کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
خرید فول فملی وفولاد کل نقدینگی پله های اخر
قیمت جهانی مس وارد کانال 10700 شد .... تنها فشار فروش سایرگروه ها هست که اجازه خرید دراین رنج ها را داره میده!
اتروم مقاومت ۴هزار شکوند رفت واس اعداد بالاتر تو ۳ماه بالای صد در صد داده ....روند پرقدرت صعودی به این میگن...مافیا الان حمله میکنن ...نمیزارن ادرس درست بدی...راحت ضرراتون جبران میشه تو ارز دیجیتال....سازمان بورسی هم نیست سهمتونو ببنده....
اتروم مقاومت ۴هزار شکوند رفت واس اعداد بالاتر تو ۴ماه بالای صد در صد داده ....روند پرقدرت صعودی به این میگن...مافیا الان حمله میکنن ...نمیزارن ادرس درست بدی...راحت ضرراتون جبران میشه تو ارز دیجیتال....سازمان بورسی هم نیست سهمتونو ببنده....
عزیز یه باز گفتی همه شنیدند واسه چی همه تاپیکها را با گند کشیدی؟؟ اینجا تالار سهامداران است همه در مورد سهام صحبت میکنند به انها میگی سفته باز و مهره حقوقی؟؟ همه هم فقط یه بار پست میذارن و جو سازی هم نمیکنند بعد خودت داره جو سازی میکنی برای خروج از بازار سهامدارانی که 80درصد در ضررند و تبلیغ رمز ارز میکنی اسم خودت گذاشتی دلسوز!!!
برو در تالارهای رمز ارزها این پستهای شما باعث فرار سهامداران و ریزش کارابران سایت شده است بازار نزولی یا صعودی اینجا تالار انهاست مگر سهام بی نام هم دارند همه سهامها مال سهامداها است چه نزولی چه صعودی
دیگه اخرین بارت باشد اینجا مینویسی از رمز ارزها و تبلیغات و جو سازی میکنی علیه سهامداران
نمیدونم مدیریت فروم چرا شما مسدود دائم نمیکند رفتی رو اعصاب همه
یه بار گفتی همه شنیدند
تا زمانیکه مسدودت نکردند من دیگه در این فروم نمینویسم
خودش اول سفته باز و جوساز است بعد تهمت به همه میزند
اگر من بیام در رمز ارز شما تضمین میکنی؟؟ شما صریحا داری میگی بیا رمز ارز اینجا که تالار سهامداران است حتی کسی نمیگه صریحا فلان سهم بخر یا بفروش
عزیز یه باز گفتی همه شنیدند واسه چی همه تاپیکها را با گند کشیدی؟؟ اینجا تالار سهامداران است همه در مورد سهام صحبت میکنند به انها میگی سفته باز و مهره حقوقی؟؟ همه هم فقط یه بار پست میذارن و جو سازی هم نمیکنند بعد خودت داره جو سازی میکنی برای خروج از بازار سهامدارانی که 80درصد در ضررند و تبلیغ رمز ارز میکنی اسم خودت گذاشتی دلسوز!!!
برو در تالارهای رمز ارزها این پستهای شما باعث فرار سهامداران شده است بازار نزولی یا صعودی اینجا تالار انهاست مگر سهام بی نام هم دارند همه سهامها مال سهامداها است چه نزولی چه صعودی
دیگه اخرین بارت باشد اینجا مینویسی از رمز ارزها و تبلیغات و جو سازی میکنی علیه سهامداران
نمیدونم مدیریت فروم چرا شما مسدود دائم نمیکند رفتی رو اعصاب همه
یه بار گفتی همه شنیدند
تا زمانیکه مسدودت نکردند من دیگه در این فروم نمینویسم
اول سفته باز و جوساز است بعد تهمت به همه میزند اگر من بیام در رمز ارز شما تضمین میکنی؟؟ شما صریحا داری میگی بیا رمز ارز اینجا که تالار سهامداران است حتی کسی نمیگه صریحا فلان سهم بخر یا بفروش
از برج ۷پارسال بنده گفتم نقد کنید روند نزولیه...هرکسی با حرف بنده نقد کرد برد یا با حرف شماها سهامداری کرد؟بنده تعصب به هیچی ندارم هربازاری صعودی شد میخرم...چه سهام باشه چه ارز دیجیتال....تعصب ندارم...اینجا هم ارث پدرت نیست ...هرکسی ازاده بنویسه...ناراحتی اینجا نیا...
از برج ۷پارسال بنده گفتم نقد کنید روند نزولیه...هرکسی با حرف بنده نقد کرد برد یا با حرف شماها سهامداری کرد؟بنده تعصب به هیچی ندارم هربازاری صعودی شد میخرم...چه سهام باشه چه ارز دیجیتال....تعصب ندارم...اینجا هم ارث پدرت نیست ...هرکسی ازاده بنویسه...ناراحتی اینجا نیا...
نمینویسم دیگه فکر کردی مینویسم که اعصابم را خورد کنی؟؟
فکر کردی خیلی تحلیلگر و زرنگی که هشدار دادی؟؟
پستهای من رو سرچ کن ببین حتی برج 9سال گذشته تاپیک هشدار و حباب برای بازار اینجا ایجاد کردم که خارج شوید دوبار سبدم اعلام کردم که 60درصد ان گذاشتم رو صندوقهای سپرده ثابت
اما هی نقل و قول کردم و منم زدم؟؟ حرف یه بار بس است
بیش از ان جوسازی و سفته بازی است
بازار پر شده از افرادی که در زیانهای بالای 70درصدی هستند که نخواستند یا نمیخواهند حد زیان فعال کنند دیگه باید نمک به زخم انها پاشید انهم با پیشنها به بازار قماربازی ارز دیجیتال؟؟
تا مسدود دائمت نکردند من نمینویسم این اخرین پست من بود دیگه هم هی نقل و قول نکن
نظر