کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در سالهای قبل حقوقی ها و خقیقی های با سرمایه بالا ، یه سهم را میخریدند و می زدن زیر سهم و اون بالا خالی می کردند ! ، ولی الان سیستم کاملا فرق کرده
حقوقی به جایی که یه سهم رو 50 درصد ببره بالا و بخواد خالی کنه ، 5 بار نوسان ده درصدی می گیره و میشه همون 50 درصد
کل بازار شدند نوسانگیر در سهام شاخص ساز
همینطوره متاسفانه
حقوقی ها هم در حال نوسان گیری هستند . ذوب را ببینید . زیر 310 هر چی خریده بودند دیروز و امروز فروختند
مسلما این فروش ها مربوط به سهام قبلیشون نیست که با یک چهارم قیمت از سقف میفروشند . همیناست که پائین تر خریدند ، نوسان میگیرند :.thumbsdownsmileyan
چه انتظاری از حقیقی زجر کشیده میشه داشت
سلام و وقت بخیر
کامنت قبلی گفتم رفتار حقوقی ها چندش اور است به تمام معنا یعنی حالت بهم میخوره از این رفتار حقوقی ها . صفش شل کنه احتمال زیاد حلالش کنم . چرا حقوقی نوسان بگیره و من و شما نه ؟
چندتا خرید تک وتوک درسهم های مختلف امروززدیم .. که چندان هم اتفاق خاصی نیفتاد وهمه رانقدکردیم
جهشی که دلار زد امروز برخلاف تصور تا لب مرز23 هیجان خرید در بازار راه انداخت
امروز به نظرم خرید کلا پر ریسک باشه حتی درتاپ هایی که روزهای قبل عالی ترید میشدن
به نظرم جنس این حرکت فرق داره با نوسانات قبلی
بعضی سهمای بزرک میخوان راه وبملت رو برن مثل فملی و فولاد
جسارت نباشه من فکر میکنم فملی هم فعلا تمومه 1300
من فرقی نمی بینم
پالایشی ها فعلا دوام دارند که اونام با لیدری شبندر باید دید تا اخر وقت و فردا چی میشه
تا شنبه و قوانین جدید باید صبر کنیم . این جو مثبت با تغئیر قوانین ، اگر مشابه جو مثبت قبلی و تغئیر قوانین و بعدش ... بود چه باید کرد . باید فعلا خاکستری نگریست
هر چند قفلی ها کمتر میشود ولی فعلا جو است
حقوقی ها اینو نشون میدهند . حقوقی ها همچنان در منفی خریدار و در مثبت فروشنده اند :.thumbsdownsmileyan
نظرات دوستان بسیار عالیه
هنوز باید احتیاط رو رعایت کرد
ولی من همونطور که گفتم چند وقته نقد بودم و دیروز خریدم و امروز فروختم
ولی دوباره با توجه به شرایط فول سهم شدم
به نظرم فملی و فولاد با صف بسته بشن حجت رو تمام میکنن
نظرات دوستان بسیار عالیه
هنوز باید احتیاط رو رعایت کرد
ولی من همونطور که گفتم چند وقته نقد بودم و دیروز خریدم و امروز فروختم
ولی دوباره با توجه به شرایط فول سهم شدم
به نظرم فملی و فولاد با صف بسته بشن حجت رو تمام میکنن
درود
خساپا را به نظرم به زور مثبت نگه داشتن تا کمی بازار یک نفسی بکشه
نهایتا 1-2روز دیگه بتونن نگهش دارن... بعدش خودش وبقیه را بازمیکشه پایین ..صرفا نظرشخصی!
حجم معاملات فملی امروز و دیروز رو مثبت کامل به نظر نوید یه حرکتی رو میده و یکسری خوب پیاده شدن و تازه نفسا سوار قدرت خریدار هم بالاتر از فروشنده بوده این دو روز.
حجم معاملات فملی امروز و دیروز رو مثبت کامل به نظر نوید یه حرکتی رو میده و یکسری خوب پیاده شدن و تازه نفسا سوار قدرت خریدار هم بالاتر از فروشنده بوده این دو روز.
باید منتظر ماند و دید.
در تایید حرف شما
من که سنگین خریدم ببینیم تا اخر وقت صف میمونه یا نه
جسارت نباشه من فکر میکنم فملی هم فعلا تمومه 1300
من فرقی نمی بینم
پالایشی ها فعلا دوام دارند که اونام با لیدری شبندر باید دید تا اخر وقت و فردا چی میشه
تا شنبه و قوانین جدید باید صبر کنیم . این جو مثبت با تغئیر قوانین ، اگر مشابه جو مثبت قبلی و تغئیر قوانین و بعدش ... بود چه باید کرد . باید فعلا خاکستری نگریست
هر چند قفلی ها کمتر میشود ولی فعلا جو است
حقوقی ها اینو نشون میدهند . حقوقی ها همچنان در منفی خریدار و در مثبت فروشنده اند :.thumbsdownsmileyan
یعنی احتمال اینکه روال هفته های پیش تکرار شود بالا میبینید؟
نظر