صبح فروش قشهد درصد مثبت خرید کفرا درصد منفی....
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز
بنده هم تازه به اين فروم پيوستم و فعاليت بورسي خودم رو هم بتازگي (حدود 5 ماه) كه شروع كردم
اميدوارم بتونم در سايه لطف دوستان به تجربيات خوبي دست پيدا كنم
امروز من با توجه به خوندن مطالب فروم و پيشنهادات دوستان فنورد و دكوثر تونستم بخرم و البته مقداري هم كفرا اضافه كردم
همچنين از قبل مقداري بترانس داشتم كه امروز بالاخره نوبت به ما هم رسيد و تونستم كمي تعديل قيمت كنم
با آرزوي سلامتي براي همه
صالحتوي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
در اصل توسط gmgm پست شده است View Postبا سلام خدمت تمامي دوستان عزيز
بنده هم تازه به اين فروم پيوستم و فعاليت بورسي خودم رو هم بتازگي (حدود 5 ماه) كه شروع كردم
اميدوارم بتونم در سايه لطف دوستان به تجربيات خوبي دست پيدا كنم
امروز من با توجه به خوندن مطالب فروم و پيشنهادات دوستان فنورد و دكوثر تونستم بخرم و البته مقداري هم كفرا اضافه كردم
همچنين از قبل مقداري بترانس داشتم كه امروز بالاخره نوبت به ما هم رسيد و تونستم كمي تعديل قيمت كنم
با آرزوي سلامتي براي همه
صالح
سلامت و پر سود باشیدگاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط yasser پست شده است View Postامروز بچه های بالا! زدند دک و دهن هر کی تو کفرا بود و خونین و مالین کردند:(
خدا عوضشو بهشون بده ان شاااااالله:d
بر عکس یاسر جان من به سهم امیدوارم البته نه روی 600 ولی 500 را رد میکند. امروز هم منتظر دعواها بودم! فردا هم احتمال دارد تا اواسط روز یک کم دیگه دعوا بشه! چون سهم به نظرم داره روی 414 ( با حمایت 411 ) یک پولبک قوی میسازه عین فنر بره بالا! ;;)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر