کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خودرو ۴۱۳ فروختم
سایپا ۳۰۰فروختم
شپنا ۱۸۱۱
شتران۱۴۴۲
وبصادر ۳۶۵
تجارت ۳۶۷
جالبه همه هم میگن اشتباه کردی و حمله کردن...این یادگاری باشه بزودی میارم بالا تا مشخص بشه کی اشتباه میکنه فعلا بای تا چندماه دیگه....ما رفتیم پولو گذاشتیم بانک ..۹۹/۹/۴
از صفحه ۵۸۴۱ بالا بیاد...حدود ۵ماه گذشت ایا منی که نقد کردم بردم یا اونایی که تعصب بخرج دادن و الان در صفهای فروش گیر کردن اونم با کلی ضرر؟همچنان معتقدم هر مثبتی فرصت خروجه ....
از صفحه ۵۸۴۱ بالا بیاد...حدود ۵ماه گذشت ایا منی که نقد کردم بردم یا اونایی که تعصب بخرج دادن و الان در صفهای فروش گیر کردن اونم با کلی ضرر؟همچنان معتقدم هر مثبتی فرصت خروجه ....
من دقیق یادم است اون زمانی که شما چنین میگفتید و البته هیچ واکنشی منفی و پرخاشگرانه هم به شما نداشتم . بودند کسانی که به شما تاختند
کاملا حق با شما بود
صف هایی که برای برخی سهام مثل پالایشی و خودرویی گذاشتند ادم فکر میکنه اول اصلاح هستیم
در گروه سیمانی تحرکاتی دیده میشه که اونم ادم می ترسه بخره
97 درصد نقد هستم که شامل اوراق درامد ثابت سپاس هست ، 3 درصد هم دسانکو ، غگل و خگستر دارم که در روزهای گذشته هر سری 1000 تا 10000 تا خریدم بندازم یه گوشه عاقبت بخیر بشیم
واقعا این چه بازاری هست !! اول هفته از خودم خجالت میکشم پشت این سیستم نشستم و سرکارم گداشتن
فقط کما و حال نزار . بورس حالش خیلی بد است . فقط همینو میشه فهمید . سرطان بدخیم
شاید وقتی برای کرونا دیگه تسلیم شدند و وزیر ملیجک و بی خاصیت و دستمال به دست بهداشتشون میگه با دعا در ماه رمضان بهترین راهکار مقابله است ، شاید بدی حال بورس هم با دعا و ثنا بخواهند رفع کنند
فروش برکت در صف فروش صبح با 4.5 درصذ سود!! برای من که در کریپتو بودم از سالها قبل این بازار و کندیش عذاب آورتر از باقی دوستان هست. :.thumbsdownsmileyan دنیای بدون لیمیت هم معایب خودش را دارد ولی این بازار دیگر نوبر شده و محصول مدیریت های احمقانه یا مغرضانست. با اهدافی خاص...
نظر