خريد دوباره وبيمه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
سلام دوستان عزیز ...امروز قول میدم که این آخرین پله دکوثر بود که در 277 برداشتم....سخاوت کارتن داران هم مثال زدنی بود....کاش اون 1000 تا آخریو کسی بر نمیداشت تا ببینم طرف چند نفرو میتونه بکشونه تو صف فروش بگذریم....این قندی ها هم معاملات جالبی دارن...<دیگه قول دادیم اسمی از حب.... نبریم> جالبیش اینه اونایی که فاند ضعیف تر دارن اول صف فروششون جمع میشه بعد بنیادیاشون...ما که از این گروه میترسیم ولی کارگزارمون که دخمله تیز و زرنگیه...قند هکمتان برداشت...گفتم چرا؟ گفت مگه خودت نگفتی بنیادیش عالیه گفتم خب..گفت خب پس اگه قرار باشه گروه حرکت کنه این باید از همه بهتر بالا بره...گفتم خب دیگه...گفت صف فروشش بیشتر از 70 هزار تا نشد...خودم به این نکته توجه نکرده بودم....اما بهش گفتم تو مردی نه من.....دور از شوخی دل شیر میخواد ورود به این گروه...که دوستانی مثل وحید 20 عزیز...حامد 24...و... که تعدادشون انگشت شماره دارن....
نظر
-
قشکر 905 رو دید دیگه شک ندارم فردا صف خریده (-: البته اگه اتفاق خاصی پیش نیاد
احتمالا 10 درصد سهام شرکت امروز معامله بشه=))///
نظر
-
-
-
قشکر رو دارن خراب میکنن از روی قصد . ببنیم خریدار پول به اندازه کافی تو حسابش هست که هر چی بدن بخره=))
در غیر این صورت فردا خالیش میکنن///
نظر
-
-
خرید کساوه در منفی کامل
شاید یک اشتباه بزرگ باشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
هر کاري کردم دستم روي اينتر نمي رفت دوباره قندي بخرم ، اومدم کاشي خريدم
خريد کساوه در منفي کامل (مصطفي جان و آقاي محمدي خريد کردن ، پس خريد درستي هست >:D<)
خريد 80 هزارتاي ديگه وبيمه - آقا دارم ميشم سهام دار عمده =))
تو صف حتوکا و چکاوه هم هستيم فعلا که ندادن بهمون :-w:-w
نظر
نظر