ثاخت كه پي برايش پايين تر از آس پ هست
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postتاریخ دقیقی که جناب مهران دادند را خیر ولی از ماهیت خبر بله. مدتی بود داروها و شاخص آن را زیر نظر داشتم و از این میان دکوثر را از لحاظ مجموع عملیاتی و غیر عملیاتی مناسب و مستعد رشد دیدم. البته دابور را هم اکنون بسیار خوب میدانم و اگر امروز نقدینگی فراهم شود آنرا هم به سبدم اضافه میکنم.
ولی کو تا من بتوانم بینش جناب مهران را پیدا کنم، برای رسیدن به بینش و تفکر ایشان بنده باید یکصدسالی دیگر مطالعه و تجربه کسب کنم ;)زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postالبته شماهم بااستفاده ازتكنيكال سهام معاملاتتون خوبه . جناب مهران كه اره حرف نداره خداييش كارش بيسته
ضمنا در مورد دکوثر دوستان اشتباه برداشت کردند الآن که پست حامد را دیدم متوجه شدم دوست عزیز هم اون عدد هم اون تاریخ یه 2*2 تا 4 تاست...فعلا که رفتیم توضرر...فردا اگه صف فروش بود مقداری از نقدینگی را فدایش میکنیم...از فروش شنفت ها....کسعدی ها...کپشیرها...کساوه ها....نقدینگی خوبی داریم...مقداریش دیروز فدای دکوثر شد...حدود 10% اش امروز واسه آ س پ 350 تومانی رفت...احتمالا 50 تا هم مارون برمیدارم...و بقیه اش را هم بین کوثر اگر فردا منفی 3-4 % داد...آ س پ اگه زیر 350 معامله شد..و یک سهم دیگر میکنیم...معاملات امروز کارتن هم جالب بود...یعنی یک نفر حاضر نبود سهمش رو منفی بده تو این بازار ...اون 1000 تا آخریم بیشتر واسه شوخی بود....
یا حق....
نظر
-
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postثاخت كه پي برايش پايين تر از آس پ هست
نظر
-
-
توي اين بازار كه همه براي فراهم كردن نقدينگي جهت خريد يك سهم تازه وارد به بازار ناخودآگاه بازارو منفي كردن بهترين كار زيرنظر گرفتن اون سهمهايست كه نبايد منفي بشن اما شدن و وقتي همه حواسها پي سهم جديده تو برو اون سهمو بخر نبايد منفي ميشد چون اون سهم جديدو يا گرون ميدن كه اونوقت تازه همه ميفهمند اي بابا چه اشتباهي كردن سهم گلشونو مفت دادن رفت بعد برميگردند براي خريد سهم قبلي يا اينكه سهم جديدو با قيمت منطقي ميدن اونوقت صف چند ده ميليوني پشتش خوابيده كه گير هركسي نمياد فقط وقتشونو تلف كردن بغد از 2 روز كه ديدن گيرشون نمياد برميگردن سراغ سهم قبلي يا خيلي خوش شانس باشي سهم جديدو خوب بخري بازار ما بعد از 10 درصد سود روي عرضه هاي اوليه همه ميشن فروشنده پس در هر سه حالت در نهايت همه برميگردند سراغ سهام ديگه اونجاس كه شما بي دردسر بدون استرس و التماس به كارگزات كه بابت سهم جديد سهميه بيشتري به شما بده سهمي را خريدي و حالا داري بي دغدغه سودشو ميبري.
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postتوي اين بازار كه همه براي فراهم كردن نقدينگي جهت خريد يك سهم تازه وارد به بازار ناخودآگاه بازارو منفي كردن بهترين كار زيرنظر گرفتن اون سهمهايست كه نبايد منفي بشن اما شدن و وقتي همه حواسها پي سهم جديده تو برو اون سهمو بخر نبايد منفي ميشد چون اون سهم جديدو يا گرون ميدن كه اونوقت تازه همه ميفهمند اي بابا چه اشتباهي كردن سهم گلشونو مفت دادن رفت بعد برميگردند براي خريد سهم قبلي يا اينكه سهم جديدو با قيمت منطقي ميدن اونوقت صف چند ده ميليوني پشتش خوابيده كه گير هركسي نمياد فقط وقتشونو تلف كردن بغد از 2 روز كه ديدن گيرشون نمياد برميگردن سراغ سهم قبلي يا خيلي خوش شانس باشي سهم جديدو خوب بخري بازار ما بعد از 10 درصد سود روي عرضه هاي اوليه همه ميشن فروشنده پس در هر سه حالت در نهايت همه برميگردند سراغ سهام ديگه اونجاس كه شما بي دردسر بدون استرس و التماس به كارگزات كه بابت سهم جديد سهميه بيشتري به شما بده سهمي را خريدي و حالا داري بي دغدغه سودشو ميبري.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر