کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مهران جان با سلام
به نظرت شنفت رو زود نفروختی؟ تازه مقاومتشو رد کرده بود
سلام یاسر جان ...ببینید من خریدم با هدف فروش در 400 بود<آخه یکی نیست بگه تو که پستت هست که تردید داشتی تو خرید دیگه هدفت کجاش بود=))> منظورم بعد از ظهر روزی که خریدم و حساب کتاب کردم....حجمم هم نسبتا خوب بود...اما فردا قیمت میشه حدود 392 که خب واسه من کافیه...ضمنا p/e سهم داره میره دو رقمی شه که یکم باهاش مشکل دارم...ضمنا سهم 9 ماهه هم تعدیل مثبت داره...اما میگم خب من زودتر از بقیه خریدم و قاعدتا بهتره زودتر هم بفروشم<این قاعده رو درباره سهمایی که خریدم بر اساس معاملات بلوکی یا بازگشایی بعد از تعدیل مثبت است> همیشه رعایت میکنم....
خواهر عزیزم روژان جان شما هم حتما بیشتر سود خواهی کرد نگران نباش....
ضمنا تو صفحه قبل زیر یک پست تشکر نزدم تا برود و کنکاش کند و علتش را بجوید<جدی اندر مزاح>
امروز من مجد ا شنفت خریدم سنگین
می گویند دیگه جند روزی بلوکی نداره فقط حجم مبنا عرضه میشه
مهران جان دلم خالی شد گفتید نصفش را فروختید وامصیبتااااااااااااااااااااا
کیوان جان دیروز هم مارو تهدید کردی زیر 300 خریدیم امروزم بله از 289 تا 297...با شیب نزولی نشسته ایم...ببینیم چنتا میگیریم ندادم که خب به همون تعدادی که گرفتیم قانعیم ....
سهمی را هم که این چند روز تو نخش بودم فعلا ازم زدند....ببینم فردا میشه منفی خرید یا نه....
میثم جان امیدوارم حجم را بدهند....اما دلیل نمیبینم حجم مبنا بدم....
من و تهدید ؟!؟!!؟! :d
کارت درسته مهران >:d<
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
شاخص کانی های غیر فلزی را که من دیشب نکاه می کردم یک پله برای اصلاح و پولبک و رشد مجدد جا داشت که امروز رسید و برگشت. من به همین دلیل ریسک خرید کفرا را هم کردم خصوصا که کفرا روی کف حمایتی امروز قرار می گرفت که آنهم امروز جالب بود
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
تابستان رفته بودم کاشان خانه مادرم دامادمان هم آنجا بود صحبت خرید سهام شد وقصد خرید کهرام را داشتم دامادمان گفت یکی دو تا از دوستانم در این شرکت کار می کنند خوبه با آنها صحبت کنی متاسفانه آتها شروع کردند به بد گفتن از سهم که حقوق ما را درست نمی دهند وقصد اخراج برخی را دارند و شرکتی خوبی نیست وخلاصه منصرفم کردند سهم 80 تومانی آن موقع شده 202 تومان تازه صف خرید سنگین دارد امان از روزی خدا نخواهد بدهد کاریش هم نمی شود کرد
تابستان رفته بودم کاشان خانه مادرم دامادمان هم آنجا بود صحبت خرید سهام شد وقصد خرید کهرام را داشتم دامادمان گفت یکی دو تا از دوستانم در این شرکت کار می کنند خوبه با آنها صحبت کنی متاسفانه آتها شروع کردند به بد گفتن از سهم که حقوق ما را درست نمی دهند وقصد اخراج برخی را دارند و شرکتی خوبی نیست وخلاصه منصرفم کردند سهم 80 تومانی آن موقع شده 202 تومان تازه صف خرید سنگین دارد امان از روزی خدا نخواهد بدهد کاریش هم نمی شود کرد
جناب ناظم دقیقا هرچی خدا بخواد همون میشه اما دوست دامادتان حقیقت را گفته بود....البته الآن رو اطلاع ندارم...
نظر