کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز فقط سوختم الگوی Rising wedge که رو کحافظ شناسایی کرده بودم چه خوشگل تو این بازار درخشید.
از اونطرف منفی 5 سبدسهامم شیرینی زحمت و تحلیلم را به کامم تلخ کرد.
امروز فقط سوختم الگوی Rising wedge که رو کحافظ شناسایی کرده بودم چه خوشگل تو این بازار درخشید.
از اونطرف منفی 5 سبدسهامم شیرینی زحمت و تحلیلم را به کامم تلخ کرد.
[ATTACH=CONFIG]5733[/ATTACH]
شما چند روز پیش 20 درصد بالاتر فرمودید خگستر اخرین منفی رو خواهد خورد چی شد جسارتا
با سلام و ودرود
اگر هم قصد خرید دارین یک هفته ای صبر کنید
این قانون من درآوردی سازمان بشدت ضد بازاره
حفظ سرمایه اولویت باشه...بشخصه خودم سر بسر شم زدم بیرون!!
اشتباه من رو تکرار نکنید دوستان...
وراد بازار بشید با 10 درصد بالاتر ولی مطمئن تر
این جمله اییه که من بارها شنیدم
((10 درصد بالاتر میخرم))
بازار نوسانی و رو به پایینه
هر بالا رفتنی ، احتمال افت بیشتری داره
پس در این مدل بازارها، یا ورود نکنید یا در منفی برا نوسانگیری ورود کنید
با سلام و ودرود
اگر هم قصد خرید دارین یک هفته ای صبر کنید
این قانون من درآوردی سازمان بشدت ضد بازاره
حفظ سرمایه اولویت باشه...بشخصه خودم سر بسر شم زدم بیرون!!
اشتباه من رو تکرار نکنید دوستان...
وراد بازار بشید با 10 درصد بالاتر ولی مطمئن تر
خواه فردا خواه یکسال بعد..منطق باید بر بازار حاکم بشه همین و بس...
بازار در حباب بسر میبره و p/e بازار بایست به زیر 7 سقوط کنه ... یا یک ماه دیگه یا یکساله دیگه...اینکه فول سهم باشیم و همش امید بدیم خودفریبی بیش نیست بلکه باید دنبال این باشیم کجا اشتباه کردیم...
فملی و فولاد پالایش ها و خودرویی ها و جدیدا معدنی هها حبابن!!
شپنا به این نرخ دلار و نفت و کرک اسپرد در خوشبینانه ترین حالت بیشتر از 1600 نمیارزه... در حالی که داره با حمایت 2700 قیمت میخوره...
من بگم خودم فول سهمم و به محض سر بسر شدن اعصابم رو راحت میکنم..
وارد خوردرویی ها حتی اگه گفتن 1000 تومن میشه نشید...
هر بازی یک تایم خودش رو داره قرار نیست همیشه تو بازی باشیم... بازی که داره تموم میشه برید استراحت تا گیم بعدی...
80 درصد بازار حبابه و ریسک نگهداری داره
گول این کانالای تلگرامی رو نخورید که میگن در کف وارد و در سقف خارج شید :فقط یک دسته معامله گر وجود داره که میتونه تو کف قیمتی وارد شده و در سقف قیمتی خارج بشه:معامله گر دروغگو!!
پ.نوشت: بنده فول سهمم
جسارتا شما که جز اساتید ستاره دار هستید چرا به این زودی نظرات تغییر میکنه ؟ با اون قطعیت سیگنال خرید و حالا با این قطعیت سیگنال قطعی فروش
چرا حالا دلار و سکه
اگر امکان داره بیشتر دلیل بیان کنید تا استفاده کنیم و شاید راهکاری باشه برای دوستانی که نقد هستند
سپاس
چون تو بازار مالی باید با روند دوست باشید و حد ضرر بزارید و استراتژی داشته باشید منم دیدم خودرو مثل ... فروشنده داره خارج شدم ...
دلارم ببینم داره روندش نزولی میشه میدم بره تعصب نداریم.... تمام
چون تو بازار مالی باید با روند دوست باشید و حد ضرر بزارید و استراتژی داشته باشید منم دیدم خودرو مثل ... فروشنده داره خارج شدم ...
دلارم ببینم داره روندش نزولی میشه میدم بره تعصب نداریم.... تمام
عجب !
پس استراتژی ها روزانه هم میتونن تغییر کنن!!
پ.ن : چون شما گفتین سوال می کنم ، جسارتا این خرید سنگین دلار رو از کجا انجام میدین؟ صرافی که 2200 تا در سال بیشتر نمی فروشه .
بازار دلالها هم که به شدت ریسکی هست و دلار تقلبی الی ماشاالله
خواه فردا خواه یکسال بعد..منطق باید بر بازار حاکم بشه همین و بس...
بازار در حباب بسر میبره و p/e بازار بایست به زیر 7 سقوط کنه ... یا یک ماه دیگه یا یکساله دیگه...اینکه فول سهم باشیم و همش امید بدیم خودفریبی بیش نیست بلکه باید دنبال این باشیم کجا اشتباه کردیم...
فملی و فولاد پالایش ها و خودرویی ها و جدیدا معدنی هها حبابن!!
شپنا به این نرخ دلار و نفت و کرک اسپرد در خوشبینانه ترین حالت بیشتر از 1600 نمیارزه... در حالی که داره با حمایت 2700 قیمت میخوره...
من بگم خودم فول سهمم و به محض سر بسر شدن اعصابم رو راحت میکنم..
وارد خوردرویی ها حتی اگه گفتن 1000 تومن میشه نشید...
هر بازی یک تایم خودش رو داره قرار نیست همیشه تو بازی باشیم... بازی که داره تموم میشه برید استراحت تا گیم بعدی...
80 درصد بازار حبابه و ریسک نگهداری داره
گول این کانالای تلگرامی رو نخورید که میگن در کف وارد و در سقف خارج شید :فقط یک دسته معامله گر وجود داره که میتونه تو کف قیمتی وارد شده و در سقف قیمتی خارج بشه:معامله گر دروغگو!!
پ.نوشت: بنده فول سهمم
با سلام و درود
احتمالا فردا و پس فردا سهم های ارزنده راهشون رو جدا میکنن..بنظرم اگه سهم میخاید بخرید پله ای خرید بزنید
تاکید میکنم روی تک سهم های ارزنده... دنبال سهم با سود سازی معقول باشید
پیدا میشه و از جو بوجود اومده میشه استفاده کرد ولی کلیت بازار نزولیه
پرسود باشید دوستان
نظر