امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سبحان 10
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1152

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    دیروز خرید پله اول کاوه
    وامروز درمنفی احتمالی اول وقت فول سهم میشم
    با این نرخ دلار بزودی گروه های دلاری مجددا با تقاضا روبرو خواهند شد
    90 درصد پرتفو کاوه

منتظر بقیه سهم ها هستم تا تک سهم روی کاوه شوم

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

کاوه خرید شد !

نظر

• ابشار
        عضو فعال
        • Apr 2013
        • 1426

خرید ولتجار بعد مدتها

نظر

• بورس باز قهار
          عضو فعال
          • May 2020
          • 1979

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
          فروش شگویا به قیمت صف دیروز و فارس 3020 تومان

خرید والبر سرخطی زدیم . حذف ارز 4200 تومانی در مجلس کلید خورده و میگن تو بودجه 1400 به طور کامل حذف میشه

فصل فروش دارویی ها هست تو سید دارویی داشته باشیم بالاخص والبر و زیرمجموعه که بیش از 60 تا 80 درصد اصلاح داشتند
          سهامداری با والبر
          خرید شگویا در صف خرید 1684 تومان ( دیروز مفت میدادن گفتیم بیاد رو 1500 بزنیم سنگین تو گوشش نشد )
          تقریبا 65 درصد نقد اوراق کمند

جالبه کمند انقدر اوراق متنشر کردند و فروختند الان یکی نیست جمع کنه احمق ها

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
            البته امروز که شروع نشده ولی روز کاری قبل غبشهر ها رو با ولصنم تعويض کردم و تک سهم ولصنم شدم با این یکی دیگه سهام داری میکنم
            تعویض ولصنم با سرچشمه به دید نوسان گیری یکی دو روزه، دوباره به ولصنم یا ولساپا بر میگردم.
            الان مشکل خیلی از سهام اینه که حجم مبنا پر نمیکنن و از رشد عقب میمونن

نظر

• بورس باز قهار
              عضو فعال
              • May 2020
              • 1979

سلام خرید قاسم

چه حجمی معامله شد تقریبا 51 میلیون

پایین انچانی نداره ولی بالای خوبی داره چون سهم بنیادی هم هست حتما بررسی کنید

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4718

فروش خکاوه های دیروز !
                خرید کاوه !

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11251

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                  دیروز خرید پله اول کاوه
                  وامروز درمنفی احتمالی اول وقت فول سهم میشم
                  با این نرخ دلار بزودی گروه های دلاری مجددا با تقاضا روبرو خواهند شد
                  اضافه کردن کاوه دقایق اخر .. یک نوسان ریز هم گرفتیم ازموجودی دیروز باهاش ..... سهام دلاری با نزدیک شدن به گزارشات6ماهه راه خودش را ازسایرگروه ها جداخواهد کرد

نظر

• شاه ماهی بورس
                    عضو عادی
                    • Aug 2014
                    • 261

حتما تمرکز روی سهام دلاری داشته باشید

برخی سهام رو فردا صفش رو میدن و حتی منفی هم میشه مثل دارویی ها . البته این گروه ارزنده هستند و قبلا هم اشاره کردم

وسپهر ارزش خرید نداره
                    صدرا امروز به نظرم فرصت خروج بود بیاد تا ۵۰۰
                    حکشتی فرصت خروج داد . برخی کدها گیر کرده بودند و با زد و بند اقای م.ش ن یکی از مدیران اجرایی بورس بعد از مجمع باز نکردند تا از ریزش سهم جلوگیری کنه

وبرق و وملی و لپارس امثالهم اینها فرصت فروش محض هستند

گزارش ۶ ماهه میاد و برخی سهام راهشون رو جدا میکنند

اصلا بازار متوجه نیست که افزایش دلار برای برخی صنایع ضرر داره و برخی صنایع خوبه

برخی ها فکر میکنند قرار برند شرکت رو بخرند و بحث ارزش جایگزینی رو مطرح میکنند .

سهام دلاری تاکید میکنم حتما برسی کنید

انتخابات نزدیک هست به هیچ عنوان فول سهم نباشید .

سهامی که تو صف فروش قفل بودند و الکی تو این دو روز جمع و صف شدند حواستون باشه اگه اصلاح نکردند فرصت فروشه به خصوص غیر بنیادی ها
                    آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/10/11, 13:37.

نظر

• همیشه گمراه
                      ستاره‌دار(11)
                      • Oct 2020
                      • 488

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
                      حتما تمرکز روی سهام دلاری داشته باشید

برخی سهام رو فردا صفش رو میدن و حتی منفی هم میشه مثل دارویی ها

وسپهر ارزش خرید نداره
                      حکشتی فرصت خروج داد . برخی کدها گیر کرده بودند و با زد و بند اقای م.ن یکی از مدیران اجرایی بورس بعد از مجمع باز نکردند تا از ریزش سهمج لوگیری کنه

گزارش ۶ ماهه میاد و برخی سهام راهشون رو جدا میکنند

اصلا بازار متوجه نیست که افزایش دلار برای برخی صنایع ضرر داره و برخی صنایع خوبه

برخی ها فکر میکنند قرار برند شرکت رو بخرند و بحث ارزش جایگزینی رو مطرح میکنند .

سهام دلاری تاکید میکنم حتما برسی کنید
                      سلام
                      سهام دلاری مثل چی؟؟
                      شرمنده
                      دارویی ها مگه دلاری نیستند؟؟؟
                      https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• گرگین خان
                        عضو فعال
                        • Oct 2010
                        • 1095

بر خلاف دوستان که روی سهام دلاری تاکید میکنند
                        بنده خلاف ایشان فکر میکنم.
                        بازار سهام اصلاح کرده و غیر دلاری را بهتر و بیشتر میخرد .
                        به زعم بنده برخی سهام بواسطه قیمت دلار هنوز بالا مانده اند.

پیشنهاد بنده این است که اگر تمایل به ماندن در بازار دارید
                        بسیار سهامی که اصلاح سنگین از سقف داشته اند و بقیمت میتوان خرید کرد

برای نمونه ولساپا محدوده ۳۸۰ تا ۴۱۰
                        ختوقا همین طور

گروه فلزات اساسی و کانی های فلزی دچار کم رمقی در معاملات هستند که شاهد خروج پول از این صنایع در چند روز گذشته بوده ایم
                        کم رونق شدن رینگ معاملات در بورس کالا هم نشان دهنده ی این مهم است که افق دید فعالین به سقف دلار در محدوده ۳۵هزار تومان است .
                        اگر مثالی برای دلار بخواهیم بزنیم
                        شبیه به شاخص کل در عدد ۲میلیون واحد است که پر هیجان اما کم انرژی بود .

اینها تماما تحلیل و تفسیر است و مبنای تصمیم کسی قرار نگیرد .
                        پ.ن:از سهام اصلاح کرده میشه نوسانات خوبی گرفت

پ.ن:بنظرم بیش از هر زمان به نوشیدن جام زهر نزدیک شده ایم‌

نظر

• محمدرض
                          عضو فعال
                          • May 2019
                          • 392

خريد خشرق نميدونم تصميم درستي بود يانه.

نظر

• TARGET
                            عضو فعال
                            • Nov 2014
                            • 2282

والبر از ۳۴۰۰ رسید تا ۱۵۰۰ و امروز ۱۸۰۰
                            افزایش سرمایه ۵۲ درصدی از انباشته دارد
                            افزایش سرمایه سنگین از مازاد تجدید دارایی از مخل سرمایه گذاری های
                            که ۱۰ تا ۱۰۰ تومان تمام شده و قیمت فعلیشان بالای ۳۰۰۰ است دارد
                            سود سازی تا ۳۰۰ دارد
                            شناور واقعیش تو سه ماه توسط گروه مالی پارسیان و بیمه مرکزی ج ا ا نزدیک به ۶ درصد از حقیقی ها جمع شده!!! (واسه همینه چند روزه حجم مبنا پر نمیشه) و ....

نظر

• شاه ماهی بورس
                              عضو عادی
                              • Aug 2014
                              • 261

در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Post
                              بر خلاف دوستان که روی سهام دلاری تاکید میکنند
                              بنده خلاف ایشان فکر میکنم.
                              بازار سهام اصلاح کرده و غیر دلاری را بهتر و بیشتر میخرد .
                              به زعم بنده برخی سهام بواسطه قیمت دلار هنوز بالا مانده اند.

پیشنهاد بنده این است که اگر تمایل به ماندن در بازار دارید
                              بسیار سهامی که اصلاح سنگین از سقف داشته اند و بقیمت میتوان خرید کرد

برای نمونه ولساپا محدوده ۳۸۰ تا ۴۱۰
                              ختوقا همین طور

گروه فلزات اساسی و کانی های فلزی دچار کم رمقی در معاملات هستند که شاهد خروج پول از این صنایع در چند روز گذشته بوده ایم
                              کم رونق شدن رینگ معاملات در بورس کالا هم نشان دهنده ی این مهم است که افق دید فعالین به سقف دلار در محدوده ۳۵هزار تومان است .
                              اگر مثالی برای دلار بخواهیم بزنیم
                              شبیه به شاخص کل در عدد ۲میلیون واحد است که پر هیجان اما کم انرژی بود .

اینها تماما تحلیل و تفسیر است و مبنای تصمیم کسی قرار نگیرد .
                              پ.ن:از سهام اصلاح کرده میشه نوسانات خوبی گرفت

پ.ن:بنظرم بیش از هر زمان به نوشیدن جام زهر نزدیک شده ایم‌

سلام عرض ادب

جسارتا چند نکته در مورد ادامه پست جهت استحضار شما و دوستان عرض میکنم

اولا من نگفتم همه دلاری ها خوب هستند . قبلا چند سهم پیشنهاد دادم و گفتم ارزنده هستند و با اومدن گزارش ۶ ماهه p/e اصلاح و توجه خیلی ها جلب میشه

دوما برخی سهام اصلاح کرده هم با ارزش خرید ندارن و حالا ۳۰ درصد اصلاح کرده باشه یا ۹۰ درصد . اینکه هر سهمی رو به این دلیل بخریم اشتباهه شما استاد من هستید .

البته اینم بگم سهام دلاری هم اصلاح داشتند مثلا شگویا از ۳۰۰۰ رسیده به ۱۵۰۰ این اصلاح نیست پس چیه
                              یا برخی از پتروشیمی ها ... حالا گروه اصلاح کرده ۲۰ درصد رشد کنند یه جورایی همه چیز برابر میشه .

سهام دلاری برای کسانی که دید میان مدت دارند توصیه میکنم چون با دلار نیمایی ۲۴ هزار تومنی سودهای خوبی میسازن حالا فرض کنید دلار نیما بره سمت دلار ازاد تو همین قمیت هایی که خروح پول داره اررشمند هستند
                              من تاکیدم همیشع روی سهام پتروشیمی و فولادی ها بوده و به نظرم حقوقی عالی میخرن حالا حقیقی بفروشه زیاد مهم نیست .

پشت صحنه ای که رو من میبینم دقیقا سر و دست میشکنند برای زیرمجموعه سهام عدالت به خصوص دلاری ها
                              دلیل منفی بودن این گروه هم مفت خری هست قبلا هم گفتم تازه می بینم گروه ها و کانال ها حرفهای ما رو بیان میکنند .

جالبه طبق اطلاعات من اکثر صندوق ها و حقوقی ها تمایلشون به سهام دلاری هست

اما تکته ای شما عرض کردید که جام زهر خودم تو پست های قبلی هم گفتم شک ندارم توافق در ۶ ماه اینده رخ خواهد داد ... شک ندارم جام زهر هم باشه برای بورس اصلا خوب نیست و سهام ریالی باز بیشتر نزول میکنه تا سهام دلاری ....

در کل من تاکید میکنم فول سهم نباشید و با ۱۰ تا ۲۰ درصد سرمایه در بازار باشید

برای فردا ابتدا فشار فروش خواهیم داشت بعد برخی سهام راهشون رو جدا میکنند

درکل پولهای نوسان گیرها تا به کل میرن برا پارک تا اخرماه و از امروز شروع شد.
                              امروز هم اینها سنگین فروختند چون نمیشد در روزهای دیگه چنین سنگین بفروشن
                              تقریبا ۲۵ درصد معاملات امروز امروز متعلق یه حقوقی ها بوده و برخی کدهای خاص هم ۲۰ درصد یعتی ۵۰ درصد بازار خودشون هستند .

پولهای هوشمند بزرگ هم کلا پارک هستند

پس باز تاکید فول سهم نباشید
                              آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/10/11, 20:27.

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

خرید شگویا سنگین !
                                اضافه کردیم کاوه !

نظر

در حال کار...
                                X