع کرد یه نوسانگیری شیک بر روی ملت بیچاره و جالبی موضوع همگی هم هماهنگ!

همه چیز از اینجا شروع شد
        ، کودتای ۲۸ مرداد...

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4718

داستان این روزهای بازار اینه که عده زیادی گیر افتادن بدجوری هم گیر افتادن ! و هیچ راه فراری هم نیست !

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
            دوستان اگر بخواید 6 نماد به دید 2-3 سال به بالا پیشنهاد بدید چی خواهد بود؟ کاری به نوسانات و افت و خیزش ندارم. میخوام بلند مدتی بگیرم. اگر گروه های مختلف باشه ممنون میشم.
            #تکمیلی

☑️نتیجه جلسه امروز بعدازظهر ۲ شهریورماه ۹۹ در ساختمان اصلی سازمان بورس

?۲۵ شخصیت حقوقی شامل صندوق های بزرگ و مجموعه های تامین سرمایه شامل تمدن، سپهر، لوتوس و ...وهمینطور حقوقی های بزرگ مجموعه های نهادی و بانکی، مامور جمع آوری کامل صف‌های فروش این سهم‌ها شدند:

« شپنا، شبندر، شستا، اخابر، خودرو، سایپا، فارس، فولاد، فملی، وغدیر، وتجارت، پارسان، تاپیکو، رمپنا، فخوز، وبصادر، صبا، ومعادن، وامید، کچاد، وسپه»

?بر این اساس هر حقوقی مکلف به جمع آوری چند سهم تکلیف شده بعلاوه تعداد قابل توجه ای اجباری از سهام شپنا و شستا شدند.
            بنابراین الزاما تمام این اشخاص حقوقی در سبدشان شستا و شپنا جای دارد.

?سازمان بورس موافقت کرد که صندوق های درآمد ثابت از منابع موجود همان صندوق بتوانند یونیت صندوق سهامی خودشان را که به جهت ابطال واحدها بایستی در روزهای آتی وجه آن به سرمایه گذاران پرداخت گردد را خریداری نمایند که در نهایت این موضوع باعث عدم فشار فروش توسط صندوق ها خواهد گردید.
            سلام.

دیدم کسی جواب نداده من جواب می‌دهم. با اینکه در این زمینه (بلند مدت و بنیادی) از باقی دوستان اطلاعات کمتری دارم.

به دید دو سال چیزی مهم است که نقدشوندگی داشته باشد + افراد زیادی آن را داشته باشند + شرکت‌های بزرگ دولتی یا نهادها آن را داشته باشند + سودساز هم باشد و مورد حمایت سازمان بورس هم باشد.
            (بیشتر باید آدم حواسش به «خطر» باشد تا «پاداش».)

در نهایت احتمالا همین‌ها خواهند بود که در نقل قول بالا از آنها یاد شده:
            « شپنا، شبندر، شستا، اخابر، خودرو، سایپا، فارس، فولاد، فملی، وغدیر، وتجارت، پارسان، تاپیکو، رمپنا، فخوز، وبصادر، صبا، ومعادن، وامید، کچاد، وسپه»
            البته!
            در این بین خودرو و خساپا مثلا سودساز نیستند و الکی در این جمع قرار گرفته‌اند. وبصادر و وتجارت هم زیاد بنیادی نیستند... ولی تقریبا باقی عالی هستند و ارز محور و انرژی محور هستند.
            اگر اکنون بخواهم از بین اینها انتخاب کنم بیشتر ترجیح می‌دهم شرکت‌های سرمایه‌گذاری مادر را انتخاب کنم: وغدیر پارسان تاپیکو فارس ومعادن وامید وسپه
            چون کسی که می‌خواهد خرید کند و برود دو سال بعد برگردد نمی‌تواند خودش جابه‌جایی بین نمادها انجام دهد... ولی این کار را مدیران شرکت‌های سرمایه‌گذاری برایش ممکن است بتوانند انجام دهند.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Bourse-Plan
              عضو فعال
              • Jun 2020
              • 491

خیلی عالی بود دوست عزیز. ممنونم ازت.

نظر

• گرگین خان
                عضو فعال
                • Oct 2010
                • 1095

بنده در این ۱۶سال سابقه بورسی چنین رویدادی را فقط در سال ۲۰۰۸ که شاهد بحران جهانی بودیم،بیاد دارم

متاسفانه بازار طی سه ماه گذشته فقط روی محور شستا شپنا شتران خودرو و سایپا چرخید و این سهام بودند که لیدری میکردند
                با بالا رفت مارکت این شرکتها دیگر شرکتها یا خنثی بودند یا روند نزولی فرسایشی را طی کردند

اما در بازگشت این سهام لیدر کلیت بازار با جریان همسو شده است

به زعم بنده بازار بالاخره مسیر خود را پیدا خواهد کرد و سهام ارزشمند مجددا جایگاه خود را بدست خواهند آورد
                پیشنهاد بنده بعنوان یکی از همکاران شما پرهیز از معاملات هیجانی و بستن معامله با ضرر است،
                نکته بعدی شیوه جمع آوری لیدرها،فقط باعث اتلاف منابع است.
                چون این شرکتها بشدت اوورولیو هستند و اکثر تازه واردین در این سهام حضور دارند

نظر

• bourse
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1346

یا امروز کل صف فروش ها جم میشه و بازار میره به سمت مثبت شدن و پایین اومدن شاخص میشه یه اصلاح تلقی کرد و امید داشت بعد از یه اصلاح زمانی سقف قبلی را بشکنه . یا این اتفاق نمیفته و واسه چندین سال الفاااااااتحه .

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                    خیلی عالی بود دوست عزیز. ممنونم ازت.
                    یک چیز دیگر...
                    شما از «صندوق» های سرمایه‌گذاری هم می‌توانید خرید انجام دهید.
                    این صندوق‌ها می‌گردند چیزهای خوب را خرید می‌کنند و سودهای خوبی می‌کنند.
                    در حقیقت برای شما (و بسیاری دیگر) سبدگردانی می‌کنند و کارمزد بسیار ناچیزی از رویش برمی‌دارند که در نهایت شما سود می‌کنید.
                    پس: در اصل اینکه سرمایه‌گذاری در صندوق‌ها بسیار عالی است شکی ندارم.
                    فقط اینکه چون خودم هیچ‌گاه دنبالش نبوده‌ام نمی‌دانم کدام صندوق‌ها بهتر هستند.

احتمالا صندوق کارگزاری‌های بزرگ (مفید و آگاه و ...) (که غیر دولتی هم باشند) بهترین باید باشند.

از دوستان هم کسی را نمی‌شناسم که صندوق‌باز باشد که بتواند به شما کمک کند... (جناب کریس گاردنر یک مدت روی اینها کار می‌کرد ولی اطلاع ندارم چقدر.)

یک راهکاری که به ذهنم می‌رسد این است که بروید نمودار اینها را نگاه کنید و ببینید در طول پنج سال گذشته چگونه عمل کرده‌اند؟ بیشتر از شاخص سود کرده‌اند یا کمتر؟ افت زیاد داشته‌اند یا نه؟ اصلا چند سال عمر دارند یا نه؟ (صندوقی که یک سال عمر داشته باشد معلوم نیست عملکردش چگونه بوده!) (و نیز اینکه برخی صندوق‌ها یک‌ساله هستند... مثلا آغاز سال صادر می‌شوند و پایان سال مهلتشان تمام می‌شود که قطعا این به درد شما نمی‌خورد.)
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• MOSTAFAVI
                      ستاره‌دار(1)
                      • Jun 2012
                      • 5633

یک میلیارد تومان نقد کردم. به نظرم بازار فعلا ریزشی است.نگاهی به صف های فروش بندازید
                      سایپا یک میلیارد صف فروش
                      خودرو 1.3 میلیارد صف فروش
                      شستا 376 میلیون صف فروش
                      شپنا 263 میلیون صف فروش
                      و ....

نظر

• meisam317
                        ستاره دار(6)
                        • Mar 2013
                        • 639

این حتاید حیف شد تو این ریزش و سقوط بازار دو روز پیش صف خرید 20 میلیونی داشت ، امروز اما صف فروشش خیلی سنگین باز خوبه ریسک نکردیم و در رفتیم ... /:.mellowsmiley.:/

راستی چرا غاذر و سدبیر صف خرید میلیونی داره

نظر

• rahnama
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 770

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                          داستان این روزهای بازار اینه که عده زیادی گیر افتادن بدجوری هم گیر افتادن ! و هیچ راه فراری هم نیست !
                          متاسفانه بله
                          فامیل و اشنا زنگ میزنند , فلانی چکار کنیم؟

جواب من :
                          اگر پولت را لازم نداری , سهمهای که خریدی بگذار در گاوصندوق , 6 ماه بعد سر بزن.
                          این افراد عرضه اولیه خریدند و میترسند .

ابادا 48 سهم به 5 میلیون نفر دادند.

امروز بالای 18 میلیون نفر در صف فروش هستند
                          بدجوری ترسیدند.
                          اینستاگرام من :
                          منتظر شما عزیزان هستم.
                          www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• Shahin.khm
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 308

نصف نقد شدم .
                            حقوقی بی شرف سه شنبه هفته پیش یادته چطور تر زدی تو بازار مثبت صبح ؟
                            حالا تا خرخره هم اردر بذاری باز میندازن بهت.

نظر

• rahnama
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 770

خرید چکارن برای کم کردن میانگین.
                              اینستاگرام من :
                              منتظر شما عزیزان هستم.
                              www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• گرگین خان
                                عضو فعال
                                • Oct 2010
                                • 1095

نقد شدن در برهه فعلی فقط یک تخلیه هیجان روانی زود گذر خواهد بود.شبیه حس انتقام!!!

حرفه ای باشیم.

بنو ۱۸۳۳ خرید شد
                                صبا تامین ۲۹۴۸۶خرید شد
                                آخرین ویرایش توسط گرگین خان؛ 2020/08/24, 12:32.

نظر

در حال کار...
                                X