کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست عزیز شما که قدیمی هستید از شما بعیده....ایشالا جبران بشه ضررهاتون....در مورد سبدتون نمیتونم نظر بدم متاسفانه مسولیت قبول نمیکنم ...اما خودم بودم تو برگشتها و پول بکها با کمترین ضرر میدادم بره ....چون روند نزولیه ...تو روند نزولی هر برگشتی فرصت خروجه ...مگه از برج ۵پارسال خودرو یکسره اومد زیر ۲۰۰؟سابقشو برید نگاه کنید تو این روند مثبتم زده... الانم دنباله همونه ...نباید با مثبتها گول بخوریم....چون روند نزولی وقتی تموم میشه که تو یه قیمت حداقل یکسال کف سازی کنه....من بنظرم بلند مدت خودرو باید به قیمت اسمی برسه بعد اونجا کف سازی کنه و بعدش حرکت...حالا شما حساب کن خودرو تا اونجا بیاد بازارم باید همون مقدار اصلاح کنه....البته اینا همه نظر شخصی بنده هستش و ممکنه مثل نظرهای قبلی بنده اشتباه باشه خخخ....شما با مسولیت خودت تصمیم بگیر ...موفق باشی...
دوست عزیز شما که قدیمی هستید از شما بعیده....ایشالا جبران بشه ضررهاتون....در مورد سبدتون نمیتونم نظر بدم متاسفانه مسولیت قبول نمیکنم ...اما خودم بودم تو برگشتها و پول بکها با کمترین ضرر میدادم بره ....چون روند نزولیه ...تو روند نزولی هر برگشتی فرصت خروجه ...مگه از برج ۵پارسال خودرو یکسره اومد زیر ۲۰۰؟سابقشو برید نگاه کنید تو این روند مثبتم زده... الانم دنباله همونه ...نباید با مثبتها گول بخوریم....چون روند نزولی وقتی تموم میشه که تو یه قیمت حداقل یکسال کف سازی کنه....من بنظرم بلند مدت خودرو باید به قیمت اسمی برسه بعد اونجا کف سازی کنه و بعدش حرکت...حالا شما حساب کن خودرو تا اونجا بیاد بازارم باید همون مقدار اصلاح کنه....البته اینا همه نظر شخصی بنده هستش و ممکنه مثل نظرهای قبلی بنده اشتباه باشه خخخ....شما با مسولیت خودت تصمیم بگیر ...موفق باشی...
تشکر آرمان عزیز
[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
هدف شاخص دوسال بعد ۵۰۰هزار هستش روند بشدت نزولیه شاید یه نوسان مثبت بزنه مثل دفعه های قبلی....دوستان تازه وارد گول کف ۱۱۳۰ و ۱۱۵۰ رو نخورید کفها راحت سوراخ میشه...همانطوری که کف خودرو داره سوراخ میشه....روند نزولی بیرحمتر از اونیکه فکرشو میکنید....هروقت دیدید قیمت خودرو یجا ثابت موند و حداقل یکسال تکون نخورداونجا وقت خریده...اینجا حرف راست بزنی سرتو میبرن....مگه یادتون رفت پارسال شاخص ۲۱۰۰بود گفتن کفش ۱۸۰۰ بعد گفتن ۱۵۰۰ عمرا پایینتر نمیاد بعد گفتن دیگه ۱۲۰۰ اخرشه ...الانم میگن ۱۱۳۰.... چندماه دیگه میگن ۹۰۰....و این سریال ادامه داره....هدف فقط اینکه کم کم سهامدار جز رو نابود کنن ....نه یک شبه
شرکتهای بزرگ مانند پترو ها و فلزی ها و... که تاثیر بالا در شاخص دارند سود نقدی مجامع تا ۲سال ایندشان را اگر حساب کنیم با فرض حتی ۳۰ درصد افت این سهم ها از قیمت فعلی آنها باز هم شاخص به عدد اعلامی شما نمیرسد.
بازار در دوبرابر فعلی جای هشدار داشت نه الان حتی اگر چند درصد هم افت ادامه داشته باشد
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
نظر