کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اضافه کردن به شلرد در مچینگ چه صف خریدی شد بعدش!! اضافه کردن به فملی در منفی 2 کدهای خوبی دارند میخرند فملی رو !! در حال خرید یه سهم دیگه!!!
این فروشندههایی که اینهمه هیجان دارند با اخبارها و در نمادهای خوب میفروشند باید ازشان خرید و پولشان را داد دستشان تا بروند دست خدای مهربان|!!!!
شلرد مجددا صف خرید شد ایا گروه خودرو مثبت شد که برخی ادرس اشتباه میدهند؟؟؟؟
فملی شد مثبت یک و نیم رفت در 4درصد سود ایا گروه خودرو مثبت شد؟؟
بقیه سهام پتانسیل از داروییها و ....نیز دارند مثبت میشوند
اینا ربطی بهم ندارند هرکه هر سهمی با هر تحلیلی خریده بهتره به تحلیلیش و استراتژی کوتاه مدت یا بلند مدتش پایبند باشد
خودروییها هم نمیگم بد هست اما سهام لوکسی نیستند که گرون بخریم باز بدهند رو منفی اصلاح کنند حمایت پیدا کنند سیگنال خرید بدهند اینا هم خوبه واسه خرید..........
شلرد مجددا صف خرید شد ایا گروه خودرو مثبت شد که برخی ادرس اشتباه میدهند؟؟؟؟
فملی شد مثبت یک و نیم رفت در 4درصد سود ایا گروه خودرو مثبت شد؟؟
بقیه سهام پتانسیل از داروییها و ....نیز دارند مثبت میشوند
اینا ربطی بهم ندارند هرکه هر سهمی با هر تحلیلی خریده بهتره به تحلیلیش و استراتژی کوتاه مدت یا بلند مدتش پایبند باشد
خودروییها هم نمیگم بد هست اما سهام لوکسی نیستند که گرون بخریم باز بدهند رو منفی اصلاح کنند حمایت پیدا کنند سیگنال خرید بدهند اینا هم خوبه واسه خرید..........
درود
از پست هایی که مینویسید احساس میکنم تو خرید و فروش ها هم احساسات در شما تاثیری ندارند. عالیه
خرید سیمرغ در کف ۲۳۰۰
عمکلرد بسیار خوب در گروه با کمترین p/e
خرید پله دوم در منفی امروز
سیمرغ واقعا مفته ، سال مالی ۱۴۰۰/۹/۳۰
بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ سود امسال
افتتاح بزرگترین طرح در خاورمیانه و جهش سود
خودتون ارزش سهم را بررسی کنید
دارن به طور نامحسوسی جمش میکنن
ارزش تک سهم شدن رو داره
خرید وگردش از صف فروش
خرید یه پله حرهشا از صف فروش
وگردشی که از صف فروش خریده بودم دست نیافتنی شد...
حرهشا هم راه وگردش را خواهد رفت فعلا بازار خوابه....منتظرم اینم صفش جمع بشه خریدمو تکمیل کنم...
هیچ توصیه ای بخرید و فروش نیست
نظرشخصی
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در حال تحلیل حماقت بازار که با دلار ۲۸ تومنی سهم های بنیادی در کف اصلاحی را به خاطر جوسازی گروه خودرو میفروشن،
امیدواریم حماقت ادامه پیدا کنه و شاهد کف های پایینتر برای شکارهای خوب باشیم.
نظر