کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
امروز هم مثل دیروز ،جرات خرید پیدا نکردم و فقط نگاه کردم.
گرچه دتماد 4650 تومنی و شبصیر زیر9 تومن و شپدیس 9100 تومنی و پیزد6700تومنی و ...واقعا وسوسه کننده بودن:D
امروز هم مثل دیروز ،جرات خرید پیدا نکردم و فقط نگاه کردم.
گرچه دتماد 4650 تومنی و شبصیر زیر9 تومن و شپدیس 9100 تومنی و پیزد6700تومنی و ...واقعا وسوسه کننده بودن:D
سخن از زبان ما گفتی جانا .....نقد بودن و دیدن این سهم تو قیمتا ...و خرید نکردن ..تحملش سخته ...نمیدونم چرا دست و دلم به خرید نمیره ...
عادت ندارم فروشهام را اعلام کنم ولی دیروز حفاری خریدم و برای امروز یک سهم سیمانی را زیر نظر دارم
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
خدا رو شکر فنوال به صف خرید رسید. روی کاغذ فنوال ارزنده تر از پسهند است ولی پسهند هم فروشنده چندانی ندارد. اگر کسانی بخواهند با پول سنگین وارد شوند بعید میدونم این سهم نا امیدشون کند. تو رالی کوتاه قبلی هم حقوقی چندان عرضه کننده نبود.
نظر