کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خرید من تکمیل شد سه میلیون وسیصد هزار سهم وببینیم چی میشه تک سهمش شدم فقط سبدم وثوقه
سلام
شما خودت ماشالله یه پا استادی اما خوب دلیلتون برا خرید چی بود و به نظر میشد پایین تر هم خرید کرد این حجم خریدن ریسکش یه مقدار بالاست ،یه مقدار که چه عرض کنم خیلی بالاست
شما خودت ماشالله یه پا استادی اما خوب دلیلتون برا خرید چی بود و به نظر میشد پایین تر هم خرید کرد این حجم خریدن ریسکش یه مقدار بالاست ،یه مقدار که چه عرض کنم خیلی بالاست
نظر لطفتونه،فردادهم برا سبدم خرید خواهم زد دلیلش فقط تابلوخونی ناقصمه بقول شما کار پرریسکی هم هست خرید فوق سنگین سهم هفت ماه قفل صفذفروش ولی خب سود وزیان ذات بورس وبورس بازیه ومنم همیشه طبق استراتژی ناقص خودم حرکت کردم ومیکنم وبلطف خدا فردا صف خریده وتا۳۴۵۰هم حداقل خواهد رفت ولی من بخام همین فردا هم بغروشم پنج درصد سودشم کم نمبشه رفیق،،،ودراخر شایدم برعکس تابلوخونی ماشد وفردا صف فروش شد ولی چندان پایین نداره
با سلام صبح بخیر
پتایر_فملی_پالایش فعلا سهامداری
امروز پالایش زیر هفتاد هزار هستیم امروز اگر پایین بیا یا منفی بشه خریداریم و همچنین منفی فملی
به امید خدا
نظر