امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فری زبل
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 860

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
    مارون 16000 ریال
    صدرا 1600 ریال
    بانک دی 1250 ریال
    و....
    خنده داره بورس ایران خدایی
    اولین باره تک سهم شدم اونم صدرا
    گفتم میانگینمو آوردم رو 166
    ازفردام میگم صدرا یعنی چی
    /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

خرید دکوثر 2781 ريال
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

خرید 35000مارون انشاء الله 20% سود می ده

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

وحید جان منم 85% پولی که واسه مارون گذاشته بودم رو از ساعت 10 که دوستمون گفت توافق کردیم رو 1600 دادم بهشت....اون 15% هم که صبح از قیمت دکوثر ذوق زده شدم دادم دکوثر...کلا وزن سبدم عوض شد و بهشت و دکوثر و فسپا و حتوکا <شدن 4 سهم اول سبدم><ومعادن هم که مدت هاست بسته>

نظر

• farhad_p
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 1006

اضافه کردن " آ س پ"
            خرید" ثباغ "از صف فروش و فروش 2770
            لذت بردن از صف "ثامان"
            گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

اولین باره تک سهم شدم اونم صدرا
              گفتم میانگینمو آوردم رو 166
              ازفردام میگم صدرا یعنی چی
              فری جان
              این را هم بگو که Eps مارون 2633 ریال و p/e=6 و Dps=80%و صدرا 53 ریال با p/e=30.1 و Dps=0%
              صدرا هزار و یک مشکل اساسی دارد و مارون یکیش را هم ندارد . پسر گلم با خودت لجبازی نکن و دلبستگی به هیچ سهمی نداشته باش . در ضمن من هم متاسفانه صدرا دارم هر چند 50% آنرا رد کردم و لی توی بقیه اش گیر کردم. فردا هم صدرا 1530ریال و تا حداقل کف قبلی .... امروز هم با توکل بر خدا 35000مارون خریدم

نظر

• بنان
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 840

اگر دقتي ميكرديد درست زماني كه همه داشتند براي مارون قيمت ميدادند بعضي سهمهاي كه نبايد منفي ميشدن خوشبختانه منفي شدن و تو همين موقع من كارمو كردم وبيمه خريدم روي 870 وپست البته كم گيرم اومد زير 4000 وقتي مارون 16000 قيمت خورد يكمرتبه اوضاع عوض شد

نظر

• فری زبل
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 860

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                  فری جان
                  این را هم بگو که Eps مارون 2633 ریال و p/e=6 و Dps=80%و صدرا 53 ریال با p/e=30.1 و Dps=0%
                  صدرا هزار و یک مشکل اساسی دارد و مارون یکیش را هم ندارد . پسر گلم با خودت لجبازی نکن و دلبستگی به هیچ سهمی نداشته باش . در ضمن من هم متاسفانه صدرا دارم هر چند 50% آنرا رد کردم و لی توی بقیه اش گیر کردم. فردا هم صدرا 1530ریال و تا حداقل کف قبلی .... امروز هم با توکل بر خدا 35000مارون خریدم
                  شما راست میگی کلا این پستی که زدم مارون 1600 وصدرا 160 وبانک دی 125 تومن رو واسه افکار شما نوشتم
                  فقط یه سئوال اونوقت تا عید یا برج 2 بادید 4 ماهه صدرای با دی پی اس 0 چند میشه
                  ومارون با دی پی اس 80 درصد چه قیمتی

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

شما راست میگی کلا این پستی که زدم مارون 1600 وصدرا 160 وبانک دی 125 تومن رو واسه افکار شما نوشتم
                    فقط یه سئوال اونوقت تا عید یا برج 2 بادید 4 ماهه صدرای با دی پی اس 0 چند میشه
                    ومارون با دی پی اس 80 درصد چه قیمتی
                    كي گفته صدرا پي به اي 30 داره اشتباه همه همينه صدرا پي به اي 4 داره نه 30 بازار داره به سود عملياتي صدرا قيمت ميده نه اي پي اسش چون بازار ميدونه اي پي اس يه دروغ بزرگه
                    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

وقتي رفتي مجمع صدرا و سودي تقسيم نكرد ميبيني كه بازار به چي پي به اي ميده صدرا خوراك نوسان بازيه الان داره گزارشات 9 ماهه مياد باز شايعه زياد شد ميره بالا وقتي كه گزارشو داد و ديدند خبري نيست روز از نو روزي از نو رو به پايين
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• حامد
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1490

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                        وقتي رفتي مجمع صدرا و سودي تقسيم نكرد ميبيني كه بازار به چي پي به اي ميده صدرا خوراك نوسان بازيه الان داره گزارشات 9 ماهه مياد باز شايعه زياد شد ميره بالا وقتي كه گزارشو داد و ديدند خبري نيست روز از نو روزي از نو رو به پايين
                        بستگي به گزارش 9 ماهش داره اگه خبر خوب بياد پرش واگه بدبياد = درجا ومايل به نزول والسلام
                        اون مردك مديرعامل جديد قول داده بود حمايتش كنه كو؟
                        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                          تقسيم سودم مهم نيست چون بازار دنبال تقسيم سود نيست سودي كه تقسيم بشه بعد از سهم بيفته به چه درد ميخوره؟... بازار بازده آتي سهمو نگاه ميكنه صدرا مثلا اگه اومد گفت ما بدهيامونو داديم يه دفه اون سود 53 ريالي ميشه 530 ريال اينه كه مهمه بعد قيمت 160 تومني ميشه 1600 اينه كه مهمه......سهماي زير خاكي فكر ميكنيد چه سهمايي هستن؟سهمايي هستن كه سود عملياتي بالايي دارن اما به خاطر هزينه هاي مالي تقسيم سود ندارن واسه همينه كه آدمايي كه تحليلگر نيستن و فقط اي پي اس رو نگا ميكنن هيچوقت نميتونن سهم زير خاكي رو تشخيص بدن يه موقعي ميفهمن كه دير شده اي پي اساي 2 3 4 5 تومني شده 50 تومن البته هر صنعتو بايد با خودش مقايسه كرد
                          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

اضافه کردن پترو اصفهان
                            چون فکر مي کنم سال 91 ميتونه با همين نرخ ارز ازاد 1520 توماني دلار و درهم 420 توماني 400 تومان سود بسازه.
                            تارگت سهم را براي تابستان 91 1500 تومان مي بينم.
                            شصفا چون کوجيکه و 70 درصد فروش صادراتي داره ميتونه کولاک کنه.بقيه پتروها مثل اين نيستند.

نظر

• فری زبل
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 860

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                              تقسيم سودم مهم نيست چون بازار دنبال تقسيم سود نيست سودي كه تقسيم بشه بعد از سهم بيفته به چه درد ميخوره؟... بازار بازده آتي سهمو نگاه ميكنه صدرا مثلا اگه اومد گفت ما بدهيامونو داديم يه دفه اون سود 53 ريالي ميشه 530 ريال اينه كه مهمه بعد قيمت 160 تومني ميشه 1600 اينه كه مهمه......سهماي زير خاكي فكر ميكنيد چه سهمايي هستن؟سهمايي هستن كه سود عملياتي بالايي دارن اما به خاطر هزينه هاي مالي تقسيم سود ندارن واسه همينه كه آدمايي كه تحليلگر نيستن و فقط اي پي اس رو نگا ميكنن هيچوقت نميتونن سهم زير خاكي رو تشخيص بدن يه موقعي ميفهمن كه دير شده اي پي اساي 2 3 4 5 تومني شده 50 تومن البته هر صنعتو بايد با خودش مقايسه كرد
                              در تکمیل
                              علیرضا جون قربون روی ماهت برم
                              همراه هم 500 تومن سود نقدی تقسیم کرد
                              چی شد ؟
                              کسی منکرارزندگی سهمای با دی پی اس بالا نیست و حتی رشد هم خواهند داشت
                              ولی بورس سوای بحث سود مجمع هست یعنی شمااگر بخوای فقط به ای پی اس شرکت دل خوش کنی به نظرم اوراق مناسب تر باشه و مطمئن تر
                              شماهمین مارون رو فرض کن فردا یه جاش آتیش بگیره (مثله ها چون دم دست بود )
                              بورس یعنی آینده نگری
                              یعنی ریسک

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                                بستگي به گزارش 9 ماهش داره اگه خبر خوب بياد پرش واگه بدبياد = درجا ومايل به نزول والسلام
                                اون مردك مديرعامل جديد قول داده بود حمايتش كنه كو؟
                                س پ ا ه ي جماعت تو هر چي بياد اون چيزو نابود ميكنه نظر شخصي من اينه كه صدرا توي بلند مدت تا 90 تومن ميريزه و اين نظر من مي تونه 100 درصد از اساس غلط باشه
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X