خرید ولصنم روی 133 تومان با توجه به گزارش خوب 6 ماهه و پوشش 188 ریالی کف سهم همینجاست
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postنمیدونم کارم درست بود یا اشتباه....اما سنگین شنفت خریدم......
فروش 25 هزارتا دیگه کسعدی...دیدم کساوه گره نرفت تعدادی که مد نظرم بود نفروختم...انشا الله +4 فردا.....
برادران بزرگوار< ای برادران نه او برادران> مزاح با جناب برادران:d دوستان عزیز آخرش نذاشتن تعدادی که میخواستیم چکارن برداریم....اما روی ما بسیار زیاد است روی منفی نشسته ایم تا بدهند:-/
دکوثر رو هم رو منفی نشستم...واسه پله دوم....فک کنم کیوان جان زیرشو داره نمیذاره به ما برسه...
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postفروش نصف شنفت هام......انشا الله بقیه هم +4 فردا......
فروش 25 هزارتا دیگه کسعدی...دیدم کساوه گره نرفت تعدادی که مد نظرم بود نفروختم...انشا الله +4 فردا.....
برادران بزرگوار< ای برادران نه او برادران> مزاح با جناب برادران:d دوستان عزیز آخرش نذاشتن تعدادی که میخواستیم چکارن برداریم....اما روی ما بسیار زیاد است روی منفی نشسته ایم تا بدهند:-/
دکوثر رو هم رو منفی نشستم...واسه پله دوم....فک کنم کیوان جان زیرشو داره نمیذاره به ما برسه...///
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postفروش نصف شنفت هام......انشا الله بقیه هم +4 فردا......
دکوثر رو هم رو منفی نشستم...واسه پله دوم....فک کنم کیوان جان زیرشو داره نمیذاره به ما برسه...ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
دکوثر رو هم رو منفی نشستم...واسه پله دوم....فک کنم کیوان جان زیرشو داره نمیذاره به ما برسه...
به نظرت شنفت رو زود نفروختی؟ تازه مقاومتشو رد کرده بود[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
خرید قنقش از صف فروش تا یه ماه دیگه این خرید خودشو باید نشون بده که چند درصد میده شاید هم خودشو نشون نده =))///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postما هم برا چکارن میریم تو صف خرید. دیروز کم خریدیم:dزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postمهران جان شما سروری :) یعنی شما نشستی زیر 300 :d به جان خودم 300 خوبه هاا بعدا گیر نمیاد ;)
سهمی را هم که این چند روز تو نخش بودم فعلا ازم زدند....ببینم فردا میشه منفی خرید یا نه....
میثم جان امیدوارم حجم را بدهند....اما دلیل نمیبینم حجم مبنا بدم....
نظر
-
دیروز فرصته خریده خوبی برای ح کالسیمین حتی رو 530 به بالا بود الانم بدک نیست فردارو 580 به بالا معامله میشه.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
نظر