کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یادش بخیر
ذوب سال 97... بعدتجدید دارایی تا220 هم بالا رفت ...
درواقع بازدهی 3سال اخیرش باقیمت امروز از سقف97 زیر50دزصد هست!
در مرحله اول که تا 398 رفت
و بعد مجدد افزایش زد . در کل با توجه به سقف 398 مرحله اول رشد و افزایش دومش ، قیمت فعلیش معادل حدود 600 است و بازدهیش از 398 ، همون 50% است در 3 سال که بسیار ناچیز است
ولی اگر یک سال برگردیم عقب تر و از 96 حساب کنیم بازدهی بالاتر است . 650%
رشد ذوب بین 96 تا 97 بوده و 4 ماه اول سال قبل
این نشون میده که این سهم بازدهی های تند و تیزی در یک بازه زمانی مشخص داره و بعد یک باره خاموش میشه
فقط باید دید بازدهیش و وقتش کی هست . تند ترین و شارپ ترین فلزی است
خرید پالایش 68220.... منفی دو فردا دارن میدن.... احتمال میدم شپنا به انتهای اصلاح رسیده و لیدری بازار رو از فملی پس بگیره.... از طرفی ریسک قفلی هم نداره
پالایش پله بعدی 66700 خرید شد.... منتظر هنرنمایی همتی و رفقا و کندل سبز در چارت دلار صرافی هستیم
فملی 11700 خرید زدیم.....
سبدمون شد پالایش و فملی...
پالایش رو بالای 69000 دادیم رفت با سود اندک و منتظرم هیجان خرید بخوابه نزدیک صفر تابلو تک سهم فملی شیم تا چهارشنبه ?
بازی شپنا وقتی شروع میشه که فملی 1400 رو ببینه....
بنده هم قصد دارم از این به بعد کلیه خرید و فروشهای خودم رو اعلام کنم.
اولین خرید امسال، امروز شگویا 820 تومان خرید شد. حدضرر قطعی 765 تومان است.(با کارمزد خرید و فروش 8 درصد) حد سود هم نداریم چون اصلا نمیشه سود کرد/:.negaran.://:.yead.:/
دلیل: بنیاد و چارت خوب، نقد شونده است و برای من حد ضرر خوبی روی چارت هم دارد.
با توجه به استراتژی شخصی، تعداد خرید و فروشهای من خیلی کم خواهد بود،برعکس قبلا که خیلی اوقات تک سهم میشدم از این به بعد هرگز بیش از 25 درصد سرمایه م رو روی یک سهم ریسک نخواهم کرد.
درود
خرید فول فملی وفولاد کل نقدینگی پله های اخر
قیمت جهانی مس وارد کانال 10700 شد .... تنها فشار فروش سایرگروه ها هست که اجازه خرید دراین رنج ها را داره میده!
همچنان کنار نشستم منتظر فرصت مناسب تر هستم
نوسان خوبی دادن فلزات ولی نتونستم
اول هفته به نظرم بهتر باشه برای خرید
خودرو نزدیک 190 و شبندر نزدیک 1900
اگر برسن ....
خودرو که تموم کرد متاسفانه
شبندر امروز دقیقا روی خطه تابلوش هم بد نبوده تا الان از شتران و شپنا بهتر بوده
با اینکه ریسک زیادی داره ولی جهت خالی نبودن سبد یه ذره شبندر از صف خریدم
ببنیم فردا چه میکنه
درود
خرید فول فملی وفولاد کل نقدینگی پله های اخر
قیمت جهانی مس وارد کانال 10700 شد .... تنها فشار فروش سایرگروه ها هست که اجازه خرید دراین رنج ها را داره میده!
نظر