امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • يگانه
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 616

ثاخت كه پي برايش پايين تر از آس پ هست

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
      سلام جناب یگانه ....امیدوارم سلامت و پر سود باشین...الآن ثاخت و آ س پ از لحاظ بنیادی نسبتا مشابه هستند و کلیه پارامترها برای یک خرید بدون ریسک را دارند اما تنها دلیل برتری آ س پ چابکی سهم است....

نظر

• حامد
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1490

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
        تاریخ دقیقی که جناب مهران دادند را خیر ولی از ماهیت خبر بله. مدتی بود داروها و شاخص آن را زیر نظر داشتم و از این میان دکوثر را از لحاظ مجموع عملیاتی و غیر عملیاتی مناسب و مستعد رشد دیدم. البته دابور را هم اکنون بسیار خوب میدانم و اگر امروز نقدینگی فراهم شود آنرا هم به سبدم اضافه میکنم.
        ولی کو تا من بتوانم بینش جناب مهران را پیدا کنم، برای رسیدن به بینش و تفکر ایشان بنده باید یکصدسالی دیگر مطالعه و تجربه کسب کنم ;)
        البته شماهم بااستفاده ازتكنيكال سهام معاملاتتون خوبه . جناب مهران كه اره حرف نداره خداييش كارش بيسته
        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• hamid_jey
          عضو عادی
          • May 2011
          • 197

ديگه امروز بهشت رو خريديم
          اميدوارم توش جهنم نباشه:-/

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
            البته شماهم بااستفاده ازتكنيكال سهام معاملاتتون خوبه . جناب مهران كه اره حرف نداره خداييش كارش بيسته
            جناب حامد عزیز و کیوان جان شرمنده نکنید ...من فقط کارهایی که کردم را نوشتم...یک زمانی این روش را در پیش گرفته بودم خودم بسیار راضی بودم اما زیاد وقت نداشتم...بعد که کارها زیاد شده بود مجبور بودم معمولا بعد از معاملات و شب ها بگویم امروز چه کردم...که خب یکی 2 تا از دوستان به حق شک کردند و در پیام خصوصی پرسیدند چجوری شما سهمی رو که فروختید بعد صفش ریختو منفی شد...و با کمال احترام گفتند که شما یحتمل دروغ میگویید یعنی میبینید هر اتفاقی که افتاد جنبه مثبتش رو برای خود برمیدارید و گزارش میکنید گفتیم حداقل این چند روز که کارها خوابیده و در خانه نشسته ایم...هر خرید و فروشی را که انجام میدهیم در اسرع وقت<یعنی بعد از تماس با کارگزار و در اولین فرصت تایپ> خدمت دوستان هم بگوییم...که احتمالا تا 3-4 روز دیگه این روند ادامه داره و با آغاز کارها باز هم شروع میکنیم شبها معاملات دروغیمان را بنویسیم=)) یعنی هر آنچه که صف خرید شد را ما خریده ایم و هر آنچه صف فروش شد را ما فروخته ایم:d.....

ضمنا در مورد دکوثر دوستان اشتباه برداشت کردند الآن که پست حامد را دیدم متوجه شدم دوست عزیز هم اون عدد هم اون تاریخ یه 2*2 تا 4 تاست...فعلا که رفتیم توضرر...فردا اگه صف فروش بود مقداری از نقدینگی را فدایش میکنیم...از فروش شنفت ها....کسعدی ها...کپشیرها...کساوه ها....نقدینگی خوبی داریم...مقداریش دیروز فدای دکوثر شد...حدود 10% اش امروز واسه آ س پ 350 تومانی رفت...احتمالا 50 تا هم مارون برمیدارم...و بقیه اش را هم بین کوثر اگر فردا منفی 3-4 % داد...آ س پ اگه زیر 350 معامله شد..و یک سهم دیگر میکنیم...معاملات امروز کارتن هم جالب بود...یعنی یک نفر حاضر نبود سهمش رو منفی بده تو این بازار ...اون 1000 تا آخریم بیشتر واسه شوخی بود....

یا حق....

نظر

• farhad_p
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 1006

فروش "شپترو" مثبت دو درصد امروز (میانگین)
              خرید آ س پ
              گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

مهران جان لطف ميكني قيمت مد نظر براي خريد مارون را بگي ممنونم

نظر

• reza2011
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 64

خرید آ س پ;;)
                  امید به برگشت قندیها:(

نظر

• yousef
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 808

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
                    قیمت پایانی ثاخت290وepsآن85تومنه بنابراینp/eثاخت میشه3.41ولی قیمت پایانی آ س پ357تومن وepsسهم1205ریاله یعنیp/eکمتراز3.فکرکنم شمافقط به صفحه سهم درtsetmcنگاه کردین ودچاراشتباه شدین.بهتره همیشه جدیدترین اطلاعات هرسهم رودرکدال پیداکنین.

نظر

• شهروز1365
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 177

سلام به همه
                      فروش کترام به صف خرید
                      دیروز هم فروش کاذر به صف

نظر

• آرش و نوید
                        ستاره دار(16)
                        • Oct 2011
                        • 778

خرید غشصفا در منفی کامل
                        دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

امروز که من کلا نبودم میبینم که بازارو منفی کردید:d
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بنان
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 840

توي اين بازار كه همه براي فراهم كردن نقدينگي جهت خريد يك سهم تازه وارد به بازار ناخودآگاه بازارو منفي كردن بهترين كار زيرنظر گرفتن اون سهمهايست كه نبايد منفي بشن اما شدن و وقتي همه حواسها پي سهم جديده تو برو اون سهمو بخر نبايد منفي ميشد چون اون سهم جديدو يا گرون ميدن كه اونوقت تازه همه ميفهمند اي بابا چه اشتباهي كردن سهم گلشونو مفت دادن رفت بعد برميگردند براي خريد سهم قبلي يا اينكه سهم جديدو با قيمت منطقي ميدن اونوقت صف چند ده ميليوني پشتش خوابيده كه گير هركسي نمياد فقط وقتشونو تلف كردن بغد از 2 روز كه ديدن گيرشون نمياد برميگردن سراغ سهم قبلي يا خيلي خوش شانس باشي سهم جديدو خوب بخري بازار ما بعد از 10 درصد سود روي عرضه هاي اوليه همه ميشن فروشنده پس در هر سه حالت در نهايت همه برميگردند سراغ سهام ديگه اونجاس كه شما بي دردسر بدون استرس و التماس به كارگزات كه بابت سهم جديد سهميه بيشتري به شما بده سهمي را خريدي و حالا داري بي دغدغه سودشو ميبري.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                              توي اين بازار كه همه براي فراهم كردن نقدينگي جهت خريد يك سهم تازه وارد به بازار ناخودآگاه بازارو منفي كردن بهترين كار زيرنظر گرفتن اون سهمهايست كه نبايد منفي بشن اما شدن و وقتي همه حواسها پي سهم جديده تو برو اون سهمو بخر نبايد منفي ميشد چون اون سهم جديدو يا گرون ميدن كه اونوقت تازه همه ميفهمند اي بابا چه اشتباهي كردن سهم گلشونو مفت دادن رفت بعد برميگردند براي خريد سهم قبلي يا اينكه سهم جديدو با قيمت منطقي ميدن اونوقت صف چند ده ميليوني پشتش خوابيده كه گير هركسي نمياد فقط وقتشونو تلف كردن بغد از 2 روز كه ديدن گيرشون نمياد برميگردن سراغ سهم قبلي يا خيلي خوش شانس باشي سهم جديدو خوب بخري بازار ما بعد از 10 درصد سود روي عرضه هاي اوليه همه ميشن فروشنده پس در هر سه حالت در نهايت همه برميگردند سراغ سهام ديگه اونجاس كه شما بي دردسر بدون استرس و التماس به كارگزات كه بابت سهم جديد سهميه بيشتري به شما بده سهمي را خريدي و حالا داري بي دغدغه سودشو ميبري.
                              ;)
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• rojan
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 581

با سلام

فروش نیمی از شنفت اول وقت . معاملات اخر وقت ان هم جالب بود
                                کارگزارم قول داده برایم مارون زیاد تخصیص دهد وا مبارکااااااااااااااااااااااااا
                                آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

در حال کار...
                                X