کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیدگاه هرکس متفاوته به نظرم مثبت خیلی از سهام مثل دارا و پالایش و شستا و ... صرفا یه نفس گرفتن کوچیکه
شاخص باید ببینیم با 1200 چکار میکنه
هنوز ده درصد اکثر سهم ها جای اصلاح دارن
با احترام به نظر دوستان
به نظرم دارا و پالایش هردوتا ده درصد دیگه حدقل جای اصلاح دارن
فردا نمودارشون رو میفرستم
دارایکم تا ۱۱ تومن و پالایش تا محدوده ۶
مثبت اول وقت دارا فردا فرصت فروشه به نظرم
یکساعت هست صرافی ارز دیجیتال تو صف انتظار تلفن هستم جهت رفع اشکال احراز هویت ... از خودم بدم میاد ما بچه بازاریم 20 ساله انوقت باید یکساعت منت بکشیم اسممون رو تایید کنن تو صرافی برای خرید ارز دیجیتال ترافیک و شلوغی شده........ ملت گله ای دارن پولاشون رو برای جلوگیری از ریزش ناشی از بی عرضگی و دروغگویی مسولین بورس می برن تو ارز دیجیتال ... صرافی صف خرید شده ای خاک بر مسولین سازمان
در یک هفته گذشته نوسان کوچکی برکت داد بقیه خریدها در نمادهای شاراک و شرانل انجام شد به دید چندماهه
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
خبر تلخ خودکشی ۸۴ تهرانی در یک روز ( از ۲۶ فروردین تا ۲۷ فروردین ماه )تاکید بر دقت بیشتر بر بهداشت روانی جامعه دارد. .....
یه کاری می کنن باهات که انقدر از خودت بدت بیاد که دست آخر یا بذاری بری یا افسردگی بگیری و یه گوشه به خودت مشغول باشی یا بزنی خودت و خلاص کنی....دست آخر هم بگن جوانها حساس شدن و بیعرضه و قدر عافیت نمی دونن....ولی جدای ازهمه اینها خدا روشکر که امنیت داریم من جمله امنیت روانی امنیت کاری و شغلی امنیت سلامتی و امنیت مالی و ناموسی..
یکساعت هست صرافی ارز دیجیتال تو صف انتظار تلفن هستم جهت رفع اشکال احراز هویت ... از خودم بدم میاد ما بچه بازاریم 20 ساله انوقت باید یکساعت منت بکشیم اسممون رو تایید کنن تو صرافی برای خرید ارز دیجیتال ترافیک و شلوغی شده........ ملت گله ای دارن پولاشون رو برای جلوگیری از ریزش ناشی از بی عرضگی و دروغگویی مسولین بورس می برن تو ارز دیجیتال ... صرافی صف خرید شده ای خاک بر مسولین سازمان
درحال خرید وشهر،،شستا که نقد کردیم باسرودوکمی فیروزه داشتم اونم نقد شددیروز وفقط توسرچشمه سی درصد گرفتار شدم وفعلا تواین بازار بلبشو وشهر دارم کم کم میخرم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام جناب mohsen ho
فردا بازار خیلی خوبی داریم
به نظرتون میتونه تا شاخص
1300 خورده ای ادامه دار باشه یا در
حد نوسان و باز هم ادامه
منفی ها از نو؟
درود
گروه خودرو وپالایش فردا را هم باید پایین بزنند .. اما سهم هایی که نسبتا روان معامله میشن از فردا یک نوسان مثبت میتونن بدهند
همچنان صرفا بادید نوسان هرخریدی باید باشه
نظر