امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جان اسنو.
    ستاره دار (1)
    • Jul 2020
    • 1992

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
    تمام سهم هامو با سود و ضرر فروختم و تبدیل به بانک دی کردم
    اضافه کردن به خرید های دیروز بانک دی :x
    @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• wxy4u
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 330

در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Post
      پیشنهاد بنده به کاربرانی که چنین تفسیری از بازار دارند
      خروج و خرید اوراق یا اخزاست

بنده تفسیر این کاربر را نفی نمیکنم
      اما ترس در بازار پس از نقد کردن شبیه به راننده ای است که پس از یکبار تصادف ،از رانندگی کردن در اتوبان و بزرگراه واهمه دارد.

ماهیت بازارهای مالی بر اساس حداکثر سود ،پذیرش حداکثر ریسک است .
      عزیز کسی نقد نکرده، متن بالا و رپلی از متن اصلی که صورت گرفت نصیحتی بود برادرانه به عزیزانی که با سبز شدن دو روزه بازار در هفته های قبل مشخصا اینجا بیان کردند که بازار در حال برگشت بوده و تا خرخره خرید کردند، دقیقا تک تک پیام ارسالی این دوستان رو چک کردم، همگی سهم‌هایی که داشتن بعد از دو روز در صف فروش سنگین قفل شده و یقین دارم اکثرا هم فرصت خروج‌ پیدا نکردن، متاسفانه بسیاری هم مشاهده شده که در این ریزش(و نه اصلاح) در حال کم کردن میانگین هستند که تقریبا این یرش پی در پی نقدینگی مورد نظر را آب می‌کند.

بازار اوایل سال نیاز به سرمایه‌گذاری داشت و بازار امروز نیاز به یک ترید هوشمندانه، بنده روزی که شاخص روی ۱/۹۵۰ بازی برداشت اکثرا خروج زدم و تا به امروز تقریبا تمام نقدینگیمو حفظ کردم(هنوز چند سهم نگه داشتم).

باید دقت داشت بازار شرایط عادی نداره و دولت به وضوح در حال نوسان گرفتن از جیب من و شماست، این صحبت‌های شما صحیح هست اما نه برای وضعیت کنونی.

موفق باشید.

نظر

• ع-خاکسار قیری
        عضو فعال
        • May 2011
        • 424

اضافه کردن سباقر این سهم فروشی نیست مگر اینکه حد زیان 1400 را فعال کند.......
        ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
        تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• wxy4u
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 330

خوب به سلامتی بازار امروز‌ دیگه الگوی دایناسور فلج خودشو هم تکمیل کرد تا ببینیم چ شود.

به شاخص کاری نداشته باشید،شاخص رو روی ۱۶۰۰نگه داشتن ولی اکثر سهام‌ها به سقوط ازاد خودشون ادامه می‌دن، اکثر سهام‌ها به ۱۰۰٪ ریزش نزدیک شدند...

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

خرید یه پله کاوه از صف فروش
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• arman36
              ستاره دار(3)
              • Jan 2014
              • 962

شرنگی اگه صفش جمع شد فرصت فروشه نخرید

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

صفهای فروش در حال جمع شدن
                اگر در صف هستید و جایگاه خوبی ندارید خارج بشید
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• webbadboy
                  عضو عادی
                  • Sep 2020
                  • 145

امروز از سایت همسایه که سازمان بورس یقشو گرفته و یه فیل افتاده روش به اینجا مهاجرت کردم. امیدوارم دوستان خوبی که آنجا دور هم بودیم اینجا دوباره دورهم جمع شویم.
                  همچنین امروز به اندازه ی 5% سرمایه بفجر خریدم. چون حقوقی همچنان خریدار این سهم است.
                  وصنا را هم زیرنظر گرفتم ببینم برای ورود کی مناسب می شود.
                  70درصد سرمایه شتوکا دارم میانگین 3900 که امروز هم شاهد افت آن بودم ولی همچنان حد ضرر فعال نشده اما دیگر نزدیکه. یکم دیگه منفی بخوره خروج می زنم.
                  جم و غویتا را هم زیرنظر دارم. سودهای عالی از این دو سهم بردم و همچنان زیرنظر دارمشون.
                  لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

نظر

• جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4924

به گزارش تابناک ، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در بخشی از بیاناتشان به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس فرمودند: دفاع مقدس یکی از عقلانی ترین حوادث ملت ایران بود. بعضیها با استناد به یک خطای یک جمعی، مجموعه دفاع مقدس را متهم میکنند به بی تدبیری. مطلقا این طوری نیست. دفاع مقدس از اول کار، نشان دهنده عقلانیت در این عرصه بود. آن روز ارتش یک سازمان سنتی جاافتاده موجود در کشور بود و سپاه یک عنصر جوان تازه به میدان آمده انقلابی؛ اینها باید با هم کار کنند و این آسان نبود. خیلی کار بزرگی بود از این عاقلانه تر و مدبرانه تر چه کاری میشود پیدا کرد. بعد انتخاب تاکتیکهای ابتکاری و شجاعانه که این تاکتیک ها واقعا فوق العاده بود.

ایشان خاطرنشان کردند: حتی قبول قطعنامه هم در پایان کار در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به نوشیدن جام زهر، این هم مدبرانه بود در آن مقطع مدبرانه بود باید انجام میگرفت. اگر مدبرانه نبود اگر عاقلانه نبود امام انجام نمیداد. ما از نزدیک شاهد بود و میدیدم که چه دارد می گذرد. کار بسیار عاقلانه بود. بنابراین از اول تا آخر مسئله دفاع مقدس یک پدیده عقلایی و یکی از عقلانی ترین حرکات ملت ایران بود. و تحریفها را در این باره باید مراقب بود.

نظر

• جان اسنو.
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2020
                      • 1992

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
                      امروز از سایت همسایه که سازمان بورس یقشو گرفته و یه فیل افتاده روش به اینجا مهاجرت کردم. امیدوارم دوستان خوبی که آنجا دور هم بودیم اینجا دوباره دورهم جمع شویم.
                      همچنین امروز به اندازه ی 5% سرمایه بفجر خریدم. چون حقوقی همچنان خریدار این سهم است.
                      وصنا را هم زیرنظر گرفتم ببینم برای ورود کی مناسب می شود.
                      70درصد سرمایه شتوکا دارم میانگین 3900 که امروز هم شاهد افت آن بودم ولی همچنان حد ضرر فعال نشده اما دیگر نزدیکه. یکم دیگه منفی بخوره خروج می زنم.
                      جم و غویتا را هم زیرنظر دارم. سودهای عالی از این دو سهم بردم و همچنان زیرنظر دارمشون.

خوش اومدین
                      من از همون موقعی که حرف و حدیث پشت تالار بورس زیاد شد و گفتن میخوان فیلتر کنن و غیره کوچ کردم اینجا . اینجا هم محیط خیلی خوبی داره و هم افراد با دانش و دلسوزی حضور دارن
                      به شخصه از جناب اقای وحید 20 کمال تشکر رو دارم
                      @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• بورس باز قهار
                        عضو فعال
                        • May 2020
                        • 1979

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                        خرید تاپیکو
                        خرید خودرو
                        تاپیکو که همون روز با سود فروختم
                        خودرو هم امروز با ضرر 10 درصدی تو 310 دادم رفت / 334 خریدم بود / حد ضررم 300 بود که میدونستم فعال میشه خروج زدم

فعلا با شلرد هستم تا ببنیم کی حمایت میشه میانگین کم کنم / من جز کسانی بودم که قبل از ریزش نقد کردم ولی تو این چند روز ورود کردم و ضرر کردیم وای به حال کسانی که بالا بالاها خروج نزدند

شک ندارم شلرد زیر 2000 تومان نخواهد بود ولی فعلا مفت میفروشن /

نظر

• MNB1984
                          عضو فعال
                          • Jan 2020
                          • 376

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                          با سلام و درود
                          واقعیت اینه که 80 درصد بازار حباب محضه...
                          هنوز یادمون نرفته چند ماهه پیش پی بر ای فولاد و فملی و ...زیر 5 بود و الان داره بالای 30 میشه!!!یعنی حباب محض!!!
                          بازار سقوط خواهد کرد با همین شاخص سازها...
                          و منطق بر بازار بر خواهد گشت البته در قیمت های معقول و نسبت های پی بر ای مناسب...
                          فولاد خودرو فملی بانک ها همگی سقوط خواهند کرد...
                          ارزش یک چیزه قیمت یک چیزه دیگر...
                          سهمی بخرید که قیمت به سود معقول داشته باشه
                          با سلام و درود
                          کلاه این کانال ها سرتون نره
                          با هر مثبت شدن سرمایه تون رو درگیر نکنید و اشتباه من رو نکنید...
                          این هایی که اشاره شده سقوط خواهند کرد و حتی ممکنه ارزش سهام به زیر ارزش ذاتی برسه و دروه بیش فروش رخ بده

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11250

خرید خودرو وختوقا از صف
                            به نظرم شاخص هم وزن از400هزار واحد برمیگرده

نظر

• arman36
                              ستاره دار(3)
                              • Jan 2014
                              • 962

خرید فوق سنگین خودرو ۷۵۰تومنی تو قیمت ۲۹۰ نهایت بخواد ۲۵۰ بیاد کفش همونجاست سهمتونو مفت از دست ندید گول نخورید

نظر

• arman36
                                ستاره دار(3)
                                • Jan 2014
                                • 962

چه حجمی تو کف داره میخوره خودرو به اواخر اصلاح نزدیک میشیم درست وقتی همه ناامیدن و بدبینن باید خرید

نظر

در حال کار...
                                X