کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب خوب دوستانی که نقدینگی دارند! از این خوان گسترده می تونید استفاده کنید! همه چی صف فروشه؛ کافیست انتخاب کنید;;)
یا نه، تو صف خرید رفتن 3-4 روز دیگه رو بیشتر می پسندید؟;)
خوب خوب دوستانی که نقدینگی دارند! از این خوان گسترده می تونید استفاده کنید! همه چی صف فروشه؛ کافیست انتخاب کنید;;)
یا نه، تو صف خرید رفتن 3-4 روز دیگه رو بیشتر می پسندید؟;)
یاسر جان من یکی از صف رفتن خوشم نمیاد.
دیروز قرار بود یه سهم بعنوان پی ام اعلام کنم که صف خرید حوالی 200 هزارتایی پیدا کرد و منم از معرفیش منصرف شدم.
دوستان خبری شده ایران ؟
کسی ترور شده سفارت خانه ای را گرفته اند قهر و آشتی و ووووووووووووو
واقعا این مارکت داره روح و روانمان را آزار میدهد تا میاد چند روز مثبت باشد با عرضه پشت سر هم سهام بزرگ همه چی داغون میشه وامصیبتاااااااااااااااااااااااا
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
دوستان خبری شده ایران ؟
کسی ترور شده سفارت خانه ای را گرفته اند قهر و آشتی و ووووووووووووو
واقعا این مارکت داره روح و روانمان را آزار میدهد تا میاد چند روز مثبت باشد با عرضه پشت سر هم سهام بزرگ همه چی داغون میشه وامصیبتاااااااااااااااااااااااا
خیلیا دارن واسه خرید مارون نقد میشن
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
مصطفی جان من دفیقا منظورم همین بود تا چند روز مثبت است سهام خوب عرضه میشه
ولی قیمت بالای 1200 فکر نکنم برای حقیقی جذابیت داشته باشد فقط فرصتی است که بتوان حجیم خرید.
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر