امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط شاه بورس پست شده است View Post
    تناقض در نوشته هاتون بیداد میکنه...حداقل قبل نوشتن فکر کنید ببینید یک ساعت قبل چی نوشتید؟ صبح نوشتید دلار میاد پایین من همه سهامم و فروختم..الانم نوشتید دلار پایینی نداره سهم خریدم..یکم دقت کنیم و وجدان داشته باشیم همه چی پول نیست..
    خدا رو شکر تنها چیزی که در تفکر و نوشته های من نیست تناقضه، اسم تاپیک امروز چه کردید و چرا هستش و من دقیقا هر کاری میکنم رو با ذکر دلیل بیان میکنم.

علی الحساب فارغ از پاسخ هایی که گاهی مجبورم به نوشته هایی مثل نوشته شما بدم شاید مرتبط ترین نوشته هایی که میشه تو این تاپیک ارسال کرد رو بنده دارم ارسال میکنم. چون شاید دوستان دیگه فقط به ذکر معاملاتشون بسنده میکنن و دلایل اون رو ذکر نمیکنن که من میکنم.

امروزم اول وقت با توجه به ریزش دلار فردایی دیشب سهام رو نقد کردم و ذکر کردم و اشاره هم کردم هروقت خیالم از بابت دلار آسوده بشه خرید میکنم که اتفاقا استراتژی خوبی هم بود و ساعت ۱۱ و نیم که خیالم از بابت دلار راحت شد سهمی که مدنظرم بود رو از صف فروش تونستم بخرم در حالی که اول وقت داشت مثبت ۲ معامله میشد.

من این مطالب رو بیان میکنم صرفا به خاطر جنبه آموزش که ممکنه برای دو نفر داشته باشه، وگرنه بوق زدن و جو دادن و پروژه کردن و سیگنالهای الکی دادن و خالی بندی رو تقریبا همه بلدن.
    آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2020/10/12, 13:21.

نظر

• Bourse-Plan
      عضو فعال
      • Jun 2020
      • 491

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      خرید ولساپا از صف فروش.
      بازار دلار و طلا هم باز شد، قیمت دلار و سکه پایین نیومده. جو ترس الکی حاکم شده تو بورس، فعلا گویا دلار پایینی نداره.
      آقا شما چرا هر ساعت خرید و فروش میکنید. جسارت نشه خدای نکرده منظورم اینه از نظر نوسان معکوس و کارمزد دچار زیان نشوید؟
      البته از این بابت درست میگید که دلار فعلا بدجوری رم کرده. قدیم حتی بر اساس شایعات مقطعی هم ذره ای آروم میگرفت ولی حالا سرکش شده و به هیچ روشی کوتاه نمیاد.

نظر

• شاه بورس
        ستاره دار (4)
        • Dec 2012
        • 325

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
        خدا رو شکر تنها چیزی که در تفکر و نوشته های من نیست تناقضه، اسم تاپیک امروز چه کردید و چرا هستش و من دقیقا هر کاری میکنم رو با ذکر دلیل بیان میکنم.

علی الحساب فارغ از پاسخ هایی که گاهی مجبورم به نوشته هایی مثل نوشته شما بدم مربوط ترین نوشته هایی که میشه تو این تاپیک ارسال کرد رو بنده دارم ارسال میکنم. چون شاید دوستان دیگه فقط به ذکر معاملاتشون بسنده میکنن و دلایل اون رو ذکر نمیکنن که من میکنم.

امروزم اول وقت با توجه به ریزش دلار فردایی شب روز گذشته سهام رو نقد کردم و ذکر کردم که اتفاقا اشاره هم کردم هروقت خیالم از بابت دلار آسوده بشه خرید میکنم که اتفاقا استراتژی خوبی هم بود و ساعت ۱۱ و نیم که خیالم از بابت دلار راحت شد سهمی که مدنظرم بود رو تو از صف فروش خریدم.

من این مطالب رو بیان میکنم صرفا به خاطر جنبه آموزش مه ممکنه برای دو نفر داشته باشه، وگرنه بوق زدن و جو دادن و پروژه کردن و سیگنالهای الکی دادن و خالی بندی رو تقریبا همه بلدن.
        شما فرمودید بایدن انتخاب میشه پس دلار میاد پایین ..سهامم افت میکنه پس نقد میشم...نمیخواستم جواب بدم چون اصلا بنده کم تایپ میکنم و بیشتر میخونم مباحث دوستان رو..ولی نه تنها شما بلکه همه ما و من بهتره در همه کار ها رعایت کنیم و انصاف داشته باشیم..انصاف نصف دینه
        موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
          آقا شما چرا هر ساعت خرید و فروش میکنید. جسارت نشه خدای نکرده منظورم اینه از نظر نوسان معکوس و کارمزد دچار زیان نشوید؟
          البته از این بابت درست میگید که دلار فعلا بدجوری رم کرده. قدیم حتی بر اساس شایعات مقطعی هم ذره ای آروم میگرفت ولی حالا سرکش شده و به هیچ روشی کوتاه نمیاد.
          من چون تک سهمی معامله میکنم ریسک معاملاتم بسیار بالاست فاکتورهایی زیادی واسم اهمیت داره تو روند یک سهم که معمولا تا واردش نشی نمیشه روند معاملات سهم و نوع بازی بازیگر رو فهمید.

معمولا ۵ تا سهم از اونایی که فکر میکنم بهترین هستن رو انتخاب میکنم و تک تک وارد همشون میشم و معمولا نهایت هم یک سهم راضیم میکنه دیگه با اون میمونم.

مثلا الان ولصنم به نظر من سهم بهتری هست از ولساپا اما حجم معاملاتش نسبت به حجم مبناش منو راضی نکرد ولی این مشکل رو ولساپا نداره.

دیگه نهایت بین دو سهم نوسان گیری میکنم. یکیش رو پیدا کردم همین ولساپاست ولی هنوز سهم دوم رو پیدا نکردم. اون یکی باید روندش مخالف این سهم باشه. یعنی معمولا هر وقت این منفیه اون مثبت باشه و بالعکس

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

شما فرمودید بایدن انتخاب میشه پس دلار میاد پایین ..سهامم افت میکنه پس نقد میشم...نمیخواستم جواب بدم چون اصلا بنده کم تایپ میکنم و بیشتر میخونم مباحث دوستان رو..ولی نه تنها شما بلکه همه ما و من بهتره در همه کار ها رعایت کنیم و انصاف داشته باشیم..انصاف نصف دینه
            بله واقعا جواب ندین واسه حفظ اعتبار خودتونم بهتره چون اونایی که بنده رو میشناسن دیدگاه و پیش بینی من رو نسبت به پیروز انتخابات امریکا و وضعیت ارزش ریال کامل میدونن چیه که با صحبت های شما مشخصه حتی یک بار هم نوشته های منو نخوندین و صرفا تمایل داشتین یه انگی بچسبونید حالا چراش رو واقعا من هم نمیتونم درک کنم.

نظر

• بورس باز قهار
              عضو فعال
              • May 2020
              • 1979

یه ماهی نام کاربری شما کم داره . شاه ماهی بورس و شاه بورس

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

افزودن به آسیا و پتایر هر دو از صف فروش
                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3237

دوستان پیشنهاد می کنم از پسهند غافل نشوید
                  Honesty is the best policy

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

در اصل توسط سرجوخه پست شده است View Post
                    سلام ضمن تشکر
                    میشه بگید چرا تاپیکو خبر خاصی داره؟
                    تاپیکو زیر مجموعه های بورسیش اکثرا دلاری هستند مثل پتروشیمی مارون و جم و هلدینگ خلیج فارس و فن آوران و .... و در پرتفوی غیر بورسیش هم پالایشگاه ستاره خلیج فارس رو داره که ظاهرا قراره امسال بیاد توی بورس(ستاره خلیج فارس سه ماهه 836 میلیاردتومان سود ساخته).از طرفی ،قیمت سهم از 2600 تومان رسیده به 2000تومان

به استناد بند الف ماده 13 دستورالعمل اجرائی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان، درخصوص تغییرات با اهمیت در عملکرد شرکتهای تحت کنترل، شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین در سهام شرکت نفت ستاره خلیج فارس، بر اساس نرخ های ابلاغی وزیر محترم نفت به شرکتهای حاضر در صنعت پالایشی،به استحضار میرساند تغییرات قیمت میعانات گازی و فرآورده های نفتی دارای تأثیر با اهمیت در عملکردمالی شرکت نفت ستاره خلیج فارس بوده که اطلاعات سود وزیان دوره مالی 3ماهه اول سال 1399 آن شرکت بر اساس نرخ های ابلاغی به پیوست ارائه می گردد. عملکرد شرکت طی سه ماهه اول سال جاری از منظرسود عملیاتی و سود خالص به ترتیب به مبلغ 891ر21 و 358ر8 میلیارد ریال می باشد.که طبق دستورالعمل نرخ گذاری قبلی سود عملیاتی و سود خالص شرکت به ترتیب 032ر11 و 213 میلیارد ریال برای دوره مذکور بوده است. در ضمن در راستای سیاست پذیرش در بورس شرکت های تابعه، عرضه اولیه شرکت نفت ستاره خلیج فارس تا پایان سال 1399 در دستور کار تاپیکو و سایر سهامداران قرار دارد.

نظر

• شاه بورس
                      ستاره دار (4)
                      • Dec 2012
                      • 325

درسته نیازی نیست بنده نوشته های همه رو بخونم چون اون موقع‌ روزی بیست و چهار ساعتم کمه...بیشتر نوشته های اساتید و نظاره میکنم...انگی نزدم فقط حرفهای متناقض شما رو گوشزد کردم..سلامت باشید
                      موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• "Midas"
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 2483

خرید کالا،

وارد شدن معاملات خودرو به بورس کالا، در ادامه سیمان و ...

سهم خاصی است و معاملات گروه فراکاب را می پسندم.
                        بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4718

فروش کاوه مثبت 2 !
                          خرید کاوه منفی 4!
                          خرید شفارس منفی 3 و 7!

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

خرید کاوه در5-
                            خرید ثبهساز در5-
                            خرید شگویا در 4-
                            فروش ومهان با 4% سود (دیروز خرید و امروز فروش)

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

خرید وتوصا و شپترو
                              هفته آینده میارمشون بالا

نظر

• وحید خزایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2020