خرید ولصنم روی ۱۳۳ تومان با توجه به گزارش خوب ۶ ماهه و پوشش ۱۸۸ ریالی کف سهم همینجاست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
فروش نصف شنفت هام......انشا الله بقیه هم +۴ فردا......در اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستنمیدونم کارم درست بود یا اشتباه....اما سنگین شنفت خریدم......
فروش ۲۵ هزارتا دیگه کسعدی...دیدم کساوه گره نرفت تعدادی که مد نظرم بود نفروختم...انشا الله +۴ فردا.....
برادران بزرگوار< ای برادران نه او برادران> مزاح با جناب برادران:d دوستان عزیز آخرش نذاشتن تعدادی که میخواستیم چکارن برداریم....اما روی ما بسیار زیاد است روی منفی نشسته ایم تا بدهند:-/
دکوثر رو هم رو منفی نشستم...واسه پله دوم....فک کنم کیوان جان زیرشو داره نمیذاره به ما برسه...
نظر
-
ما هم برا چکارن میریم تو صف خرید. دیروز کم خریدیم:dدر اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستفروش نصف شنفت هام......انشا الله بقیه هم +۴ فردا......
فروش ۲۵ هزارتا دیگه کسعدی...دیدم کساوه گره نرفت تعدادی که مد نظرم بود نفروختم...انشا الله +۴ فردا.....
برادران بزرگوار< ای برادران نه او برادران> مزاح با جناب برادران:d دوستان عزیز آخرش نذاشتن تعدادی که میخواستیم چکارن برداریم....اما روی ما بسیار زیاد است روی منفی نشسته ایم تا بدهند:-/
دکوثر رو هم رو منفی نشستم...واسه پله دوم....فک کنم کیوان جان زیرشو داره نمیذاره به ما برسه...///
نظر
-
مهران جان شما سروری :) یعنی شما نشستی زیر ۳۰۰ :d به جان خودم ۳۰۰ خوبه هاا بعدا گیر نمیاد ;)در اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستفروش نصف شنفت هام......انشا الله بقیه هم +۴ فردا......
دکوثر رو هم رو منفی نشستم...واسه پله دوم....فک کنم کیوان جان زیرشو داره نمیذاره به ما برسه...ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
مهران جان با سلامدر اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستفروش نصف شنفت هام......انشا الله بقیه هم +۴ فردا......
دکوثر رو هم رو منفی نشستم...واسه پله دوم....فک کنم کیوان جان زیرشو داره نمیذاره به ما برسه...
به نظرت شنفت رو زود نفروختی؟ تازه مقاومتشو رد کرده بود[B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
خرید قنقش از صف فروش تا یه ماه دیگه این خرید خودشو باید نشون بده که چند درصد میده شاید هم خودشو نشون نده =))///
نظر
-
خوشبختانه پنهون ازمهران چون سرش به دوسهم ديگه گرم بود بتعداددلخواه طي ۳روزگذشته خريدم البته اميدوارم خريدهاي ما موجب كم خريدن مهران وعدم معرفي سهم نشه;;)در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستما هم برا چکارن میریم تو صف خرید. دیروز کم خریدیم:dزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
کیوان جان دیروز هم مارو تهدید کردی زیر ۳۰۰ خریدیم امروزم بله از ۲۸۹ تا ۲۹۷...با شیب نزولی نشسته ایم...ببینیم چنتا میگیریم ندادم که خب به همون تعدادی که گرفتیم قانعیم ....در اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستمهران جان شما سروری :) یعنی شما نشستی زیر ۳۰۰ :d به جان خودم ۳۰۰ خوبه هاا بعدا گیر نمیاد ;)
سهمی را هم که این چند روز تو نخش بودم فعلا ازم زدند....ببینم فردا میشه منفی خرید یا نه....
میثم جان امیدوارم حجم را بدهند....اما دلیل نمیبینم حجم مبنا بدم....
نظر
-
دیروز فرصته خریده خوبی برای ح کالسیمین حتی رو ۵۳۰ به بالا بود الانم بدک نیست فردارو ۵۸۰ به بالا معامله میشه.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر

نظر