امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

خرید وبصادر
    خرید خزامیاد
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mmis
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 235

خرید سایپا و بانک تجارت
      خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

خرید شمواد
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• bnz
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 381

/:.Heart.:/

نظر

• bnz
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 381

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
              ..... من تلاشم این بود که دقت نظر دوستان رو به مطلبی مهم جلب کنم.ولی توی چند فروم تست کردم کسی گوشش بدهکار نبود. اما در اینجا عرض می کنم. برید و بگردید توی تمام کتابها ؛ مقالات و نوشته ها و مصاحبه های بزرگان

بازار.ببینید فروم گردی و فروم نویسی و ساعتها وقت گران بها را تلف کردن رو کدامیک توصیه می کنند . گاهی نوشته ها و مطالب آموزشی مفیدی پیدا میشه که زمان چندانی رو نمی گیره.

ولی شب و روز و همواره و مدام سرک کشیدن و جواب دادن و جواب شنیدن.امری است بیهوده که خیلیها رو معتاد خودش کرده. هزاران هزار شغل در دنیا هست که هرگز فعالان اون نمیاند

در یک فضای مجازی و تمام یا بخش مهمی از فعالیتهای روزانشون رو در اون برای دیگران بازگو کنند الا تریدرها و معامله گران بازارهای مالی؟؟؟!!عجب داستانی داره این بازار؟؟؟

گاهی هم هدف اصلی فراموش میشه و پوز زنی و اثبات برتری و کسب وجهه و جمع کردن اعتبار برای تدریس و آموزش و تحلیل بازار و یا سیگنال فروشی میشه هدف.

گرچه عده معدودی هم هستند که صادقانه قصد دارند در حد توان دیگران رو راهنمایی و کمک کنند. اما شده که این گروه هم پس از مدتی خسته شده و با سرخوردگی از ناملایمات و برچسب زنی

دیگران بیخیال کارشون میشند. در هر حال بنده بنا به تجربه شخصی خودم توصیه می کنم فقط در صورت ضرورت بسیار و حیاتی به فروم ها بیایید.و تمام وقت و تلاشتون رو صرف یافتن و طراحی پلن معاملاتی خود و تصحیح و اصلاح موردیش

بنمایید. این است راه موفقیت من و شما والسلام

به جای بحث درباره قبله و جا به جایی آن در نیکی ها از یکدیگر سبفت بگیرید(قرآن)

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                خرید وبصادر
                خرید خزامیاد
                سلام

یک نفری بود (قطب نمای بورس) یک حرف خوبی می زد، می گفت بازار که مثبت بشود، خودش می داند در حق چه سهم هایی بیشتر از همه جفا کرده و سعی می کند آنها را بالا ببرد.
                این فکر کنم در مورد خزامیا درست باشد.
                البته من چون چشمم یک مقدار می ترسید و خیلی خوب رشد کرد و تعداد کمی ازش داشتم، دادمش رفت...
                --------------------

فکر کنم خرید وبصادرتان خیلی خوب بوده باشد.

من در 97 تومان می خواستم بفروشم که پایین تر بخرم ولی نشد.

فکر کنم محدودیت فروش سهام بود.

دوستان کسی می داند چه مقدار در هر روز می توان از یک سهم فروخت؟
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

این نمودار رو ببینید از ایران یاسا

چقدر زیبا کار کرده...خط روندی که rsi تاییدش کرده و چقدر زیبا در 1415 سیگنال خرید داده...ای بسوزه پدر بی پولی

نظر

• ائلچی
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2013
                    • 1945

در اصل توسط bnz پست شده است View Post
                    لامصب اشتون بدجور نگاه می کنه :D
                    أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

اصلا من به مذاکرات خوش بین نیستم.

یعنی به مثبت بودن روند مذاکرات خوش بین هستم ها،

ولی فکر می کنم بعد از یک مدت که توافق شد و از توافق گذشت بازار بورس همینی هست که هست و صرفا فرصت گرفتن یک نوسان نه چندان بزرگ است و بس.

تا نظر شما چه باشد.
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• haselipoor
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 109

کخاک

مثلث و پرچمی که تو پستهای قبل از کخاک عرض کرده بودم شکست و الان داره به سمت هدف پرچم حرکت می کنه..محدوده 1320 تا 1325 یه مقاومت داریم که با معاملات خوب و با منطق میتونه بشکنه .
                        هدف فعلی سهم رو 1520 میدونم که سقف قبلی 1440 هم مقاومت قدر و مهمیه..
                        اگر سهم رو دارید حوصله کنید و نوسانات مقطعی اونرو ندیده بگیرید.
                        حجم خرید فروش
                        حقیقی 117,930
                        (97.7
                        %) 120,629
                        (100
                        %)
                        حقوقی 2,699
                        (2.2
                        %) 0
                        (0
                        %)
                        تعداد خرید فروش
                        مجموع 20 55
                        حقیقی 19 55
                        حقوقی 1 0

نظر

• نرسيان
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 40

سلام گرگین خان نظرت درباره بانک سینا چیه بفروشمش یا نگه دارمش با توجه به تحریم های اتحادیه اروپا برای این بانک

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

شایعات بازاراز قرار گروه های پر زوری در نماد سایپا فعال شده اند و برنامه افزایش قیمت سهم تا 1900 ریال را دارند.از قرار لخزر و بشهاب برنامه افزایش سرمایه دارد که بزودی به سازمان ارسال می شود.البته در خصوص لخزر مراحل اولیه بررسی افزایش سرمایه می باشد. این شایعه منجر به افزایش تقاضا در این دو سهم شد که بنظر می رسد در روزهای اتی جو فروکش خواهد کرد.د‌) گزارش شرکت هاح‌) از بازار چه خبر؟مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: براساس برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی مقرر شد از سوی این بانک هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات در زمینه مکانیزاسیون در اختیار افراد واجد شرایط قرار گیرد که در کمتر از چهار ماه معادل یک هزار و 898 میلیارد ریال آن به متقاضیان پرداخت شد. یکی از دلایل اقبال بازار به گروه تجهیزاتی علی الخصوص کمباین ایران و تراکتور سازی ایران همین موضوع عنوان شده است. لازم به ذکر است هر دو شرکت می توانند تعدیلات خوبی داشته باشند اما نکته ای که باید بدان توجه نمود این افزایش شدید سودسازی موقتی خواهد بود.پایگاه خبری المانیتور گزارش داد که احتمالاً علی اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور رهبری در امور بین الملل راهی عمان می‌شود. المانیتور به نقل از منابع آگاه خبر داد که ولایتی در مذاکرات هسته‌ای میان جان کری و محمد جواد ظریف وزرای خارجه آمریکا و ایران که کاترین اشتون هماهنگ کننده 5+1 هم در آن حضور دارد، حضور خواهد یافت. بنظر می رسد رفتن آقای ولایتی که به نوعی نماینده رهبری می باشد تضمینی بر نتیجه گرفتن مذاکرات باشد و از قرار احتمال به نتیجه رسیدن مذاکرات در ضرب الاجل تقریباً قطعی بنظر می رسد.در چند روز آتی دو سهم عرضه اولیه داریم یکی لیزینگ بهمن هست که سه شنبه هفته جاری عرضه می شود و دیگری قاسم ایران هست که احتمالاً حدود 30 میلیارد تومان نقدینگی نیاز دارد. ممکن است در حد جزیی فروش های 1-2 روز آتی در بازار برای خرید عرضه اولیه باشد که عمدتاً عرضه های خرد می باشد و با حجم بالایی که در این روزها معامله می شود نقدینگی مورد نیاز برای این دو سهم بسیار ناچیز خواهد بود.امروز بدون اینکه در سهام گروه سیمانی در قیمت های مثبت شاهد عرضه سنگین باشیم اکثر سهام در قیمت های منفی معامله شدند که بنظر می رسد یک استراحت موقت برای یک حرکت بسیار پر زور افزایشی باشد. توصیه می شود سهام این گروه با p/e پایین تر و شرکت هایی که فروش بهتری داشتند در چند وقت اخیر به دید میان مدتی خرید شود. سهام ارزنده این گروه عبارتند از : سیمان سپاهان، سیمان خزر، سیمان هگمتان، سیمان شمال، سیمان کرمان و سیمان فارس و خوزستان.در خصوص سهام بانکی در روزهای گذشته توضیحاتی داده شد بنظر می رسد در 1-2 روز آتی ریتم کاهشی شان تمام شود و مجدد وارد مدار افزایشی شوند. بنظر می رسد اخبار خوش احتمالی از نشست مسقط تقاضا را در این گروه بیش از پیش کند.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• bnz
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 381

با سلام نوام جان یه بر رسی درمورد کماسه ممنون

نظر

• ahmoeini
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2562

سلام
                                صبح بخیر
                                امیدوارم روز خوبی داشته باشید
                                هرچی میگردی یه گزارش خوب و جامع در مورد مذاکرات و میزان پیشرفت و نتیجه آن تو هیچ سایتی نمیبینی
                                راستی چرا باید اینطوری باشه؟
                                نتیجه ای که تو همه چی ایرانیها تاثیر داره

نظر

در حال کار...
                                X